Cele mai noi articole din categoria Film

 1 2 3 >  Ultima ›

Disney+ anunță premiera serialului original „Bun venit la Chippendales” din 11 ianuarie 2023 în România

Disney+ a lansat trailerul oficial pentru serialul original „Bun venit la Chippendales” și anunță că premiera producției va avea loc în România pe 11 ianuarie 2023, exclusiv pe Disney+.

„Bun venit la Chippendales” este o saga polițistă ce redă povestea scandaloasă a lui Somen „Steve” Banerjee, un imigrant indian care a fondat cel mai mare imperiu de dans masculin din lume și care nu a lăsat nimic să-i stea în cale în atingerea scopurilor sale.

BBC FIRST aduce premiere de succes mondial pe piața din România, în ianuarie 2023

BBC FIRST a intrat recent pe piața locală, aducând, în premieră, seriale britanice premium pentru telespectatorii români pasionați de acest gen. Canalul, disponibil deja în rețeaua Digi, oferă acces la cele mai îndrăgite producții originale premium din Marea Britanie, având ca personaje principale actori celebri și purtând semnătura unor creatori premiați la nivel internațional.

Telespectatorii pasionați de seriale britanice premium s-au bucurat deja de unele dintre cele mai spectaculoase producții, precum The Cleaner, Chelsea Detective sau Silent

Tinerii din București și Sibiu, invitați la proiecții gratuite de filme documentare pe probleme de mediu

Tinerii din București și Sibiu sunt invitați să vizioneze gratuit o selecție din cele mai importante documentare europene pe subiecte legate de schimbările climatice și problematica deșeurilor. Acestea vor rula la Cineplexx Sibiu și Cineplexx Titan, din București, în datele de 18 noiembrie, respectiv 25 noiembrie.

Proiecțiile, care vor fi urmate de discuții conduse de experți în probleme de mediu și reprezentanți UE, sunt organizate în cadrul proiectului cu finanțare europeană EU Youth Cinema: Green Deal, cu scopul de a informa tinerii despre marile teme ale protecției m

„Poveşti cusute din nordul judeţului Harghita”, un documentar despre păstrarea identității neamului, la TVR3

Începând de sâmbătă, 15 octombrie, de la ora 15:35, pentru o perioadă de 10 săptămâni, pe canalul TVR3 va începe difuzarea Documentarului cultural „Poveşti cusute din nordul judeţului Harghita”, un proiect realizat cu sprijinul Secretariatului General al Guvernului, prin Serviciul Dezvoltare Comunitară din cadrul Direcţiei Generale Guvernare Deschisă a Guvernului României.

„Poveşti cusute din nordul judeţului Harghita” este cel mai recent proiect realizat de Asociaţia „Curaj Înainte”, cu sprijinul

Comedia-dramă “Ursul” (The Bear), un nou serial Disney+

Un nou serial original Disney+ de urmărit cu sufletul la gură! Comedia-dramă “Ursul” (The Bear), s-a bucurat de un scor de 100% din partea criticilor de la Rotten Tomatoes. Toate cele 8 epsioade sunt disponibile de la momentul lansării pe platforma de streaming Disney+.

Serialul prezintă povestea lui Carmen "Carmy" Berzatto (interpretat de Jeremy Allen White), un tânăr bucătar din lumea restaurantelor de fine dining, care se întoarce acasă, în Chicago, pentru a conduce magazinul de sandvișuri al familiei sale - The Original Beef of Chicagoland - după

Începând din 26 octombrie, toate sezoanele dramei medicale „Anatomia lui Grey” vor fi disponibile pe Disney+

Disney+ a confirmat că sezonul 19 al serialului „Anatomia lui Grey”, produs de Shonda Rhimes, se lansează în exclusivitate pe platforma de streaming, pe 26 octombrie, în România.

Acest nou sezon vine în completarea celorlalte disponibile în România exclusiv pe Disney+. Astfel Disney+ este casa celebrei drame medicale de succes „Anatomia lui Grey”.

Un nou serial de comedie de la Studiourile Marvel debuteaza la Disney+ : „She-Hulk: Avocata apărării”

Disney+ aduce un nou serial de comedie de la Studiourile Marvel: She-Hulk: Avocata Apărării. Producția debutează astazi, 18 august, pe platforma de streaming Disney+ și o are în centrul său pe Jennifer Walters (Tatiana Maslany) - o avocată specializată în procese ce implică supraoameni și care devine în mod accidental un uriaș verde, cu superputeri.

Ea trebuie să facă față vieții complicate de femeie de 30 de ani și să mențină sub control emoțiile puternice care o fac să se transforme. Astfel, "She-Hulk: Avocata Apărării" explorează experiențele complicate și a

Spider-Man™ ajunge la Disney+ România

“Uimitorul Om-Păianjen™ (2012),” “Uimitorul Om-Păianjen™ 2 (2014),” “Omul-Păianjen™: În lumea păianjenului (2018),” “Omul-Păianjen™: Întoarcerea acasă (2017)” și “Omul-Păianjen™: Departe de casă (2019)” sunt primele filme Spider-Man™ care se lansează la Disney+ în România pe 29 iulie. Disney+ anunță că vor fi disponibile cinci filme Spider-Man™ pe serviciul de streaming în România, în luna iulie, oferindu-le astfel fanilor acces la și mai multe filme d

Disney+ anunță producțiile disponibile în România

Disney+ anunță producțiile disponibile din ziua lansării în România: peste 700 de filme și 900 de seriale de portofoliu, plus alte 150 de titluri originale.

Începând din 14 iunie, abonații pasionați de universul Star Wars vor putea viziona seria „Povestea lui Boba Fett” și ambele sezoane din serialul „The Mandalorian”. Mai mult, Disney+ include întreaga sagă a lui Skywalker, fiind disponibile toate cele 9 episoade din Star Wars.

În numele prieteniei: “Luca”, o aventură memorabilă dedicată celor care se simt... diferiți

“Luca”, un nou film original produs de Studiourile Disney Pixar este o poveste amuzantă și emoționantă despre prietenie, ieșirea din zona de confort și o aventură de neuitat care le schimbă viața protagoniștilor – doi simpatici monștri marini adolescenți.

“Acest film este despre prietenia care îți schimbă viața. E practic o scrisoare de dragoste către verile din tinerețea noastră  - acei ani formatori când te descoperi pe tine”, spune regizorul Enrico Casarosa.


 1 2 3 >  Ultima ›

Blogurile BonCafe