Notorious Stories lansează primul card exclusivist adresat iubitorilor parfumeriei de nișă si bunurilor de lux

Toamna aceasta, la Opera Romana, s-a lansat primul card adresat iubitorilor de parfumuri de nișă și bunurilor de lux, în ediție limitată. Izabela Corina Juncu, fondatoarea proiectului Notorious Stories – un brand 100% românesc – este printre puținii consultanți de parfumerie de nișă din România, dar și editor la o revistă de lux din Franța.

Prin intermediul acestui card exclusivist comunitatea Notorious Stories va acces la peste 50 de case de parfumuri din Paris, dar și prețuri speciale și beneficii la o mulțime de produse și servicii de lux din mai multe domenii.

Cardul Notorious Stories a fost lansat oficial într-un număr limitat, de doar 200 bucăți, la sfarsitul lui septembrie, la Opera Română. Printre beneficiile de care se pot bucura posesorii acestui card se numără: 2 consultații de parfumerie cu Izabela Juncu, 1 parfum de nișă cadou, 2 invitații/an la evenimentele Notorious Stories, precum și multe alte reduceri la servicii, obiecte, hoteluri și restaurante de lux.

Lista partenerilor care oferă beneficia membrilor comunității Notorious Stories este întregită de: Chopard, Courtyard by Marriott, Moxy, Sheraton, Athenée Palace Hilton, Elementals, MOTH and RABBIT, Ivatherm, Jolidon, Prelude Milano, Marius Musat, Institut Esthederm, Authentiq Institut de Beaute, Evess Beauty, Restaurant Bone, Restaurant Roberto’s Bucharest, Liberté, Consiglieri, Cristallini, Clinica AS, Atelierul de Slăbit.

Am vrut să ofer acces la servicii care să ajute la construirea unui brand personal – consider că parfumul este un <<statement>>, o prima impresie demnă de toată atenția noastră. Pe lângă parfumerie, domeniul meu de suflet, faptul că se pot achiziționa servicii sau bunuri de lux, cum ar fi îmbrăcăminte bespoke, toate acestea contribuie la consolidarea unui brand personal pe care fiecare membru al comunității și-l poate construi în felul său, rămânând memorabil pentru interlocutorii săi, așa cum semnătura olfactivă a unui parfum ne poate rămâne întipărită în memorie”, a declarat Izabela Juncu, fondatoarea Notorious Stories.

Mai mult, Izabela Juncu este și brand ambassador HOSPICE - Casa speranței, iar pentru orice achiziție de card, 10% din valoarea acestuia va fi donată către asociație.

Lunar se vor adăuga noi branduri de elită, pentru a oferi posesorilor acestui card exclusivist acces la cat mai multe servicii de lux.

Fondatoarea brandului își propune să-l dezvolte prin implicarea sa în mai multe parteneriate, apariții publice, dar și prin participarea la târgurile de parfumerie de nișă, din Europa, și aducerea celor mai noi trenduri în materie de lux în România.

Notorious Stories este un brand în continuă creștere, iar expansiunea sa va câștiga și ma mult teren mai ales prin seriile de evenimente exclusiviste ce vor urma. Rămâneți aproape de noi pentru noutăți în social media!

Facebook: https://www.facebook.com/NotoriousStories

Instagram: https://www.instagram.com/notorious.fragrancestories/


Autor: BoncafeStyleAdauga comentariu

Numele tau:

Comentariul tau:


Security Code:Blogurile BonCafe

Isteria dietelor

Text trimis de Viorela Dobre Oriunde intorci capul, oriunde privesti, invariabil te va lovi sceptrul unei noi metode de slabire, un regim minune care sa te ajute sa te transformi dintr-o scrofita i... Citeste tot

I'm good or not!?

Eu nu sint o persoana normala-sau ceea ce se  numeste de regula  in societate  normal!nu stiu cum sint dar nu ma sperii una ,doua  din ce mi se intimpla  ;ma tem  cu adevarat doar cind mi se imbol...Citeste tot

Cu ce te îmbraci de cutremur?

 

În martie 1977 aveam 4 ani. Deşi s-a întâmplat ceva îngrozitor atunci – celebrul cutremur de 7,2 grade pe scara ... Citeste tot

Picior peste picior, NIG de vorbă cu Petronela Rotar

Deşi citind-o pe Petronela Rotar, am avut un pic senzaţia de deja-vu(poate pentru că mi-a fost recomandată de un prieten drag care vede o oarecare asemănare între noi), nu o ştiam totuşi pe această fa... Citeste tot

Prietenii mei, barbatii

Cand eram mica nu l-am citit pe Leonard Cohen si nu stiam ca scrisese el intr-o carte, probabil in urma experientelor personale, ca "o prietenie intre un barbat si o femeie, daca nu e bazata pe sex, e...Citeste tot

Vacanțele mele în Elveția Franconă / My holidays in Franconian Switzerland

(the English version is available just after the Romanian one and is to be continued on the post regarding: "Those people" novel making off)

Era pr... Citeste tot