Cele mai noi articole din categoria Evenimente

 1 2 3 >  Ultima ›

Cele mai extravagante cadouri de Valentine`s Day

Ziua Îndrăgostiților, celebrată anual pe 14 februarie, este o ocazie excelentă de a-ți arăta iubirea și prețuirea față de partenerul de cuplu. Desigur că o poți face în fiecare zi din an, însă această zi este atât de specială pentru că ea aduce împreună miliarde de îndrăgostiți din toată lumea care celebrează dragostea în moduri din ce în ce mai inedite.

Și pentru că ne mai despart doar câteva zile de Sărbătoarea Iubirii, am reunit pentru voi cele mai extravagante cadouri pe care le poți oferi partenerului de cuplu de Ziua Îndrăg

Lansarea Maison Olfactif și Beautyceutic, 1 februarie, Băneasa Shopping City

Maison Olfactif si Beautyceutic, noul concept de haute parfumerie si skincare inovativ, isi deschide primul magazin pe 1 februarie 2024 in Baneasa Shopping City, etajul 1, zona cinema si magazine sport.

Evenimentul de lansare a reunit comunitatea iubitorilor de parfum, vedete si influenceri relevanti in zona de parfumerie. Cele doua branduri aduc clientilor o experienta olfactiva la superlativ si o linie de skincare de noua generatie.

Pull & Bear a redeschis magazinul său emblematic din Băneasa Shopping City

Pull&Bear, brandul de modă pentru tineri din grupul Inditex, a redeschis magazinul emblematic din centrul comercial Băneasa Shopping City. Această redeschidere marchează inaugurarea noii imagini de magazin a mărcii: un concept inovator și digitizat care duce versatilitatea la un nou nivel.

Brandul și-a propus să evidențieze un stil funcțional prin mobilier și toate elementele decorative instalate, iar cele mai noi campanii sunt communicate prin intermediul ecranelor digitale din policarbonat.

Campari încheie cu succes prima ediție a proiectului Red Hands în România

În 2023, Campari, binecunoscutul aperitiv roșu milanez a lansat și în România programul global Red Hands, creat pentru a-i selecta, susține și promova pe acei barmani care dau dovadă de talent, dorință de cunoaștere și pasiune.

Astfel, barmani din mai multe țări din Europa intră în programul de pregătire ce se desfășoară pe parcursul unui an pentru a deveni parte din comunitatea Campari Red Hands.

Carmen Pepelea, prezență ravisantă pe covorul roșu la Emmy. Cum a fost realizată coafura sa!

Carmen Pepelea, primul producător de film român nominalizat la Premiile Emmy, a avut o apariție spectaculoasă luni seară, la ceremonia desfășurată în Los Angeles.

Carmen Pepelea a sosit pe covorul roșu, alături de mari celebrități de la Hollywood, afișând un look glam, completat de o coafură realizată de hairstylistul George Soare (Tribute Salon by GS) cu produse profesionale Moroccanoil.

Tommy Hilfiger revine la New York Fashion Week

Tommy Hilfiger revine în programul oficial NYFW pentru a prezenta Colecția TOMMY HILFIGER Toamnă-Iarnă 2024 – A New York Moment – ​​pe 9 februarie 2024.

În cadrul unei seri intime, Tommy Hilfiger își va prezenta colecția pentru bărbați și femei. Învăluit în spiritul NYC, colorat în roșu, alb și albastru, spectacolul va reprezenta o expresie modernă a Classic American Cool prin ochii visătorului american suprem.

El Studio aduce bucurie de Crăciun copiilor defavorizați din București

În pragul sărbătorilor de iarnă, El Studio se alătură Asociației Omis pentru a aduce zâmbete pe chipurile a peste 40 de copii. Aceștia vor oferi  tinerilor ce provin din medii defavorizate, articole de îmbrăcăminte și dulciuri.

Această inițiativă umanitară nu este nouă pentru El Studio, care a făcut parte din numeroase parteneriate anterioare ale Asociației Omis. În fiecare an, eforturile lor unite aduc lumină în viețile copiilor a căror realitate este marcată de provocări și lipsuri.

Bucharest Fashion Week 2024: Primul eveniment internațional de fashion din Romania

A început numărătoarea inversă pentru cel mai important eveniment de fashion al anului 2024, Bucharest Fashion Week 2024. Acesta se va desfășura în perioada 16-17 octombrie și va transforma centrul Bucureștiului într-un podium de modă vibrant, de importanță globală. Bucharest Fashion Week pune fashion designul creat în România pe același podium cu capitalele care dau tonul trendurilor: Milano, Paris, Londra sau New York.

Bucharest Fashion Week își propune sa conecteze designeri, buyeri, presa locală și internațională, producători externi și cadre univers

Rețeaua PENNY România a ajuns la 363 de magazine

PENNY România continuă în ritm alert planul de expansiune și deschide cel de al 363-lea magazin din România în comuna Florești-Stoenești, județul Giurgiu. Începând cu 16 decembrie, clienții din zonă sunt așteptați să experimenteze ambientul modern, prietenos și accesibil, reprezentând evoluția strategică a brandului în România.

Designul magazinelor PENNY oferă o experiență plăcută clienților, evidențiind, totodată, angajamentul companiei în extinderea portofoliului de produse 3RO - produse cu ingredientul principal provenit din R

Benvenuti a redeschis cu noul concept magazinul din Mega Mall București

Magazinul Benvenuti din Mega Mall (al 6-lea din capitală) s-a redeschis vineri, 15 Decembrie, într-o nouă locaţie, cu un spaţiu mai generos dar şi cu un nou concept. Situat la nivelul -1 al centrului comercial, cu o suprafață de aproximativ 225 mp, acesta își întâmpină clienții într-un decor classy și o atmosferă rafinată, aducând în prim plan cele mai noi colecții de încălțăminte și marochinărie ale brandului.

Diversitatea și calitatea sunt cuvintele cheie când vine vorba despre colecțiile Benvenuti. În noua locație din Mega Mall


 1 2 3 >  Ultima ›

Blogurile BonCafe