Noaptea dintre ani

Tu, puternic ca un drog ce-şi revarsă farmecele peste gândurile mele, te rog, rămâi şi-n noaptea asta şi lasă-mă să mă bucur de existenţa ta.
 
Lasă-mă să mă rătăcesc pe drumul spre conştiinţă, să-l părăsesc şi să intru în universul fericirii absolute.

Nu mă lasa să te uit, ca altă dată, şi fă-mă să zâmbesc, în realitate la fel ca în poveste şi lasă-mă să mă pierd în braţele tale de fum ce mă cuprind, blocându-mi respiraţia, sufocându-mă.
 
Închide-mi ochii încet şi lipeşte-mi genele, întunecă-mi privirea şi lasă-mă să simt fiorul şi tulburarea, cutremurul şi furtuna ce numai tu le poţi declanşa, pentru că numai tu poţi să mă faci să ard până ce ajung să nu mai simt decât iubire.
 
Aş vrea să mă evapor şi să plutesc spre stările pe care mi le dai, ca într-o exorcizare pe care-aş vrea să o trăiesc pentru tot restul vieţii.
 
Aşa că nu pleca, mai stai şi-n noaptea asta dintre ani! Iar dacă vrei, rămâi mereu, în toate zilele şi-n toate nopţile ce vor veni!

Păşesc în 2010 cu credinţa că dragostea există şi că cel mai frumos miracol este atunci când bărbatul pe care îl iubeşti te iubeşte. Un miracol pe care vă urez să-l trăiţi cu toţii, în anul care vine şi La Mulţi, Mulţi Ani, de acum înainte!Autor: Luminita Iliescu

  1. 11_reddog
    30-11--0001 00:00

    la multi ani si un 2010 plin de ce este mai bun!
  2. adicretul
    30-11--0001 00:00

    LA MULTI ANI


Adauga comentariu

Numele tau:

Comentariul tau:


Security Code:Blogurile BonCafe