Cele mai noi articole din categoria Evenimente

 1 2 3 >  Ultima ›

Evenimentul #Colors al comunitatii Nu Mai Port ajunge la a 5a ediție: WHITE by Opalescence este dedicată zâmbetelor și vacanței

Comunitatea eco-fashion Nu Mai Port, dedicată sustenabilității și dezvoltată de Claudia Nicolau Penda până la peste 55.000 de membri cu atitudine responsabilă față de mediu, continuă suita de evenimente #Colors, cu o petrecere WHITE by Opalescence.

Al cincilea eveniment #COLORS are loc la mijlocul lunii iunie și va reuni, la fel ca evenimentele precedente, peste 130 de membre active ale comunității Nu Mai Port. Ediția White by Opalescence este dedicată zâmbetelor strălucitoare, dansului, distracției și optimismului.

Dyson Dust Study 2023, date în premieră pentru România: majoritatea românilor nu urmează o rutină de curățenie, deși cunosc pericolele la care se expun

Sondajul Dyson Dust Study din 2023 dezvăluie că, în ultimul an, a existat o reducere semnificativă a numărului de persoane care mențin un program regulat de curățenie. Acesta sugerează că, pe măsură ce pandemia COVID-19 rămâne o amintire, oamenii fac curățenie din ce în ce mai puțin.

• În ultimul an, numărul persoanelor care mențin o rutină de curățenie s-a diminuat cu 15%

“El Tiempo de Verdad”: Pictorița Ștefania Nistoreanu expune în premieră în Spania

Pictorița Ștefania Nistoreanu își prezintă în premieră lucrările în Spania, în cadrul unei expoziții temporare intitulate „El Tiempo de Verdad” („Vremea adevărului”). Expoziția s-a deschis în orașul asturian Oviedo și se desfășoară pe întreg parcursul lunii mai.

„El Tiempo de Verdad” este o expoziție de iconografie modernă ce are ca temă timpul, cu toate valențele sale. Picturile ilustrează „lupta noastră continuă și aparenta, perpetua noastră înfrângere, dar și armistițiile efemere pe care le facem

Primark va deschide al doilea magazin în Afi Cotroceni pe 20 iunie

Primark, retailerul internațional de modă, a anunțat astăzi data deschiderii celui de-al doilea magazin din România. Mult-așteptatul magazin, situat în AFI Cotroceni, București, se va deschide pentru clienți marți, 20 iunie, la ora 10.00, tocmai la timp pentru începerea sezonului estival. Inaugurarea vine la doar șase luni de la intrarea mărcii în România cu primul său magazin din centrul comercial ParkLake și marchează un moment important pentru Primark, într-o perioadă în care retailerul își continuă planurile ambițioase de expansiune în

JYSK a lansat noua colecție de mobilier și accesorii de grădină pentru Vara 2023

Mobilierul de grădină inspirat de natură, împreună cu decorațiuni care urmează cele două trenduri ale anului 2023, BELONGING și RELEASE, au fost în centrul atenției la evenimentul de prezentare a noii colecții de mobilier și accesorii de grădină organizat de JYSK.

Ambasada Danemarcei în România a găzduit din nou evenimentul de prezentare a noului sortiment pe care compania scandinavă l-a pregătit pentru Vara 2023. Într-o zi de adevărată vară nordică, peste 60 de jurnaliști, bloggeri și influenceri au venit să testeze mobilierul, să se inspire din noile tendin

Asociația Micilor Producători de Vinuri din Moldova anunță prezența în cadrul RO-Wine, Festivalul Internațional dedicat vinurilor din România

The International Wine Festival of Romania, ediția de primăvară se va bucura anul acesta de prezența unei game variate de vinuri moldovenești. Evenimentul ce va avea loc în zilele de 12, 13 și 14 mai la Fratelli Studio va dispune de o zonă specială dedicată celor peste 40 de crame din Republica Moldova, unite sub brandul de țară Wine of Moldova. Cincisprezece dintre acestea sunt deținute de mici producători, ale căror vinuri sunt aduse în țara noastră de către Asociația Micilor Producători de Vinuri din Moldova.

Asociația Micilor Producători de Vinuri din Moldova își va p

adidas Club Originals - locul unde noua generație de culturemakers schimbă normele

adidas Originals prezintă Club Originals, o campanie care invită creatorii din toate domeniile să inspire oamenii să rescrie limitele culturale.

Poate ziua de 26 aprilie a început într-un mod obișnuit pentru fiecare dintre noi, cu aceleași task-uri și obiceiuri din viața de zi cu zi. Însă, finalul acesteia a fost unul complet diferit și superb.

Ziua Internațională a Sportului pentru Dezvoltare și Pace - ONU

În data de 6.04.2023, a avut loc în premieră la Sala Mare a Palatului Național al Copiilor din București - PNCB, spectacolul sportiv ocazionat de Ziua Internațională a Sportului pentru Dezvoltare și Pace - ONU. Într-o atmosferă plină de energie, peste 500 de copii talentați din cadrul cercurilor sportive PNCB au oferit spectatorilor demonstrații de dans sportiv standard și latino, arte marțiale, gimnastică aerobică și un flashmob la care a participat întreaga sală.

În foaierul Palatului Național al Copiilor din București, a avut loc vernisajul expoziției de ar

Apivita România a marcat un nou început

La final de martie, Apivita alături de peste 350 de invitați, parteneri, jurnaliști și influneceri, a marcat extinderea portofoliului său de frumusețe în peisajul luxuriant al Clubului Kong din București.

Celebrul brand de frumusețe din Grecia a ținut să anunțe începutul unui nou și important capitol în cadrul prezenței sale în România alături de reprezentanții săi din Grecia, Anagnosti Choukalas, Head of Sustainability, Apivita & Uriage, Alissa Kulikova, Export Marketing Manager Apivita, Zissis Yannouchos, Regional Director Apivita & Uriage, dar

De Paște bucură-te de zile însorite, relaxare și shopping la ParkLake

În Aprilie, ParkLake Shopping Center te invită să savurezi fiecare clipă de sărbătoare cu activități și evenimente pentru toate vârstele. Ateliere tematice pentru copii, jocuri distractive, photo cornere, târg de cadouri de Paște sunt doar câteva dintre surprizele pregătite pentru această perioadă.

Activități de Paște pentru copii


 1 2 3 >  Ultima ›

Blogurile BonCafe