Cele mai noi articole din categoria Restaurante

 1 2 3 >  Ultima ›

Wu Xing anunță o nouă imagine și un model de business axat pe satisfacerea nevoilor actuale ale consumatorilor

Wu Xing, promotor al bucătăriei chinezești în sistem delivery încă din 1999, anunță repoziționarea în întregime a restaurantului după mai bine 20 de ani de la deschidere și vine în întâmpinarea clienților cu preparate culinare asiatice menite să poarte bucureștenii într-o călătorie gastronomică lunară către cele mai îndepărtate tărâmuri din Asia. Noua repoziționare aduce cu sine un rebranding complet, de la logo și slogan până meniu și gust, dar și campanii de comunicare și de marketing adresate publicului larg.

Sub sloganul

AmRest deschide cel de-al optulea restaurant Burger King din București, în ParkLake Shopping Center

AmRest, una dintre cele mai mari platforme europene de restaurante și servicii alimentare, sărbătorește deschiderea celui de-al optulea restaurant Burger King în România, în data de 2 iulie. HOME OF THE WHOPPER® va fi în incinta ParkLake Shopping Center și va avea o echipă de 30 de experți în pregătirea burgerilor pe grătar.

În primii doi ani de la intrarea pe piața din România, Burger King a deschis șapte noi restaurante dintre care patru se află în centre comerciale situate în puncte cheie ale Capitalei.

McDonald’s lansează în premieră Supreme Chicken Tenders dezvoltate împreună cu Transavia

McDonald’s lansează pentru prima dată în România Supreme Chicken Tenders, după o rețetă dezvoltată alături de Transavia, cel mai mare producător de carne de pui de pe plan local. Noile Supreme Chicken Tenders conțin trei bucăți generoase și gustoase de piept de pui fraged, învelite într-un strat fin de pesmet crocant și condimentate cu fulgi de ardei iute. Produsele sunt disponibile în toate restaurantele McDonald’s din țară începând de astăzi, 25 iunie.

Noile Supreme Chicken Tenders sunt realizate din bucăți întregi de 100% piept

O vară cu ZeZe în bucate

Humus sau burger? Supă cremă de ciuperci sau gulaș de vită? Știi ce, nici nu contează ce preferi. Bun să fie. Și pregătit cu drag și cu ingrediente de calitate. Ei bine, punem rămășag că așa va fi dacă alegi ZEZE Bistro. Cea mai nouă și mai caldă locantă din Otopeni. 

La ZeZe, vei putea găsi 40 de locuri bine împărțite, o atmosferă prietenească, oameni faini și multă bucurie într- o braserie intimă și cochetă

Personalități și povești de 5 stele la Athénée Palace

În 107 ani de existență, Hotelul Athénée Palace a văzut, a găzduit și a fost martorul multor evenimente istorice, dar a reprezentat și un magnet pentru personalitățile timpurilor pe care le-a traversat.

Atât înaintea războaielor mondiale, cât și în perioada interbelică, Athénée Palace a găzduit lumea mondenă a Bucureștiului și a Europei. Regi, regine, prinți și prințese, președinți și vedete, cu toții au trecut pragul somptuoasei clădiri. Era locul preferat pentru organizarea de recepții și ceaiuri dansante. Sala „Le Diplomate

Auchan deschide restaurantul La Masă Obor

Auchan Retail România a inaugurat astăzi, 13 mai, primul restaurant „La Masă” din București, în incinta centrului comercial Bucur Obor, una dintre destinațiile emblematice ale Capitalei. Cu o suprafață la interior de 280 mp, restaurantul, un concept propriu al retailerului, este gestionat de o echipă formată din 30 de angajați și dispune de o capacitate de peste 160 de locuri, oferind clienților o gamă variată de peste 150 de preparate tradiționale și fast food pentru mic dejun, prânz și cină, la cel mai bun raport calitate-preț.

