Află din zodiacul erotic ce fel de sex adoră partenera

Îţi cauţi parteneră şi vrei să fie alegerea perfectă? Ce n-ai da să ştii care sunt preferinţele sexuale ale viitoarei soţii! Unul dintre modurile prin care poţi afla aceste lucruri este legat de zodia celei alese. Din punct de vedere sexual, femeile sunt împărţite astfel:

Femeia Berbec are capacitatea de a sparge cu tocurile sale înalte şi cea mai mare încredere de sine a masculului care-i cade în plasă. Ea se afla într-o concurenţă permanentă cu toată lumea: cu fosta lui prietenă (ea a făcut anumite chestii cu el?), cu fostul ei prieten (lui nu i-a făcut niciodată asemenea lucruri), scrie teenproblem.

Femeia Taur iubeşte relaţiile care pleacă de pe picior de egalitate şi se străduieşte ca totul să fie uniform. Arată un interes foarte mare faţă de finanţele celui de lângă ea.

Femeia Gemeni adoră să se laude cu nouă cucerire de lângă ea şi face comparaţii frecvente între vechiul şi noul partener. Iubeşte la nebunie cuvintele şi gesturile obscene făcute în pat. Îi place să se laude cu orice nimic, chiar şi dacă e scandalos.

Femeia Rac este încântată când vede că bărbaţii îi privesc atenţi bustul. Este mândră atunci când bărbaţii întorc privirile după ea şi se străduieşte să le răspundă cu aceasi monedă. I se întâmplă, adesea, să se fâstâcească din cauza unor lucruri aparent minore, dar aceste momente o fac pur şi simplu fermecătoare.

Femeia Leu îşi împărtăşeşte trăirile personale cu prietenii. Aceştia cunosc, de la început până la sfârşit, toate detaliile relaţiei în care se află prietena lor. Uneori, face din ţânţar armăsar, ceea ce se dovedeşte a fi o serioasă piedică în plan personal. Este excitată de corpul său şi, întotdeauna, are controlul total în dormitor.

Femeia Fecioară iubeşte bărbaţii frumoşi, fiind uşor impresionabilă de aspectul exterior. Iubiţii ei sunt aleşi, în principal, după criterii sportive, fiind: înotători, fotbalişti, hocheişti şi maniaci ai sălilor de fitness. Nu-i place când în jurul ei este dezordine. Femeia Fecioară, cu siguranţă, nu e fecioară. Îşi schimbă iubiţii extrem de des, iar abuzul de băuturi spirtoase nu este străin de ea. După ce face o greşeală se simte foarte vinovată.

Femeia Balanţă adoră nunţile. Ea se topeşte sub potopul lacrimilor din timpul ceremoniei religioase şi nu înţelege de ce există pe lume oameni cărora nu le plac nunţile şi nu vor să se căsătorească. Iubeşte sexul nonconformist care o face să se simtă deosebită. Doreşte să aibă un bărbat lângă ea, fiind gata să tolereze şi cel mai mare prost numai să nu fie singură pe 14 februarie.

Femeii Scorpion îi plac experienţele inedite. Ea a trecut prin momente, la care alte zodii nici măcar nu pot să viseze. Este posesoarea celor mai picante poveşti, la auzul cărora auditoriul se înroşeşte instantaneu. În pat, îi place să-şi asume roluri în care să-şi domine partenerul.

Femeia Săgetător iubeşte sexul. Pentru ea odihna este asociată cu multe partide de amor, acestea însemnând un mod de relaxare. Pentru femeia Săgetător nu există sintagma "mărimea nu contează". Îi place să facă sex cu persoane necunoscute şi vrea să înţeleagă cât mai multe prin intermediul limbajului corporal.

Femeia Capricorn iubeşte bărbaţii realizaţi material şi are oroare de cei care sunt lipsiţi de perspective. Îi place să depună mult efort în timpul actului sexual, iar în acest scop vizionează foarte multe filme erotice pentru a învăţa lucruri inedite.

Femeia Vărsător vrea să fie ce mai bună prietenă a celui de lângă ea. De aceea dezvoltă cât mai multe relaţii cu bărbaţii de la locul de muncă, de la care vrea să înveţe cât mai multe lucruri legate de universul masculin. Îi plac fanteziile sexuale şi de aceea intră pe Internet unde vorbeşte cu necunoscuţi pe diverse canale chat.

Femeia Peşti se trezeşte că a intrat într-o relaţie după o noapte bahică, însă niciodată nu vrea să i se pună întrebări pe această temă. Iubeşte jocurile sexuale iar cel mai des adoră să se transpună în rol de asistenţă medicală sau stewardesă.

(sursa: ziare.com)


Autor: Liviu AnghelAdauga comentariu

Numele tau:

Comentariul tau:


Security Code:Blogurile BonCafe