Cele mai noi articole din categoria Evenimente

 1 2 3 >  Ultima ›

Transformă fierul vechi în artă!

În perioada 15 – 23 Mai ParkLake Shopping Center va găzdui expoziția inedită „Transformă fierul vechi în artă”, în premieră într-un centru comercial. Cu această ocazie peste 40 de sculpturi realizate de Dinu Gabriel din piese auto uzate vor fi expuse în centrul comercial.

Astfel, zona main square se transformă într-un spațiu alternativ și neconvențional în care vor fi amplasate creații unice printre care se numără o chitară, roboți de diverse dimensiuni și multe alte instalații de artă realizate integral din fier reciclat.

Kaufland România inaugurează Carmangeria Gourmet, un concept premium

Kaufland România inaugurează azi Carmangeria Gourmet, un concept premium de raion de produse din carne, deschisă momentan exclusiv în locația din Barbu Văcărescu. Clienții vor beneficia de o întreagă experiență premium, ce include un sortiment extins de produse, servire asistată specială la raion, realizată de o echipă de maeștrii măcelari, precum și de noi servicii disponibile ce vin să sprijine clienții să pregătească acasă mese deosebite.

Carmangeria Gourmet răspunde celor mai exigente standarde de calitate, gust și prospețime

WE CREATE LIVE 2021, evenimentul global din hairdressing pe care nu trebuie să îl pierzi

25 aprilie 2021. We Create Live powered by Wella Professionals este evenimentul online de hairstyling pe care nu trebuie să îl pierzi.

We CreAte – Ce, cum, unde?

Noua colecție de mobilier și accesorii de grădină Vara 2021, Basic, Infusion, Mindful Garden

JYSK a lansat noua colecție de mobilier și accesorii de grădină pentru Vara 2021. Colecția ajunge în magazinele JYSK în luna martie și include un sortiment variat de mobilier, decorațiuni și accesorii pentru exterior ce urmează cele trei trenduri ale verii, Basic, Infusion și Mindful Garden.

După o iarnă parcă mai lungă decât oricare alta, așteptăm cu nerăbdare vremea frumoasă. Venirea primăverii înseamnă temperaturi la care putem sta confortabil afară, pe terasă, în grădină sau în balcon.

15 – 21 martie: Brain Awareness Week 2021 - „Despre sănătatea creierului”

În fiecare an în luna martie are loc la nivel internațional campania de conștientizare a sănătății creierului #BrainAwarenessWeek, prin care experții în neuroștiințe ajută oamenii din jurul lumii să afle noutăți despre creier și informații despre cum să îl menținem sănătos și fericit.

În perioada 15 – 21 martie 2021, Asociația Pacienților cu Afecțiuni Neurodegenerative (APAN Romania) organizează cu ocazia Brain Awareness Week 2021 seria de webinarii online ‘Despre sănătatea creierului’. Evenimentul face parte din campania internațională de co

Farmec lansează vârful inovației sale pe segmentul antirid și o anunță ambasador pe Catrinel Menghia

Farmec, cel mai mare producător român de cosmetice, a început anul în forță: a lansat oficial vârful inovației sale pe segmentul antirid, linia Gerovital H3 Evolution Perfect Look, și a cooptat-o pe actrița și top modelul internațional Catrinel Menghia ca ambasador. Cu marca Gerovital, compania clujeană marchează două rezultate importante: își reconfirmă poziția de lider pe segmentul antirid în 2020, iar fiolele cu 5% acid hialuronic din gama Gerovital H3 Evolution sunt în continuare cel mai bine vândut produs de pe această nișă.

► Un milion

Kaufland România inaugurează prima Cantină socială, unde oferă mese comunitare persoanelor defavorizate

Kaufland România și Asociația Șansa ta lansează prima Cantină socială dedicată sprijinirii persoanelor defavorizate, prin intermediul căreia oferă mese comunitare persoanelor fără adăpost și familiilor cu venituri mici.

Acțiunea este o premieră, un model de parteneriat privat cu societatea civilă, ce vine în sprijinul persoanelor defavorizate și contribuie la diminuarea risipei alimentare.

