Cele mai noi articole din categoria Film

 1 2 3 >  Ultima ›

Un documentar filmat în România, în premieră la Viasat Nature Transilvania: Urșii din spatele casei

Viasat Nature difuzează în premieră luni, 15 aprilie, de la ora 21.00 programul Transilvania: Urșii din spatele casei, un documentar filmat în pădurile din Transilvania, pe urmele celui mai fascinant mamifer omnivor: ursul brun. Programul face parte din blocul tematic Sezonul Europa Sălbatică difuzat în fiecare seară de luni din aprilie și ne invită să descoperim fauna și peisajele fascinate ale Europei din țări precum Polonia, România, Țările de Jos, Germania, Belgia. Pe lângă aventura fascinantă în sălbăticia Europei, programul explorează și relația om-nat

Scrisori din trecut predau o lecție despre prezent FĂRĂ AZIL: CAPITOLUL NEȘTIUT DIN POVESTEA LUI ANNE FRANK

Anne Frank este un simbol al toleranței și chipul Holocaustului. În arhivele YIVO din New York, un voluntar a descoperit într-un dosar vechi o comoară, scrisorile tatălui Annei, Otto.

Această urmă de corespondență dezvăluie lupta lui dureroasă de a obține vizele și de a-și salva familia de Holocaust.

Oppenheimer, filmul renumitului cineast Christopher Nolan, apreciat de critici pe plan internațional, a avut premiera în exclusivitate pe SkyShowtime în data de 21 martie - a câștigat șapte premii Oscar la cea de-a 96-a ceremonie a Premiilor Academiei

Cu încasări de 952 de milioane de dolari la box-office-ul mondial, onorat cu cele mai mari premii ale industriei din acest an, dominând cu șapte premii la Oscar® și șapte la Premiile Academiei Britanice de Film și Televiziune (BAFTA), blockbusterul Oppenheimer în care joacă Cillian Murphy, nominalizat la Oscar pentru rolul lui J. Robert Oppenheimer și Emily Blunt în rolul soției sale, biologul și botanistul Katherine „Kitty” Oppenheimer, este disponibil pentru vizionare în exclusivitate pe SkyShowtime din 21 martie.

Realizat pentru marile ecran

Regine care au schimbat lumea - o serie de documentare despre șase regine și faptele lor neștiute

Regine care au schimbat lumea, o nouă serie de șase documentare, care va avea premiera la Viasat History în 12 decembrie, de la ora 22:00, spune povestea a șase dintre cele mai importante regine din istorie, prezentând totodată și fapte mai puțin cunoscute despre ele. 

Deși multă vreme considerate personaje secundare într-o istorie dominată de bărbați, au existat regine a căror putere extraordinară a făcut ca domnia lor să întreacă în multe privințe domnia omologilor lor masculini. Programul prezintă forțele care le-au împins înainte pe aceste

MIAMI BICI 2 record de intrări în Romania – 63.920 spectatori

Filmul Miami Bici 2 a înregistrat cifre record de intrări în cinema în România până la acest moment - 63.920 înaintea premierelor naționale și 36.007 spectatori înaintea avanpremierelor naționale. 

Miami Bici 2 este o co-producție Vidra Productions, WatchMe Productions și Studio Indie Productions, în regia lui Jesus del Cerro, distribuit de Vertical Entertainment.

Viasat History comemorează 60 de ani de la asasinarea lui John F. Kennedy

În noiembrie, Viasat History va difuza o serie de programe speciale, care comemorează cea de-a 60-a aniversare a unuia dintre cele mai șocante și determinante momente ale secolului al XX-lea - asasinarea președintelui John F. Kennedy la 22 noiembrie 1963. Cele trei programe, difuzate în premieră pe 19 și 26 noiembrie de la ora 22.00, intră în culisele incidentului în încercarea de a oferi o nouă perspectivă asupra evenimentelor șocante din acea zi fatidică și a felului în care lumea s-a schimbat pe termen lung.

Kennedy a fost împușcat mortal pe c&a

Epic Drama prezintă în premieră noua serie tv de la realizatorii lui Poldark „Tom Jones”

În luna noiembrie, Epic Drama aduce telespectatorilor noua adaptare în patru părți a romanului clasic al lui Henry Fielding, Tom Jones. O poveste cu peripeții despre călătoria complicată a personajului principal în căutarea iubirii adevărate, Tom Jones a încântat și scandalizat cititorii încă de la prima sa apariție în 1749.

Noua serie de televiziune se ridică la înălțimea promisiunilor sale, fiind descrisă de Wall Street Journal drept „o aventură exuberantă prin Anglia georgiană libertină, dezmățată și voluptoasă”.

Povestea adevărată a unui criminal în serie care a îngrozit Marea Britanie. Mini seria “Des” începe la Epic Drama cu David Tennant în rolul principal

O dramă polițistă inspirată de fapte reale îl prezintă pe unul dintre cei mai cunoscuți criminali în serie din istoria Marii Britanii, Dennis Nilsen. Supranumit „ucigașul blajin", Nilsen a fost un funcționar public local care timp de cinci ani, între 1978 și 1983, a ucis mai mulți băieți și bărbați tineri întâlniți pe străzile din Soho.

Victimele lui erau deseori persoane fără adăpost care se luptau să supreviețuiască în perioada anilor 1980.  El avea să-i întâlnească și să se împrietenească cu acești bărbați înain

“STAR WARS: AHSOKA” se lansează pe 23 august în exclusivitate pe DISNEY+

Disney+ a anunțat ca mult așteptatul serial original live-action de la Lucasfilm "Star Wars: Ahsoka" va avea premiera pe 23 august. Un nou trailer si imagini din serial au fost facute publice cu ocazia acestui anunț.

Noul serial original live-action de la Lucasfilm o are în rolul principal pe Rosario Dawson.

Disney+ anunță premiera serialului original „Bun venit la Chippendales” din 11 ianuarie 2023 în România

Disney+ a lansat trailerul oficial pentru serialul original „Bun venit la Chippendales” și anunță că premiera producției va avea loc în România pe 11 ianuarie 2023, exclusiv pe Disney+.

„Bun venit la Chippendales” este o saga polițistă ce redă povestea scandaloasă a lui Somen „Steve” Banerjee, un imigrant indian care a fondat cel mai mare imperiu de dans masculin din lume și care nu a lăsat nimic să-i stea în cale în atingerea scopurilor sale.


 1 2 3 >  Ultima ›

Blogurile BonCafe