Situat în incinta centr

HORA anunță campania „Dor de bun și bine”, o inițiativă pentru susținerea industriei HoReCa, prin facilitarea unui cadru de funcționare în siguranță, adaptat contextului actual

Organizaţia Patronală a Hotelurilor şi Restaurantelor din România - HORA anunță lansarea campaniei „Dor de bun și bine”, cu misiunea de a facilita crearea unui cadru de funcționare în siguranță a business-urilor din HoReCa, sector grav afectat de pandemie. Inițiativa are în prim-plan „Ghidul de siguranță în restaurante”, primul material din România care definește, într-o manieră cuprinzătoare, măsurile optime de siguranță și responsabilitate destinate atât operatorilor din industrie, cât și consumatorilor, și formulate &ic

Chef Radu Ciucanu, despre inovația bucătăriei italiene în România. Preparate de top și rețete unice în restaurantul Assaggio, din București

La restaurantul Assaggio din București facem cunoștință cu Radu Ciucanu, renumit Chef, care și-a început cariera în Italia, acolo unde deține și un restaurant.

Cu o pregătire minuțioasă în arta gastronomiei, Radu Ciucanu, român la bază, s-a „școlit” peste hotare într-un domeniu amplu, care necesită pe lângă cunoștințe generale și talent: bucătăria. Tocmai din Toscana, a venit în București pentru a pune bazele unei afaceri profitabile și pentru a îmbogăți industria restaurantelor și în capitala României cu ceea ce el a

Un Smart Kit pe zi sau un produs KFC pe minut. Noua campanie Smart Menu vine cu peste 80.000 de premii #pebune pentru fani

Ofertă specială, marele premiu și câștigători - așa se poziționează de cele mai multe ori campaniile promoționale pentru consumatori. Dar ce se întâmplă cu necâștigătorii? KFC relansează la început de an campania Smart Menu, care aduce în atenția fanilor unele dintre cele mai îndrăgite produse ale brandului, împreună cu o promoție #pebune.

Prin înscrierea în campanie, fanii brandului au șansa de a câștiga dintre urmatoarele premii:

Franciza DAbo Doner deschide primul restaurant românesc

Franciza DAbo Doner, deţinută de sibianul Dan Paştiu, continuă planurile de expansiune la nivel internațional și deschide primul restaurant românesc de fast-food din Londra. Acesta este amplasat chiar lângă stadionul Wembley.

După mai bine de 50 de unități deschise în peste 30 de orașe din România și două restaurante inaugurate în Ungaria, DAbo Doner taie panglica celui de-al treilea restaurant de peste hotare: DAbo Doner UK. Inițiativa de a deschide un restaurant DAbo în Londra a venit chiar de la unul dintre francizații din rețeaua DAbo, care a dus id


 1 2 3 >  Ultima ›

Blogurile BonCafe

Isteria dietelor

Text trimis de Viorela Dobre Oriunde intorci capul, oriunde privesti, invariabil te va lovi sceptrul unei noi metode de slabire, un regim minune care sa te ajute sa te transformi dintr-o scrofita i... Citeste tot

I'm good or not!?

Eu nu sint o persoana normala-sau ceea ce se  numeste de regula  in societate  normal!nu stiu cum sint dar nu ma sperii una ,doua  din ce mi se intimpla  ;ma tem  cu adevarat doar cind mi se imbol...Citeste tot

7 zile de vis cu Malta Travel (part I)

Mă tot gândesc ce să vă împărtășesc mai întâi din info trip-ul la care am participat de curând, prin bunăvoința Malta Travel (www.malta.ro).

Cred că voi reveni cu încă un articol, pe

... Citeste tot

Cu ce te îmbraci de cutremur?

 

În martie 1977 aveam 4 ani. Deşi s-a întâmplat ceva îngrozitor atunci – celebrul cutremur de 7,2 grade pe scara ... Citeste tot

Picior peste picior, NIG de vorbă cu Petronela Rotar

Deşi citind-o pe Petronela Rotar, am avut un pic senzaţia de deja-vu(poate pentru că mi-a fost recomandată de un prieten drag care vede o oarecare asemănare între noi), nu o ştiam totuşi pe această fa... Citeste tot

Prietenii mei, barbatii

Cand eram mica nu l-am citit pe Leonard Cohen si nu stiam ca scrisese el intr-o carte, probabil in urma experientelor personale, ca "o prietenie intre un barbat si o femeie, daca nu e bazata pe sex, e...Citeste tot

Vacanțele mele în Elveția Franconă / My holidays in Franconian Switzerland

(the English version is available just after the Romanian one and is to be continued on the post regarding: "Those people" novel making off)

Era pr... Citeste tot