Cele mai noi articole din categoria Coffee Time

 1 2 3 >  Ultima ›

Nespresso lansează sortimente de cafea în ediție limitată pentru o experiență vibrantă ca o vară californiană

Nespresso dă startul sezonului însorit cu o experiență vibrantă ca verile californiene. Iubitorii de cafea se pot bucura de ediția limitată de sortimente inedite, create special pentru a fi savurate cu gheață, accesorii atent concepute și rețete răcoritoare, pentru o experiență relaxantă ca o zi de plajă în însorita Californie.

Nespresso aduce un omagiu unui stil de viață îmbogățit prin artă, expresiv și activ, pentru momente de evadare de care pasionații de cafea se pot bucura oriunde s-ar afla. Ediția limitată de cafea își propune să poarte consumatorii &ici

Lavazza lansează capsulele Qualità Rossa, neutre din punct de vedere al emisiilor de carbon și compatibile cu aparatele de cafea Nespresso Original

Cu 8 amestecuri emblematice deja disponibile pe piață, lansarea Qualità Rossa extinde gama de capsule din aluminiu Lavazza, compatibile cu aparatele Nespresso* Original, în care gustul excelenței se regăsește într-un espresso cu impact zero CO2**.

Pasiunea și excelența Lavazza, mereu în slujba durabilității și inovației, se regăsesc în gama de capsule din aluminiu compatibile cu aparatele Nespresso* Original, lansate recent în România și dedicate amestecurilor emblematice care exprimă istoria și expertiza Lavazza în arta cafelei.

Lavazza creează o rețetă inedită de coffeetail pentru sezonul cald

În sfârșit, primăvara a sosit și a adus cu ea cele mai vii și frumoase culori și o vreme bună, ideală pentru plimbări sau o ieșire în parc, alături de prieteni și de o băutură proaspătă și răcoritoare. Pentru a sărbători noul sezon și pentru a te încuraja să te bucuri la maximum de conexiunea cu oamenii din preajmă, Lavazza și-a îmbogățit colecția de rețete cu un nou coffeetail aromat și fresh.

Datorită mirosului său îmbietor, noul preparat te invită să te bucuri pe deplin de aromele și culorile noului sezon. Concepută special de experții Lavazza, aceast

Trei motive pentru care ar trebui să îți începi ziua la Starbucks

Mic dejun proaspăt

Da, ai citit bine, în fiecare dimineață, poți savura produse de patiserie coapte pe loc, pentru ca tu să ai un mic dejun delicios și divers. Închide ochii și lasă-ți simțurile să urmeze mirosul cafelelor, mereu 100% Arabica, fie că alegi Espresso, Cappuccino sau Flat White, dar și pe cel al micului dejun care frăgezește în cuptoare.

5 to go își consolidează prezența în retail printr-un parteneriat strategic cu Carrefour

5 to go lansează un parteneriat strategic alături de Carrefour, unul dintre cei mai mari susținători ai comunității antreprenoriale românești, prin programe și inițiative naționale pe termen lung, cu impact pozitiv în societate. Această colaborare se concretizează prin prezența la raft în hipermarketurile Carrefour a produselor din gama 5 to go dedicate segmentului de retail, prin deschiderea a 11 locații sub denumirea oficială de Coffee Corner 5 to go și a cafenelelor din zona de snacking a magazinelor Carrefour. Trei dintre aceste locații au fost deschise la finalul anului

Inspirați de iubirea Italiei pentru cafea, Nespresso și Chiara Ferragni pornesc într-o călătorie a descoperirii

Nespresso începe anul cu stil alături de Chiara Ferragni, fashion icon italian, care, prin dragostea ei pentru cafea, pornește într-o călătorie de explorare printr-o serie de scurtmetraje în patru părți.

Inspirată de aromele delicioase și de tradițiile regionale italiene ale cafelei, Chiara a dezvoltat împreună cu Nespresso o colecție în ediție limitată, extinzând gama Ispirazione Italiana cu lansarea cafelei Milano Intenso, a accesoriilor și a unui aparat de cafea. Toate acestea aduc omagiu vibrațiilor urbane și aerului contemporan ale orașului Milano.

Consumul moderat de cafea are beneficii clare asupra sănătății

Asociația Română a Cafelei (ARC) prezintă noul raport emis de Federația Europeană a Asociațiilor Nutriționiștilor (EFAD) și preluat de către Institutul pentru Informații științifice despre cafea (ISIC) potrivit căruia aproape două treimi (62%) dintre nutriționiștii europeni consideră că un consum moderat de cafea are beneficii clare asupra sănătății, în vreme ce 86% sunt de acord că aportul regulat și moderat este asociat cu o îmbunătățire a performanței generale în sport.

Sondajul a fost completat de 585 de nutriționiști din 26 de țări europene care au contact dire

Avocat Gh. Piperea: Este aceasta ultima generație de avocați umani?

Am răsuflat ușurați atunci când au apărut primii roboți, ce au permis automatizarea unor procese greoaie, făcute până atunci manual. Dar este, oare, o idee atât de bună să introducem roboții în toate domeniile?

Știința a evoluat și am ajuns acum să lansăm aplicații de inteligență artificială ce pot oferi consiliere juridică inculpaților în cadrul proceselor judiciare.

Recensământul 5 to go în 2022: 15,6 milioane de produse pe bază de cafea vândute

Anul 2022 s-a încheiat pentru 5 to go cu un bilanț spectaculos și noi recorduri setate. Brandul românesc lansat acum 8 ani a deschis 140 de noi cafenele în 2022, depășind 450 de unități în total, răspândite la nivel național în nu mai puțin de 90 de orașe, ceea ce reflectă și cota de piață de 48.7% pe segmentul lanțurilor de cafenele în România pentru anul 2021. Evoluția impresionantă a dus la o cifră de afaceri de peste 30 milioane euro la nivel de grup, de două ori mai mare față de anul 2021 și peste așteptările setate la început de an.$%

Mateja Podgornik preia funcția de Managing Director Mondelez România și Slovenia

Mateja Podgornik preia funcția de Managing Director România și Slovenia în cadrul Mondelez International, începând cu ianuarie 2023. Alexandra Rîștariu, care deținea anterior funcția de Managing Director România, va fi Marketing Director of Bakery and Meals pentru întreaga regiune South Central Europe (SCE), care include 12 piețe: România, Bulgaria, Grecia, țările din Estul Adriaticii și Cipru.

Mateja Podgornik a deținut anterior funcția de Category Planning & Activation Lead SCE, după o perioadă în care a gestionat activități de ac


 1 2 3 >  Ultima ›

Blogurile BonCafe