Cele mai noi articole din categoria Restaurante

 1 2 3 >  Ultima ›

Restaurantul Raionul de Pește din Floreasca se redeschide cu un nou concept de design interior semnat de Karim Rashid

Raionul de Pește din Floreasca, restaurant gourmet de pește și fructe de mare, se redeschide sub o nouă direcție estetică semnată de designerul internațional Karim Rashid. Noul stil de design transformă Raionul de Pește din Floreasca într-un spațiu vibrant și inovativ.

„Filozofia mea este să creez spații care să inspire, să implice și să încurajeze experiențele pozitive. Am vrut să creez mai mult decât un restaurant, doresc ca Raionul de Pește Floreasca să devină o destinație în sine, un loc unic de luat masa. Rezultatul final este un mariaj între minima

Popeyes sărbătorește 1 an în România cu 365 de surprize în aplicația mobilă

Popeyes sărbătorește 1 an în România, lansând o campanie aniversară cu 365 de premii. Disponibilă doar în aplicația mobilă, campania își invită clienții să experiementeze beneficiile tehnologiei care ii ajută să câștige timp, dar și multe alte surprize, oferite prin programul de loialitate.

Cu un an în urmă, Popeyes a deschis primul restaurant din România, în Băneasa Shopping Center. Sute de clienți au format cozi imense timp de săptămâni la rând pentru a încerca celebrele produse în stil Louisiana, printre care

Restaurantul Le George, din cadrul Palatului Suter devine Gramont și își întâmpină oaspeții cu un nou meniu, de sezon

Suter Palace Heritage Boutique Hotel, din București, anunță schimbarea identității restaurantului Le George, devenit, recent, Gramont. Astfel, localul preia numele Vicontelui de Gramont, una dintre personalitățile culturale și politice, care au marcat societatea românească, la sfârșitul secolului al XVIII-lea, începutul secolului al XIX-lea.

Noul brand este menit să întărească poziționarea restaurantului drept un promotor al gastronomiei fine, în care tehnicile de gătire franțuzești, specifice regiunii Provence, se întâlnesc cu ingrediente de cali

Aventura gustului continuă: NOODLZ România a deschis primul restaurant din Constanța

Secretul unei mese delicioase? Ingrediente perfect alese, combinate cum vrei tu într-un mix de gusturi de neratat! Din 2023, fanii preparatelor asiatice sunt așteptați în City Park Constanța să pornească într-o nouă aventură alături de NOODLZ România.

NOODLZ a deschis restaurantul cu numărul trei

Aventura gustului asiatic NOODLZ România a ajuns și în Galați

Ingrediente delicioase, combinații culinare inedite, distracție, multe surprize și oferte – acestea au fost coordonatele unei noi aventuri culinare oferite gălățenilor de către NOODLZ România, prin deschiderea celui de-al doilea restaurant NOODLZ în Shopping City Galați, pe 30 Noiembrie.

Fanii preparatelor asiatice au fost întâmpinați într-un design efervescent, cu același mix cromatic modern între portocoliu și turcoaz, având în fața savuroasa provocare NOODLZ: să își creeze propria cutie cu o combinație irezistibilă de orez sau

Hotelul Radisson Blu Aurum din Brașov atrage turiștii prin design premium, istorie și experiențe sofisticate

Amplasat în inima centrului istoric al  orașului, Radisson Blu Aurum Brașov s-a deschis în luna octombrie pe amplasamentul fostului Palat al Telefoanelor de pe Bd. Eroilor din Brașov. Vechea clădire, construită în anii 1930 și aflată într-un grad avansat de degradare a fost reabilitată și transformată într-o destinație atractivă, care integrează elemente vizuale și povești din istoria orașului, într-un spațiu sofisticat, cu finisaje și servicii premium. 

Hotelul atrage deja turiști din Statele Unite, Marea Britanie, Orientul Mijlociu sau German

Trattoria dela Nanna a lansat noul meniu

Bucătăria italienească este recunoscută în lumea întreagă pentru rețetele pline de savoare, arome și, mai ales, suflet. Nu doar ingredientele de calitate, alese cu mare grijă, dar și rețetele păzite cu strășnicie de generații fac din mâncarea italienească o experiență gastronomică de neegalat. Și nimeni, absolut nimeni în întreaga Italia nu gătește mai bine decât nonna, bunica care știe toate secretele bucătăriei fără de cusur, care toarnă iubire in fiecare fel de mâncare și are grijă să ducă mai departe tradițiile și rețetele moștenite de la bunica ei

McDonald’s aduce trei noi sandvișuri fresh în meniul de mic dejun, pentru dimineți cu poftă de viață

McDonald’s în România a introdus trei noi sandvișuri în ediție limitată: Morning McPuișor, Deli Turkey și Deli Salmon. Noile vedete din meniul de mic dejun McDonald’s conțin carne de pui, jambon de curcan sau somon afumat în combinații savuroase, cu ingrediente atent selecționate. În plus, sandvișurile Deli Turkey și Deli Salmon sunt preparate cu ouă proaspete, de proveniență ecologică de la Familia Toneli, unicul furnizor local acreditat de McDonald’s în România pentru categoria de produs „ou”.

„Știm cât d

Noul Big Sub Meatball Marinara poate fi găsit acum în toate restaurantele SUBWAY®

Următoarea dată când ți-e foarte foame și vrei ceva la îndemână, ușor de mâncat to-go, încearcă ultimul sendviș lansat de Subway®. Gândit pentru lunile reci, Big Sub Meatball Marinara nu e doar un sendviș, ci o masă caldă care poate concura lejer cu una pregătită acasă.

Restaurantele Subway® sunt deja cunoscute pentru Sub-urile Americane, wrap-urile și salatele personalizabile până în cele mai mici detalii. Cu toate acestea, Subway® oferă în fiecare sezon noi produse în faimosul meniu Big Sub, create în colaborar

Smokăreală deschide sezonul experiențelor texane în București

Smokăreală, restaurantul cu specific Texas BBQ de pe strada Mendeleev 33, întâmpină toamna cu o serie de experiențe noi inspirate din bucătăria texană. 

Începând din luna octombrie, introducem Smokăreală de Pește în fiecare săptămână. Tipuri diferite de pește precum biban, dorada, dar și fructe de mare, gătite încet timp de câteva ore la smoker vor fi prezente săptămânal. Meniul va fi anunțat în social media, iar cantitățile sunt limitate.


 1 2 3 >  Ultima ›

Blogurile BonCafe