Cele mai noi articole din categoria Film

 1 2 3 >  Ultima ›

MIAMI BICI 2 record de intrări în Romania – 63.920 spectatori

Filmul Miami Bici 2 a înregistrat cifre record de intrări în cinema în România până la acest moment - 63.920 înaintea premierelor naționale și 36.007 spectatori înaintea avanpremierelor naționale. 

Miami Bici 2 este o co-producție Vidra Productions, WatchMe Productions și Studio Indie Productions, în regia lui Jesus del Cerro, distribuit de Vertical Entertainment.

Viasat History comemorează 60 de ani de la asasinarea lui John F. Kennedy

În noiembrie, Viasat History va difuza o serie de programe speciale, care comemorează cea de-a 60-a aniversare a unuia dintre cele mai șocante și determinante momente ale secolului al XX-lea - asasinarea președintelui John F. Kennedy la 22 noiembrie 1963. Cele trei programe, difuzate în premieră pe 19 și 26 noiembrie de la ora 22.00, intră în culisele incidentului în încercarea de a oferi o nouă perspectivă asupra evenimentelor șocante din acea zi fatidică și a felului în care lumea s-a schimbat pe termen lung.

Kennedy a fost împușcat mortal pe c&a

Epic Drama prezintă în premieră noua serie tv de la realizatorii lui Poldark „Tom Jones”

În luna noiembrie, Epic Drama aduce telespectatorilor noua adaptare în patru părți a romanului clasic al lui Henry Fielding, Tom Jones. O poveste cu peripeții despre călătoria complicată a personajului principal în căutarea iubirii adevărate, Tom Jones a încântat și scandalizat cititorii încă de la prima sa apariție în 1749.

Noua serie de televiziune se ridică la înălțimea promisiunilor sale, fiind descrisă de Wall Street Journal drept „o aventură exuberantă prin Anglia georgiană libertină, dezmățată și voluptoasă”.

Povestea adevărată a unui criminal în serie care a îngrozit Marea Britanie. Mini seria “Des” începe la Epic Drama cu David Tennant în rolul principal

O dramă polițistă inspirată de fapte reale îl prezintă pe unul dintre cei mai cunoscuți criminali în serie din istoria Marii Britanii, Dennis Nilsen. Supranumit „ucigașul blajin", Nilsen a fost un funcționar public local care timp de cinci ani, între 1978 și 1983, a ucis mai mulți băieți și bărbați tineri întâlniți pe străzile din Soho.

Victimele lui erau deseori persoane fără adăpost care se luptau să supreviețuiască în perioada anilor 1980.  El avea să-i întâlnească și să se împrietenească cu acești bărbați înain

“STAR WARS: AHSOKA” se lansează pe 23 august în exclusivitate pe DISNEY+

Disney+ a anunțat ca mult așteptatul serial original live-action de la Lucasfilm "Star Wars: Ahsoka" va avea premiera pe 23 august. Un nou trailer si imagini din serial au fost facute publice cu ocazia acestui anunț.

Noul serial original live-action de la Lucasfilm o are în rolul principal pe Rosario Dawson.

Disney+ anunță premiera serialului original „Bun venit la Chippendales” din 11 ianuarie 2023 în România

Disney+ a lansat trailerul oficial pentru serialul original „Bun venit la Chippendales” și anunță că premiera producției va avea loc în România pe 11 ianuarie 2023, exclusiv pe Disney+.

„Bun venit la Chippendales” este o saga polițistă ce redă povestea scandaloasă a lui Somen „Steve” Banerjee, un imigrant indian care a fondat cel mai mare imperiu de dans masculin din lume și care nu a lăsat nimic să-i stea în cale în atingerea scopurilor sale.

BBC FIRST aduce premiere de succes mondial pe piața din România, în ianuarie 2023

BBC FIRST a intrat recent pe piața locală, aducând, în premieră, seriale britanice premium pentru telespectatorii români pasionați de acest gen. Canalul, disponibil deja în rețeaua Digi, oferă acces la cele mai îndrăgite producții originale premium din Marea Britanie, având ca personaje principale actori celebri și purtând semnătura unor creatori premiați la nivel internațional.

Telespectatorii pasionați de seriale britanice premium s-au bucurat deja de unele dintre cele mai spectaculoase producții, precum The Cleaner, Chelsea Detective sau Silent

Tinerii din București și Sibiu, invitați la proiecții gratuite de filme documentare pe probleme de mediu

Tinerii din București și Sibiu sunt invitați să vizioneze gratuit o selecție din cele mai importante documentare europene pe subiecte legate de schimbările climatice și problematica deșeurilor. Acestea vor rula la Cineplexx Sibiu și Cineplexx Titan, din București, în datele de 18 noiembrie, respectiv 25 noiembrie.

Proiecțiile, care vor fi urmate de discuții conduse de experți în probleme de mediu și reprezentanți UE, sunt organizate în cadrul proiectului cu finanțare europeană EU Youth Cinema: Green Deal, cu scopul de a informa tinerii despre marile teme ale protecției m

„Poveşti cusute din nordul judeţului Harghita”, un documentar despre păstrarea identității neamului, la TVR3

Începând de sâmbătă, 15 octombrie, de la ora 15:35, pentru o perioadă de 10 săptămâni, pe canalul TVR3 va începe difuzarea Documentarului cultural „Poveşti cusute din nordul judeţului Harghita”, un proiect realizat cu sprijinul Secretariatului General al Guvernului, prin Serviciul Dezvoltare Comunitară din cadrul Direcţiei Generale Guvernare Deschisă a Guvernului României.

„Poveşti cusute din nordul judeţului Harghita” este cel mai recent proiect realizat de Asociaţia „Curaj Înainte”, cu sprijinul

Comedia-dramă “Ursul” (The Bear), un nou serial Disney+

Un nou serial original Disney+ de urmărit cu sufletul la gură! Comedia-dramă “Ursul” (The Bear), s-a bucurat de un scor de 100% din partea criticilor de la Rotten Tomatoes. Toate cele 8 epsioade sunt disponibile de la momentul lansării pe platforma de streaming Disney+.

Serialul prezintă povestea lui Carmen "Carmy" Berzatto (interpretat de Jeremy Allen White), un tânăr bucătar din lumea restaurantelor de fine dining, care se întoarce acasă, în Chicago, pentru a conduce magazinul de sandvișuri al familiei sale - The Original Beef of Chicagoland - după


 1 2 3 >  Ultima ›

Blogurile BonCafe