Primăvara iubirii noastre

Draga mea, parcă niciodată nu a fost apropierea primăverii mai încărcată cu promisiuni şi aştepări. Văd, simt în jurul meu entuziasmul unui nou început.

Acesta este unul dintre avantajele enorme ale faptului de a fi mereu în preajma mirilor: iubirea lor, optimismul şi dorinţa de a păşi pe un drum imaculat sunt o adevărată hrană pentru suflet, inalterabilă şi nepreţuită. Revista "Ghidul miresei" îţi aduce o rază de soare care va topi orice urmă de îndoială: da, împreună vom reuşi să facem toate cele necesare pentru ca nunta ta să fie cu adevărat perfectă!

De la rochie la machiaj, la accesorii, la idei inedite pentru tine şi pentru el: le avem pe toate în paginile pe care ţi le dedic şi ştiu sigur că îţi vor fi de folos, ca întotdeauna. Aş vrea să te rog ceva în timpul pregătirilor pentru marele pas: fii organizată, dar îmbracă totul în fire de vis.

Fii cu picioarele pe pământ, dar cu capul în nori. Fii raţională, dar ţinteşte sus. Gândeşte-te la ceilalţi, dar asumă-ţi o doză de egoism sănătos. Păstrează-ţi seriozitatea, dar cu zâmbetul pe buze.

Citeşte cu atenţie "Ghidul miresei" şi pune-ţi prietenele la treabă: nu eşti singură, iar pentru cei care te iubesc cu adevărat este o plăcere reală să te ajute. Îmbină tradiţia cu exuberanţele şi preferinţele personale: lucrurile avansează, moda se schimbă şi ai mereu o portiţă secretă pentru a te regăsi în cel mai mic detaliu de la nunta pe care o visezi, fără să sfidezi „filozofia” nici unui invitat. Iar dacă cineva- de obicei se găseşte un „cineva”- va avea comentarii, să le păstreze pentru sine: eroii principali sunteţi TU şi EL, alesul inimii tale.

Nu în ultimul rând, te rog notează-ţi în agendă târgul nostru de nunţi. Ne numărăm printre prietenele tale şi, în consecinţă, am făcut totul pentru ca la târg să găseşti răspunsul la toate întrebările, soluţiile pentru toate problemele. Îţi promit că te vei simţi ca o prinţesă adevărată indiferent cât de năstruşnice ar fi aşteptările tale! Şi dacă o dată în viaţă ai voie să faci tot ceea ce îţi trece prin cap, acea ocazie a sosit acum...

Cred cu tărie că nunta fiecărei mirese este o operă de artă unică, iar amintirile, fotografiile, întâmplările din acele ore alese îţi vor însenina viaţa pentru totdeauna.

Casă de iubire îţi doresc!


Autor: Ama, consilier Ghidul MireseiAdauga comentariu

Numele tau:

Comentariul tau:


Security Code:Blogurile BonCafe