2Normal lansează cel de-al doilea single, despre o “Vrăjitoare” plină de calități!

După “O mie de luni”, trupa “2NormaL vine cu o piesă și mai plină de culoare. Ritmată și cu potențialul de a vrăji audiența, piesa intitulată “Vrăjitoare” a fost lansată toamna aceasta, aducând în prim-plan un personaj al contrastelor, care incită și încântă prin mixul paradoxal de trăsături. Piesa este o declarație de dragoste atipică, pentru fata a cărei vrajă acaparează într-un mod inconfundabil. Este o poveste de iubire modernă, transpusă în imagini care aduc sub lumina reflectoarelor nostalgia pentru anii 2000, ca o paralela pentru comportamentul unui îndrăgostit de atunci și de acum, aparent atât de diferit și totuși, în esență același.

Link 2Normal – Vrăjitoare:
https://youtu.be/vIppek8fM4g

"Într-o lume a tehnologiei avansate și a Realității Virtuale, am uitat de magia propriei noastre conștiințe și a viselor copilăriei, în același fel în care am uitat de vechea tehnologie cu care am reușit să visăm atunci când eram mici. Televizorul cu tub și casetele VHS sunt de domeniul trecutului - dar visele noastre și magia gândurilor noastre sunt mistere și realități care ne influențează viețile chiar și în ziua de azi. Într-o împletire dintre trecut și prezent, dintre vechi și nou, dintre tradiție și progres, dintre masculin și feminin, încercăm să ne reconectăm cu ceea ce este adevărat și să ne lăsăm purtați de vraja unei realități cea abia începe să prindă contur și înțeles" - au declarat băieții de la 2NormaL.

 Eduard Cotoară, solitul trupei, de meserie actor, a cochetat cu muzica încă din anii copilăriei începând să studieze chitară de la vârsta de 14 ani, iar mai apoi canto de la vârsta de 18 ani. În 2016 se mută în București și începe aventura către împlinirea viselor. Înainte de mutarea în capitală, acesta cântă (în 2012) în Franța împreună cu o trupă de români stabiliți în Paris timp de 3 luni, iar în 2013 pleacă în USA prin intermediul programului Work And Travel unde reușește să trăiască exclusiv din muzică, cântând pe stradă și fiind DJ la petreceri internaționale. Odată mutat în București, după momentul Colectiv, moment care l-a făcut să renunțe la trupa formată în orașul natal Craiova, Alive band, o ia de la capăt ca și chitarist. Spiritul antreprenorial însă, nu îl lasă să se rezume doar la asta și încetul cu încetul începe să lucreze la diferite case de discuri pe partea de booking, mai apoi pe organizare de evenimente, culminând cu momentul în care acesta reușește să obțină un proiect Startup Nation și să își clădească firma sa de evenimente cu echipamente proprii.

***

Din dorința de a trece la următorul nivel în cariera sa muzicală și pentru că tânjea să cânte din nou în formula de band, solistul Eduard Cotoară s-a hotărât, în timpul pandemiei, să vină cu nou proiect muzical. Alături de producătorul Andy Robert Nicolae, Eduard a început să lucreze la compoziția acestui cântec căruia i-au dat un vibe super actual. După câteva sesiuni de studio, proiectului i se alătură și Mihai Păun (clape), încântat de posibilitatea de a-și pune și el amprenta muzicală pe cântece. Numele de “2NormaL” vine de la doi oameni normali, uniți de pasiunea pentru muzică de calitate, și care își doresc nespus de mult să revină la normalitate, să poată cânta din nou în fața publicului.

În noul single se reiterează nostalgia pentru o normalitate pierdută, nu numai cu privire la situația pandemică ci și cu privire la digitalizarea tot mai accentuată a vieții moderne și efectele acesteia asupra vieții, inclusiv asupra relațiilor de iubire.

Let’s get back #2normal!

Instagram: https://www.instagram.com/2normalofficial/

Facebook: https://www.facebook.com/2NormaLofficial


Autor: BoncafeStyleAdauga comentariu

Numele tau:

Comentariul tau:


Security Code:Blogurile BonCafe