Cele mai noi articole din categoria Film

 1 2 3 >  Ultima ›

MESOPOTAMIA își redeschide porțile la VIASAT HISTORY

După trei decenii de conflicte și distrugeri, o nouă generație de arheologi din toată lumea a răspuns apelului lansat de autoritățile care se ocupă de patrimoniul național al Irakului, pentru a redeschide siturile mesopotamiene legendare de la Ninive, Lagaș și Larsa. Cu ajutorul unor tehnologii digitale care nu au mai fost folosite până acum în zonă, arheologii au făcut noi descoperiri uimitoare în primele orașe construite de om.

Documentarul Mesopotamia redescoperită, difuzat în premieră la Viasat History vineri de la ora 22.00, ne invită să redescoperim locul &ici

Noua mini-serie „Archie” de la Epic Drama relatează remarcabila viață a lui Cary Grant, un simbol al Hollywood-ului

În luna mai, spectatorii vor fi purtați într-o călătorie captivantă prin viața legendarului actor Cary Grant, în noua dramă biografică în patru părți, „Archie”. Reprezentând cinci faze ale vieții eclectice a starului de la Hollywood, serialul are premiera miercuri 8 mai, la ora 22:00, exclusiv la Epic Drama.

Relatând povestea fascinantă a modului în care un băiat din Bristol, Archie Leach, s-a transformat în suavul și iconicul Cary Grant, „Archie” este plasată pe fundalul erei de aur a Hollywood-ului și duce spectator

Viasat Explore difuzează seria în premieră Marele Zid Chinezesc cu Ash Dykes

Noua serie de documentare în șase părți de la Viasat Explore, Marele Zid Chinezesc cu Ash Dykes ne invită într-o călătorie cu adevărat unică pentru a descoperi o altă perspectivă asupra uneia dintre cele mai impresionante construcţii ridicate de om de-a lungul istoriei.

Sportivul extrem britanic de renume mondial, Ash Dykes pornește într-o aventură impresionantă pentru a explora una dintre cele mai emblematice structuri ale lumii, Marele Zid Chinezesc, lung de 21.000 km.

Viasat History difuzează al treilea sezon din seria Bettany Hughes: Comori

Bettany Hughes, istoric, autor, prezentator și profesor premiat, revine la Viasat History cu un nou sezon al seriei documentare Bettany Hughes: Comori. Având premiera pe 19 aprilie la ora 22:00, sezonul trei oferă acces fără precedent la noi descoperiri arheologice, Bettany pornind într-o nouă călătorie prin istoria civilizației umane desfășurată în șase episoade fabuloase.

Printre multe alte obiective, Bettany vizitează unul dintre cele mai bine conservate amfiteatre romane din lume, aflat în Bulgaria, o casă în Turcia unde recent a fost descoperită o î

Un documentar filmat în România, în premieră la Viasat Nature Transilvania: Urșii din spatele casei

Viasat Nature difuzează în premieră luni, 15 aprilie, de la ora 21.00 programul Transilvania: Urșii din spatele casei, un documentar filmat în pădurile din Transilvania, pe urmele celui mai fascinant mamifer omnivor: ursul brun. Programul face parte din blocul tematic Sezonul Europa Sălbatică difuzat în fiecare seară de luni din aprilie și ne invită să descoperim fauna și peisajele fascinate ale Europei din țări precum Polonia, România, Țările de Jos, Germania, Belgia. Pe lângă aventura fascinantă în sălbăticia Europei, programul explorează și relația om-nat

Scrisori din trecut predau o lecție despre prezent FĂRĂ AZIL: CAPITOLUL NEȘTIUT DIN POVESTEA LUI ANNE FRANK

Anne Frank este un simbol al toleranței și chipul Holocaustului. În arhivele YIVO din New York, un voluntar a descoperit într-un dosar vechi o comoară, scrisorile tatălui Annei, Otto.

Această urmă de corespondență dezvăluie lupta lui dureroasă de a obține vizele și de a-și salva familia de Holocaust.

Oppenheimer, filmul renumitului cineast Christopher Nolan, apreciat de critici pe plan internațional, a avut premiera în exclusivitate pe SkyShowtime în data de 21 martie - a câștigat șapte premii Oscar la cea de-a 96-a ceremonie a Premiilor Academiei

Cu încasări de 952 de milioane de dolari la box-office-ul mondial, onorat cu cele mai mari premii ale industriei din acest an, dominând cu șapte premii la Oscar® și șapte la Premiile Academiei Britanice de Film și Televiziune (BAFTA), blockbusterul Oppenheimer în care joacă Cillian Murphy, nominalizat la Oscar pentru rolul lui J. Robert Oppenheimer și Emily Blunt în rolul soției sale, biologul și botanistul Katherine „Kitty” Oppenheimer, este disponibil pentru vizionare în exclusivitate pe SkyShowtime din 21 martie.

Realizat pentru marile ecran

Regine care au schimbat lumea - o serie de documentare despre șase regine și faptele lor neștiute

Regine care au schimbat lumea, o nouă serie de șase documentare, care va avea premiera la Viasat History în 12 decembrie, de la ora 22:00, spune povestea a șase dintre cele mai importante regine din istorie, prezentând totodată și fapte mai puțin cunoscute despre ele. 

Deși multă vreme considerate personaje secundare într-o istorie dominată de bărbați, au existat regine a căror putere extraordinară a făcut ca domnia lor să întreacă în multe privințe domnia omologilor lor masculini. Programul prezintă forțele care le-au împins înainte pe aceste

MIAMI BICI 2 record de intrări în Romania – 63.920 spectatori

Filmul Miami Bici 2 a înregistrat cifre record de intrări în cinema în România până la acest moment - 63.920 înaintea premierelor naționale și 36.007 spectatori înaintea avanpremierelor naționale. 

Miami Bici 2 este o co-producție Vidra Productions, WatchMe Productions și Studio Indie Productions, în regia lui Jesus del Cerro, distribuit de Vertical Entertainment.

Viasat History comemorează 60 de ani de la asasinarea lui John F. Kennedy

În noiembrie, Viasat History va difuza o serie de programe speciale, care comemorează cea de-a 60-a aniversare a unuia dintre cele mai șocante și determinante momente ale secolului al XX-lea - asasinarea președintelui John F. Kennedy la 22 noiembrie 1963. Cele trei programe, difuzate în premieră pe 19 și 26 noiembrie de la ora 22.00, intră în culisele incidentului în încercarea de a oferi o nouă perspectivă asupra evenimentelor șocante din acea zi fatidică și a felului în care lumea s-a schimbat pe termen lung.

Kennedy a fost împușcat mortal pe c&a


 1 2 3 >  Ultima ›

Blogurile BonCafe