Care sunt efectele colaterale ale statului acasă?

Avem aproape un an de când suntem afectați de pandemie și am stat mai mult acasă pentru a ne proteja pe noi cât și pe cei din jurul nostru de efectele imediate și rapide ale virusului. Asta a adus multe beneficii relațiilor familiale pentru că am petrecut mai mult timp cu ceilalți membrii și mai ales cu copiii... sau nu?

Tehnic am petrecut mai mult timp în sânul familiei, însă în realitate fiecare dintre noi a fost prins în alte activități profesionale care ne-au permis de cele mai multe ori să fim în același loc și mai puțin împreună.

Samsung Electronics lansează gamele de televizoare 2021 Neo QLED, MicroLED și Lifestyle și își consolidează angajamentul pentru un viitor sustenabil și accesibil

Samsung Electronics Co., Ltd. și-a prezentat astăzi portofoliul de televizoare Neo QLED, MicroLED și Lifestyle din 2021 în cadrul primului său eveniment virtual First Look înainte de CES 2021. Noua gamă evidențiază angajamentul făcut de Samsung pentru accesibilitate, sustenabilitate și inovație, cu ajutorul unor noi progrese tehnologice care redefinesc rolul și importanța televizorului în casele utilizatorilor.

„În ultimul an, am putut observa rolul esențial pe care tehnologia l-a jucat în a ne ajuta să ne continuăm viața și să rămânem conectați un

GETT’S a lansat un magazin online de produse de beauty

Lanțul de saloane GETTS a lansat un magazin online, în care se regăsesc peste 750 produse de la branduri de top din domeniul beauty, utilizate în mare parte exclusiv în saloane, de către profesioniști. Astfel, GETTS își dorește să ajungă mai aproape de clienți, oferindu-le consultanță în îngrijire și în afara salonului. Mai mult, magazinul online oferă un serviciu de fidelizare, punctele obținute la fiecare achiziție putând fi folosite ulterior pentru plata serviciilor din saloanele lanțului.

GETT’S a lansat primul shop online din dome


 1 2 3 >  Ultima ›

Blogurile BonCafe

Isteria dietelor

Text trimis de Viorela Dobre Oriunde intorci capul, oriunde privesti, invariabil te va lovi sceptrul unei noi metode de slabire, un regim minune care sa te ajute sa te transformi dintr-o scrofita i... Citeste tot

I'm good or not!?

Eu nu sint o persoana normala-sau ceea ce se  numeste de regula  in societate  normal!nu stiu cum sint dar nu ma sperii una ,doua  din ce mi se intimpla  ;ma tem  cu adevarat doar cind mi se imbol...Citeste tot

Primăvara vine cu arome fresh și parfumuri florale

Odată cu venirea primăverii, parfumurile ne trezesc simţurile și dincolo de contribuția lor la imaginea personală, în plan mai profund, te poți conecta cu miresmele și gingășia naturii, te poț... Citeste tot

Cu ce te îmbraci de cutremur?

 

În martie 1977 aveam 4 ani. Deşi s-a întâmplat ceva îngrozitor atunci – celebrul cutremur de 7,2 grade pe scara ... Citeste tot

Picior peste picior, NIG de vorbă cu Petronela Rotar

Deşi citind-o pe Petronela Rotar, am avut un pic senzaţia de deja-vu(poate pentru că mi-a fost recomandată de un prieten drag care vede o oarecare asemănare între noi), nu o ştiam totuşi pe această fa... Citeste tot

Prietenii mei, barbatii

Cand eram mica nu l-am citit pe Leonard Cohen si nu stiam ca scrisese el intr-o carte, probabil in urma experientelor personale, ca "o prietenie intre un barbat si o femeie, daca nu e bazata pe sex, e...Citeste tot

Vacanțele mele în Elveția Franconă / My holidays in Franconian Switzerland

(the English version is available just after the Romanian one and is to be continued on the post regarding: "Those people" novel making off)

Era pr... Citeste tot