Cele mai noi articole din categoria Carti

 1 2 3 >  Ultima ›

Bookster: În 2023, cele mai căutate cărți au fost despre sănătatea fizică și mintală

Anul 2023 a reprezentat o perioadă de introspecție și îngrijire a sănătății mintale și emoționale, promovând un echilibru de viață conștient. Interesul crescut pentru mindfulness, activități fizice și alimentație sănătoasă a caracterizat ultima perioadă.

Această schimbare de perspectivă este evidentă în rândul angajaților din companiile care oferă acces la platforma Bookster. În cursul anului 2023, aceștia au manifestat apreciere pentru cărțile ce explorează teme legate de bunăstarea psihică, concentrându-se asupra prevenirii epuizării profesionale și me

Alex Michaelides și Abdulrazak Gurnah vin în România. Ce alte blockbustere literare pregătește Editura Litera în 2024

#LITERAturaeplăcere de 35 de ani, iar în 2024 portofoliul LITERA e garnisit cu cele mai apreciate și așteptate titluri care vor umple, în scurt timp, rafturile librăriilor. Cărți eveniment, romane premiate și ecranizate, lecturi pentru pasionații de istorie, psihologie și dezvoltare personală – toate acestea sunt cadouri literare perfecte pentru cititorii care vor să fie la curent cu ce e mai nou și mai incitant în lumea editorială.

Și, pentru că literatura unește comunități și definește viața culturală a unei societăți educate, Editura Litera anunță cu entuziasm &i

Libris.ro: Ce au citit românii în 2023

Libris, librărie online de referință pe piața din România, a vândut în 2023 peste 2,5 milioane de produse, cu o medie a comenzii înregistrate la nivel național de 125 lei. Cele mai active județe în privința achiziției de carte sunt București, Brașov, Cluj, Ilfov și Iași. “Cărțile pentru copii” domină topul categoriilor, la nivelul tuturor județelor, urmate de Beletristică. Top 3 Categorii este completat în funcție de județ de Științe Umaniste, Religie sau Spiritualitate și Ezoterism.

Topul celor mai vândute cărți este condus de Rezervă

Editura Publisol lansează „Cum ne protejăm de Liderii toxici”, de Marian Șerbu – un ghid esențial în era profesională modernă

În universul dinamic al lumii profesionale, influența liderilor poate fi covârșitoare. Însă, uneori, această influență poate lua o turnură negativă și devine toxică. Cum facem față acestor situații?. Editura Publisol lansează volumul "Cum ne protejăm de liderii toxici", de Marian Șerbu, o carte provocatoare care explorează această dilemă comună, oferind strategii și soluții pentru a ne proteja și a evolua într-un mediu toxic.

Autorul, Marian Șerbu, aduce la lumină o realitate adesea tăcută: impactul distructiv pe care un lider toxic îl poate avea at&

Statistici la 10 ani de Bookster: fiecare abonat a citit, în medie, 12 lecturi pe an

Odată cu aniversarea de 10 ani, brandul Bookster, prin care companii de toate mărimile și din toate industriile oferă angajaților acces la o colecție vastă de cărți și resurse de lectură online, dezvăluie preferințele românilor în ceea ce privește consumul de titluri de beletristică și dezvoltare profesională și personală.

Brandul care aduce cărțile mai aproape de peste 152.000 de cititori, din peste 1.300 de companii, face o trecere în revistă a celor mai împrumutate cărți din ultimul deceniu.

NOUA Carte de Bucate Herbalife Vol. 2: o conexiune deosebită cu alimentele pentru un stil de viață sănătos

Herbalife România a lansat volumul 2 al Cărții de Bucate Herbalife, o experință culinară ce va transforma modul în care fiecare dintre noi gătește și mănâncă și va aduce un suflu proaspăt asupra felurilor preferate de mâncare.

Această carte nu este doar despre rețete, ci și despre construirea unei comunități și adoptarea unui stil de viață sănătos.

Editura Meteor Press la Gaudeamus 2023

În perioada 22 – 26 noiembrie, la Pavilionul Central Romexpo se va desfășura ediția din acest an a Târgului de Carte Gaudeamus, unde Editura Meteor Press va fi prezentă la  standul 241 de la nivelul 4.50 cu noutăți din diverse domenii și promoții atrăgătoare la cărțile pe care vi le doreați să le citiți fără întârziere.

Așa cum v-am obișnuit de-a lungul timpului cu tot felul de promoții, de data aceasta vă așteaptă o promoție progresivă care crește de la 25% pentru o singură carte cumpărată și ajunge la 50% pentru 5 cărți cumpărate.

Editura Paul Editions lansează “Scurtă istorie a lumii”, de Herbert George Wells - O relatare a evoluției vieții și a dezvoltării rasei umane

Editura Paul Editions lansează bestseller-ul “Scurtă istorie a lumii” semnată Herbert George Wells, o carte cu un impact semnificativ asupra modului în care oamenii înțeleg și percep istoria lumii. Autorul oferă o viziune generală a evoluției omenirii de la începuturile sale, până în prezent și subliniază momentele cheie ale istoriei, de la marile imperii la dezvoltarea științei și tehnologiei.

Publicată pentru prima dată în anul 1922, “Scurtă Istorie a Lumii" ("The Short History of the World") este una dintre cele mai cu

Lansarea volumulului Zvonuri despre sfârșitul lumii. București 1944-1953. Stelian Tănase

Editura Corint și Muzeul Național al Țăranului Român (Studioul Horia Bernea, Strada Monetăriei nr. 3) vă invită luni, 9 octombrie 2023, ora 18.00 să luați parte la o discuție-dialog dedicată volumului „Zvonuri despre sfârșitul lumii. București 1944-1953”.

Alături de autorul cărții, Stelian Tănase, se vor afla invitații săi, Cristian Teodorescu, prozator, eseist și publicist și Ion M. Ioniță, redactor-șef al revistei Historia și coordonatorul colecției Corint Istorie.

Cum s-a schimbat piața de carte față de anul 1993

Editura NICULESCU, una dintre editurile cu tradiţie din România, celebrează 30 de ani de existenţă. În tot acest timp a dăruit iubitorilor de carte peste 10 milioane de exemplare, titluri extrem de interesante, din domenii precum cel al cărților școlare sau de învăţare a limbilor străine, foarte utile în anii 1990, dar şi cărţi pentru copii, cărți de dezvoltare personală sau de ficțiune.

Povestea începe imediat după revoluţie, când Cristian Niculescu, fondatorul editurii, înțelege cât de importantă este cartea pentru un popor care a ieșit de


 1 2 3 >  Ultima ›

Blogurile BonCafe