Cele mai noi articole din categoria Restaurante

 1 2 3 >  Ultima ›

Grupul City Grill mizează pe afaceri de peste 60 milioane euro în 2024

Grupul de restaurante City Grill, unul dintre cei mai puternici jucători autohtoni din industria HoReCa, a încheiat 2023 cu o cifră de afaceri de 55 milioane Euro. Pentru anul în curs se estimează o depășire a pragului de 60 milioane de euro, fiind susținută prin deschiderea de unități noi, dar și prin performanța restaurantelor actuale care au un public fidel și activ. Prin finalizarea proiectelor de investiții de peste 15 milioane de euro, Grupul City Grill și-a consolidat în 2023 poziția de cel mai mare grup autohton de restaurante din piața ospitalității.

În anu

Sciccheria Rosetti, restaurantul care îl are coproprietar pe Virgil Ianțu, se deschide în București

Sciccheria Ristorante Italiano anunță extinderea în București, prin deschiderea celui de-al doilea restaurant, Sciccheria Rosetti, în centrul orașului, pe strada Tudor Arghezi nr. 4. În cadrul acestui proiect, acționarilor Claudia și Luca Militello și Andrei Iosif, li se alătură și prezentatorul de televiziune Virgil Ianțu, care își îndeplinește, astfel, visul de a intra în industria de HoReCa. 

“Legătura mea cu Sciccheria este una foarte simplă și concretă. După multe experiențe avute de-a lungul timpului, în calitate de client, acest r

Burger King aduce celebrul Whopper în Iași, odată cu deschiderea noului restaurant din oraș

Planurile de expansiune ale Burger King sunt ambițioase încă de la începutul anului, odată cu deschiderea restaurantului din Iași, pe 18 ianuarie. Burger King, unul dintre cele mai cunoscute lanțuri de restaurante cu servire rapidă din lume, și echipa de 35 de grill kings își așteaptă oaspeții în fiecare zi a săptămânii în noua locație din ansamblul Palas, situat în centrul Iașului.

După ce în 2023 Burger King a deschis restaurante în aproape toate regiunile din țară, planurile de expansiune continuă prin deschiderea celui de-al doilea

Moutai, cel mai valoros brand de tărie din lume, se extinde în restaurantele și hotelurile din România

Moutai, cea mai populară și apreciată băutură distilată din China, cu o istorie de peste 2 milenii, își anunță extinderea în România. Producătorul prezent pe piața noastră din 2021, de la deschiderea primului magazin propriu, pe Bulevardul Octavian Goga, din București, intră acum în meniurile restaurantelor și hotelurilor din țară, prin intermediul diviziei de distribuție HoReCa.

Astfel, localurile din România își pot răsfăța clienții cu produsele celui mai valoros brand de tărie din lume, conform raportării organismului independent Brand Finance, care a

Burger King continuă planul de expansiune în România și deschide un nou restaurant în București, în Plaza România

Burger King, unul dintre cele mai cunoscute lanțuri de restaurante cu servire rapidă din lume, le face o nouă surpriză bucureștenilor și deschide din 12 octombrie un nou restaurant în capitală. Restaurantul este localizat în Plaza România, iar echipa este formată din 35 de grill kings, pregătiți să-și întâmpine oaspeții așa cum se cuvine.

După deschiderile restaurantelor din Galați, Timișoara, Sibiu și Craiova, Burger King continuă planul de expansiune prin deschiderea unui nou restaurant în capitală. Acesta se află în Plaza România, o zonă i

Grupul City Grill: Meniul de prânz de 34.9 lei aduce o creștere cu 15% în numărul de clienți pe segmentul de prânz

Grupul de restaurante City Grill, unul dintre cei mai puternici jucători autohtoni din industria HoReCa, înregistrează o creștere cu 15% în numărul de meniuri de prânz vândute comparativ cu aceeași perioadă a anului trecut, consolidându-și poziția ca destinație preferată pentru masa de prânz a bucureștenilor și nu numai. Dinamica pozitivă reflectă răspunsul favorabil al clienților la „meniul de prânz” disponibil de luni până vineri, în toate restaurantele din lanțul City Grill, la prețul de 34.9 lei. Acesta este specific fiecăru

Burger King România lansează o gamă de produse în ediție limitată sub umbrela Summer Crunch

Cum sună vara asta? Crunchy! Publicis Groupe România semnează primul concept regional de comunicare pentru Burger King în Europa Centrală și de Est, odată cu lansarea campaniei de vară Summer Crunch. Astfel, vara aceasta, toți prietenii sunt așteptați la Burger King România să încerce noile produse în ediție limitată: Crunch Burger, Crunch Wrap, Crunch Salad. Pentru fiecare dintre cele trei produse, clienții pot alege variantele de pui, vită sau Plant-Based. Alături de România, conceptul Summer Crunch este disponibil în Polonia, Cehia, Slovacia și Bulg

Tazz aduce Dei Frati și în București, prin programul Tazz Republic

După succesul de care s-a bucurat la lansarea în alte orașe, precum Cluj, Timișoara și Constanța, Dei Frati aduce gustul autentic și rețetele inspirate de bucătăria italiană mai aproape și de clienții din București, în exclusivitate, doar pe Tazz.

Unul dintre cele mai bune restaurante italienești din țară, aflat în topul recomandărilor Gault Millau, Dei Frati este o afacere de familie dezvoltată la Brașov de către doi frați români. Chefii Alex şi Vlad Napar au decis să lanseze în România un meniu inspirat din bucătăria italiană, în care toate past

Restaurantul Raionul de Pește din Floreasca se redeschide cu un nou concept de design interior semnat de Karim Rashid

Raionul de Pește din Floreasca, restaurant gourmet de pește și fructe de mare, se redeschide sub o nouă direcție estetică semnată de designerul internațional Karim Rashid. Noul stil de design transformă Raionul de Pește din Floreasca într-un spațiu vibrant și inovativ.

„Filozofia mea este să creez spații care să inspire, să implice și să încurajeze experiențele pozitive. Am vrut să creez mai mult decât un restaurant, doresc ca Raionul de Pește Floreasca să devină o destinație în sine, un loc unic de luat masa. Rezultatul final este un mariaj între minima

Popeyes sărbătorește 1 an în România cu 365 de surprize în aplicația mobilă

Popeyes sărbătorește 1 an în România, lansând o campanie aniversară cu 365 de premii. Disponibilă doar în aplicația mobilă, campania își invită clienții să experiementeze beneficiile tehnologiei care ii ajută să câștige timp, dar și multe alte surprize, oferite prin programul de loialitate.

Cu un an în urmă, Popeyes a deschis primul restaurant din România, în Băneasa Shopping Center. Sute de clienți au format cozi imense timp de săptămâni la rând pentru a încerca celebrele produse în stil Louisiana, printre care


 1 2 3 >  Ultima ›

Blogurile BonCafe