Comunicat de presă Librex.ro sărbătorește 12 ani cu reduceri, promoții, cadouri și un super concurs cu 120 de cărți!

Librex.ro aniversează 12 ani de la lansare printr-o campanie specială pentru tot iubitorii de carte și nu numai! Pe lângă reduceri, promoții, cadouri și multe surprize, Librex.ro organizează un concurs prin care pune la bătaie un super premiu compus din 120 de cărți!

Pentru că de 12 ani ai Liber la citit pe librex.ro, fiecare zi a săptămânii 22-28 august aduce câte o nouă surpriză pentru toți cititorii!

În cei 12 ani de a lansare, Librex.ro a vândut peste 2.5 milioane de cărți, urmând că în viitorul apropiat să își diversifice portofoliul cu ebooks & audiobooks. În ultimul an,  preferințele cititorilor s-au schimbat, astfel categoria belestristica a scăzut, în timp ce a crescut interesul pentru cărțile de dezvoltare personală, spirituală, cărți pentru copii și adolescenți.

12 cele mai vândute cărți de la începutul anului pe Librex.ro

Când corpul spune NU, de Gabor Maté

Povestea vieții mele, Maria, Regina României

Dicționarul Ortografic Ortoepic Morfologic al Limbii Române

Crima perfectă. Instrucțiuni pentru fete cuminți, de Holly Jackson

Tată bogat, tată sărac, de Robert Kiyosaki

Cele cinci limbaje ale iubirii, de Gary Chapman

Atomic Habits, de James Clear

Copilul de la Auschwitz, de Lily Graham

Jocul vieții și cum să-l joci, de Florence Scovel Shinn

Escala, de TL Swan

Arta subtilă a nepăsării, de Mark Manson

Conversații cu Dumnezeu, de Neale Donald Walsch

Cea mai bine vândută carte a editurii Librex este Povestea vieții mele, ediția aniversară a jurnalului Reginei Maria, bestseller internațional. Cartea fascinează prin poveștile sale și cuprinde copilăria, tinerețea, nunta și începutul căsătoriei, alături de perioada 1906-1914.

Printre cele mai recente lansări ale editurii Librex disponibile pe librex.ro se numără și cele mai cunoscute cărți despre success din lume, scrise de Florence Scovel Shinn - Jocul Vieții și cum să-l joci, Ușa secretă spre succes, Puterea cuvântului rostit, Cuvântul tău este bagheta magică. Florence Scovel Shinn este unul dintre cei mai populari profesori de predare a modalităților de succes, iar cărțile ei, populare în toată lumea, au schimbat viețile a milioane de oameni.

Jocul vieții și cum să-l joci, de Florence Scovel Shinn

Cartea ne explică modul în care ne putem bucura de lungi perioade de sănătate, prosperitate și fericire. Autoarea povestește întâmplări adevărate din viața oamenilor pe care i-a îndrumat pentru a arăta felul în care atitudinea și afirmațiile pozitive reușesc invariabil să schimbe orice persoană într-un învingător, capabil să dețină controlul asupra vieții și să atragă prosperitatea prin cunoașterea legilor spirituale.

Ușa secretă spre success, de Florence Scovel Shinn

Cartea conține o serie de învățături, prin care autoarea ne arată cum ne putem bucura de lungi perioade de sănătate, prosperitate și fericire, împărtășind povești adevărate din viața reală, alături de afirmații zilnice, pe care trebuie să le facem pentru a atrage toate lucrurile pe care ni le dorim.

Puterea cuvântului rostit, de Florence Scovel Shinn

Cuvintele pe care le rostim au o putere imensă, iar acordând atenție acestora, ne putem transforma viața în ceea ce ne dorim. Puterea cuvântului rostit sintetizează învățăturile lui Florence Scovel Shinn, împletește aceste cunoștințe cu povești din viața reală, cazuri concrete de oameni care și-au schimbat destinul prin puterea cuvântului rostit. Simplitatea principiilor sale le face ușor de aplicat pentru oricine își dorește viața la care a visat. 

Cuvântul tău este bagheta magică, de Florence Scovel Shinn

Cuvântul tău este bagheta magică este o continuare a bestsellerului internațional Jocului vieții și cum să-l joci, unde cititorii vor găsi principiile acestuia și cele mai importante afirmații, explicate mai amănunțit.  Cartea oamenilor afirmațiile pe care trebuie să le rostească pentru a-și recăpăta succesul, sănătatea, liniștea și prosperitatea. Fie că este vorba despre iubire, bani, relații, sănătate, prosperitate sau carieră, în acest volum vei regăsi cuvintele pe care trebuie să le rostești pentru o viață așa cum îți dorești.

Toate cărțile sunt disponibile pe www.librex.ro. De 12 ani ai liber la citit pe librex.ro!

Repere principale din viaţa Librex

2010 – Librex.ro ia naștere, din pasiune pentru cărți, cu o investiţie de 30.000 de euro.

2016 - Lansarea editurii Librex Publishing, cu focus pe promovarea autorilor români contemporani

2018 - Publicarea proiectului editorial special, unic în Romania, Colecţia Centenarul Marii Uniri, de Cristian Moşneanu

2020 - Pe fondul pandemiei, Librex devine singurul agent economic care, timp de un an de zile, elimină costul transportului la orice comandă, oriunde în ţară

2021 - Un an de transport gratuit (120.000 de colete livrate, 312.000 de cărţi vândute, 48 de milioane de kilometri parcurşi)

2021 - Librex ajunge la 2 milioane de cărţi vândute

2022 – Publicarea a 50 de cărți în cadrul Librex Publishing


Autor: BoncafeStyleAdauga comentariu

Numele tau:

Comentariul tau:


Security Code:Blogurile BonCafe