Cele mai noi articole din categoria Carti

 1 2 3 >  Ultima ›

„Asiatic pentru toți” – O călătorie delicioasă în bucătăria japoneză cu Chef Cătălin Petrescu

Editura Publisol lansează „Asiatic pentru toți”, prima carte semnată de Chef Cătălin Petrescu, o incursiune fascinantă în lumea bucătăriei japoneze. Cartea se adresează tuturor celor care iubesc arta culinară asiatică și doresc să exploreze rețete rafinate, delicioase și autentice din această cultură gastronomică.

„Asiatic pentru toți” este mai mult decât o simplă colecție de rețete, este o călătorie culinară care dezvăluie lumea bucătăriei japoneze. De la sushi clasic, nigiri și maki, la sashimi, comfort food precum donburi, supe și noodles sau tempura,

Meteor Press și Librarul la Bookfest 2024, cu noutăți și oferte tentate

Cu ocazia târgului de carte Bookfest 2024, Editura METEOR PRESS își așteaptă cititorii la standul D07 din incinta pavilionului B2, unde va fi prezentă cu noutăți din domenii diferite de carte. Promoția atractivă a Meteor Press începe de la 25 % pentru 2 cărți, 30% pentru 3 sau 4 cărți și de la 5 cărți, reducerea ajunge la 40%.

Standul editurii vă întâmpină și cu oferte pentru lista de cadouri de la Librarul, pentru a-i bucură pe cei mici cu felurite jocuri și jucării pentru Ziua Copilului.

„Istoria Biblică a Noului Testament”, de Prof. A. P. Lopuhin - o lucrare de referință și o resursă valoroasă despre evenimentele și învățăturile din Noul Testament

Editura Paul Editions lansează în luna aprilie "Istoria Biblică a Noului Testament", o serie de 3 volume de referință dedicată celor interesați de studiul Noului Testament și nu numai. Lucrarea amplă și valoroasă în traducerea Patriarhului Nicodim, explorează evenimentele și învățăturile din Noul Testament. Lucrarea de cercetare academică reprezintă în același timp o contribuție valoroasă la înțelegerea și interpretarea textului sacru și a tradițiilor creștine și prezintă lumii contemporane bogăția și profunzimea înțelepciunii biblice.

„I

Aplicația Bookster aduce cărțile și mai aproape de angajații din România

Bookster, brandul care oferă angajaților acces la peste 130.000 de cărți și resurse de lectură online, anunță lansarea aplicației de mobil care va oferi abonaților din comunitate acces mai ușor la conținutul din platformă, dar și recomandări personalizate pe baza unor algoritmi noi.

Aplicația va aduce serviciul Bookster mai aproape de fiecare cititor, oferind mereu idei noi de lectură special alese pentru a fi cât mai relevante, acces instant la cărțile din platformă, dar și alte instrumente dedicate celor care văd în citit un bun mod de relaxare sau de dezvoltare personală și

Bookster: În 2023, cele mai căutate cărți au fost despre sănătatea fizică și mintală

Anul 2023 a reprezentat o perioadă de introspecție și îngrijire a sănătății mintale și emoționale, promovând un echilibru de viață conștient. Interesul crescut pentru mindfulness, activități fizice și alimentație sănătoasă a caracterizat ultima perioadă.

Această schimbare de perspectivă este evidentă în rândul angajaților din companiile care oferă acces la platforma Bookster. În cursul anului 2023, aceștia au manifestat apreciere pentru cărțile ce explorează teme legate de bunăstarea psihică, concentrându-se asupra prevenirii epuizării profesionale și me

Alex Michaelides și Abdulrazak Gurnah vin în România. Ce alte blockbustere literare pregătește Editura Litera în 2024

#LITERAturaeplăcere de 35 de ani, iar în 2024 portofoliul LITERA e garnisit cu cele mai apreciate și așteptate titluri care vor umple, în scurt timp, rafturile librăriilor. Cărți eveniment, romane premiate și ecranizate, lecturi pentru pasionații de istorie, psihologie și dezvoltare personală – toate acestea sunt cadouri literare perfecte pentru cititorii care vor să fie la curent cu ce e mai nou și mai incitant în lumea editorială.

Și, pentru că literatura unește comunități și definește viața culturală a unei societăți educate, Editura Litera anunță cu entuziasm &i

Libris.ro: Ce au citit românii în 2023

Libris, librărie online de referință pe piața din România, a vândut în 2023 peste 2,5 milioane de produse, cu o medie a comenzii înregistrate la nivel național de 125 lei. Cele mai active județe în privința achiziției de carte sunt București, Brașov, Cluj, Ilfov și Iași. “Cărțile pentru copii” domină topul categoriilor, la nivelul tuturor județelor, urmate de Beletristică. Top 3 Categorii este completat în funcție de județ de Științe Umaniste, Religie sau Spiritualitate și Ezoterism.

Topul celor mai vândute cărți este condus de Rezervă

Editura Publisol lansează „Cum ne protejăm de Liderii toxici”, de Marian Șerbu – un ghid esențial în era profesională modernă

În universul dinamic al lumii profesionale, influența liderilor poate fi covârșitoare. Însă, uneori, această influență poate lua o turnură negativă și devine toxică. Cum facem față acestor situații?. Editura Publisol lansează volumul "Cum ne protejăm de liderii toxici", de Marian Șerbu, o carte provocatoare care explorează această dilemă comună, oferind strategii și soluții pentru a ne proteja și a evolua într-un mediu toxic.

Autorul, Marian Șerbu, aduce la lumină o realitate adesea tăcută: impactul distructiv pe care un lider toxic îl poate avea at&

Statistici la 10 ani de Bookster: fiecare abonat a citit, în medie, 12 lecturi pe an

Odată cu aniversarea de 10 ani, brandul Bookster, prin care companii de toate mărimile și din toate industriile oferă angajaților acces la o colecție vastă de cărți și resurse de lectură online, dezvăluie preferințele românilor în ceea ce privește consumul de titluri de beletristică și dezvoltare profesională și personală.

Brandul care aduce cărțile mai aproape de peste 152.000 de cititori, din peste 1.300 de companii, face o trecere în revistă a celor mai împrumutate cărți din ultimul deceniu.

NOUA Carte de Bucate Herbalife Vol. 2: o conexiune deosebită cu alimentele pentru un stil de viață sănătos

Herbalife România a lansat volumul 2 al Cărții de Bucate Herbalife, o experință culinară ce va transforma modul în care fiecare dintre noi gătește și mănâncă și va aduce un suflu proaspăt asupra felurilor preferate de mâncare.

Această carte nu este doar despre rețete, ci și despre construirea unei comunități și adoptarea unui stil de viață sănătos.


 1 2 3 >  Ultima ›

Blogurile BonCafe