O Revoluţie de Îngheţată – Artisanala italiană GALTA acum şi în România

România este cea mai recentă piaţa de desfacere pentru delicioasa îngheţată italiană artisanala Galta. Prima locaţie unde în această vară te poţi răcori cu o delicioasă îngheţată este La Strada din cadrul Athenee Palace Hilton, aici luând naştere Ice Cream concept născut din parteneriatul dintre Galta şi Athenee Palace Hilton.

Lansarea oficială pe piaţa din România a avut loc deja pe 25 iulie, când Galta a găzduit un festin de îngheţată la Athenee Palace Hilton. Evenimentul a inclus, pe lângă cel mai bun repertoir de oferte de îngheţată proaspătă, artisanala al lui Galta, câteva arome cu caracter aparte de îngheţată, cum ar fi şofran şi busuioc.

Giulio Da Sacco, director executiv Grano şi Galta Bucureşti: „Aducerea Galta în Bucureşti a fost un demers provocator, odată cu expansiunea acestui brand în Europa după lansarea cu succes în Milan şi Singapore. Ne-am dorit să aducem un nou concept de creare a îngheţatei, bazat pe modul original de producere al acesteia – acela al unui melanj de ingrediente proaspete, pline de arome şi  reţeta italiană clasică de îngheţată, presărat cu răbdarea şi pasiunea de a obţine texturi şi arome perfecte, folosind numai produse naturale.”

Pentru prima oară, Bucureştiul se poate bucura de îngheţată de fistic, din sâmburi de fistic naturali din Sicilia, dar şi din fructe poaspete cum ar fi piersică, lămâie, pepene, fructul pasiunii, portocală şi multe altele. Toate ingredientele sunt importate direct din mai multe regiuni din Italia pentru a asigura calitatea şi consistenţă îngheţatei.

Îngheţata este păstrată în condiţii perfecte într-o maşinărie ingenioasă – Tonda, un cerc perfect de bucurie, dezvăluind o selecţie rotativă de diverse arome de îngheţată care îţi permit amestecarea diverselor arome pentru a crea cupa perfectă de îngheţată.

Şi pentru cei dintre voi cărora le plac statisticile şi care puteţi întreba: Ce este atât de special la îngheţată?

Ei bine,

Îngheţata rezistă crizei economice, consumul crescând de la an la an;

Deţine o medie de 15 kg de consum anual per capita în Italia;

95% din Italieni iubesc îngheţata;

39% din populaţie o mănâncă des;

34% din populaţie mănâncă îngheţată din când în când;

74% din populaţie mănâncă îngheţată tot anul;

Reprezintă 32% dintr-o masă echilibrată;

Îi face pe toţi fericiţi;

Este întruchiparea dulceţii, prospeţimii, gustului, satisfacţiei şi ne poartă înapoi în copilărie.

Îngheţata va putea fi degustată şi în Rue du pain din Piaţa Floreasca şi în magazinul Grano din Puţul lui Zamfir nr. 40.


Autor: Luminita Iliescu



Adauga comentariu

Numele tau:

Comentariul tau:


Security Code:



Blogurile BonCafe