Pin up Kangoo Party by Diana Ştirbu, cea mai nonconformistă lansare a unei săli de Kangoo Jumps

Diana Stirbu, instructor international de Kangoo Jumps, si-a lansat oficial propria sala, Club Kangoo by Diana Stirbu, in cadrul evenimentului cu tematica Pin up Kangoo Party, eveniment desfasurat in incinta clubului aflat in zona Baneasa, la intersectia Bd. Aerogarii cu Bd. Ficusului.

Kangoo by Diana Stirbu este primul club din Bucuresti ce ofera ore de Kangoo Boot Camp, clase in aer liber, si antrenamente diferentiate, intr-o locatie prietenoasa, selecta si spatioasa, de peste 115 metri patrati.

Pe langa cele patru tipuri de antrenamente de Kangoo Jumps – TTR (Trim,Tone and Rhythm), Boot Camp, Discovery si Family - clientii pot accesa si ore de Aerobic, Pilates si Zumba, sustinute  de cei mai buni instructori din Bucuresti.

 “Clubul s-a nascut din pasiunea mea pentru Kangoo Jumps si din dorinta de a avea o locatie dedicata acestui tip de antrenament, o locatie in care iubitorii acestui sport sa poata sa vada si sa probeze ghetele. Sunt din ce in ce mai multi cei care practica antrenamentele Kangoo Jumps si ma bucura faptul ca am reusit sa  creez o comunitate numeroasa, care ma sustine la toate evenimentele pe care le organizez sau la care particip in calitate de instructor Kangoo Jumps”, spune Diana Stirbu.

Diferentierea claselor de Kangoo Jumps, in functie de nivelul de antrenament al participantelor, este un principiu de baza pentru clubul Kangoo by Diana Stirbu, clientii avand  posibilitatea sa isi aleaga singuri nivelul de antrenament la care se simt confortabil: clase de incepatori, intermediari sau avansati.

Antrenamentele in aer liber, Kangoo Boot Camp, sunt “clase desfasurate o data pe saptamana, in Parcul Privighetorilor din Baneasa. Antrenand in mod simultan toti muschii corpului si crescand echilibrul, flexibilitatea si rezistenta, acest tip de miscare poate fi o ocazie speciala de care sa se bucure toata familia, intr-un mod sanatos, sigur si distractiv”, completeaza Diana Stirbu.

Culoare, zambete si energie la Pin up Kangoo Party

Seara Pin up Kangoo Party a fost deschisa cu o lectie demonstrativa de Kangoo Jumps, sustinuta de Diana si Luisa Stirbu, antrenori internationali de Kangoo Jumps, care au realizat, alaturi de participanti, miscari de baza, pe o coregrafie simpla, timp de 15 minute, in tinute vesele pin up. In scurt timp dupa demonstratie, invitatii, care nu au mai incercat acest tip de antrenament, au avut posibilitatea, ca in pasi de dans, sa incalte pentru prima data ghetele Kangoo Jumps.

Evenimentul a reunit intr-o atmosfera vintage, specifica anilor ’40, reprezentanti ai blogosferei de lifestyle, corespondenti din presa, clientii fideli ai clubului si partenerii Kangoo by Diana Stirbu.

Decorul vintage si floral a fost asigurat de Glomyshop si The Wedding Company, iar gustarile raw vegan au fost oferite de Restaurantul Rawdia.

Fa Sport, sponsorul principal Kangoo by Diana Stirbu si Bucovina, YVY Bags, GNC, Slim Duo Forte au garantat distractia, voia buna si surprizele pe tot parcursul serii.

Despre Diana Stirbu

Diana Ştirbu este instructor internaţional de Kangoo Jumps şi distribuitor autorizat Kangoo Club România. Cu o experienţă de 6 ani în fitness, Diana predă în prezent în peste 15 centre sportive din Bucureşti şi participă în calitate de instructor Kangoo Jumps la cele mai mari evenimente sportive în aer liber din capitală.

În 2008 a organizat cel mai mare event pe ghete din Bucureşti – “Maraton pe ghete Kangoo”. La evenimentele pe care le susţine în aer liber, Diana Ştirbu reuşeşte să atragă peste 100 de participanţi şi este susţinută de fiecare dată de parteneri importanţi din România precum: Fa Sport, Bucovina, Slim Duo Forte.


Autor: Elena ManescuAdauga comentariu

Numele tau:

Comentariul tau:


Security Code:Blogurile BonCafe

Isteria dietelor

Text trimis de Viorela Dobre Oriunde intorci capul, oriunde privesti, invariabil te va lovi sceptrul unei noi metode de slabire, un regim minune care sa te ajute sa te transformi dintr-o scrofita i... Citeste tot

I'm good or not!?

Eu nu sint o persoana normala-sau ceea ce se  numeste de regula  in societate  normal!nu stiu cum sint dar nu ma sperii una ,doua  din ce mi se intimpla  ;ma tem  cu adevarat doar cind mi se imbol...Citeste tot

ABOUT YOU lansează prima colecție în colaborare cu Kendall Jenner

ABOUT YOU lansează pe 25 iulie 2021 prima colecție în colaborare cu Kendall Jenner, celebrul model american. Colecția este alcătuită din 11 piese într-o gamă variată de culori, toate fiind ins

... Citeste tot

Cu ce te îmbraci de cutremur?

 

În martie 1977 aveam 4 ani. Deşi s-a întâmplat ceva îngrozitor atunci – celebrul cutremur de 7,2 grade pe scara ... Citeste tot

Picior peste picior, NIG de vorbă cu Petronela Rotar

Deşi citind-o pe Petronela Rotar, am avut un pic senzaţia de deja-vu(poate pentru că mi-a fost recomandată de un prieten drag care vede o oarecare asemănare între noi), nu o ştiam totuşi pe această fa... Citeste tot

Prietenii mei, barbatii

Cand eram mica nu l-am citit pe Leonard Cohen si nu stiam ca scrisese el intr-o carte, probabil in urma experientelor personale, ca "o prietenie intre un barbat si o femeie, daca nu e bazata pe sex, e...Citeste tot

Vacanțele mele în Elveția Franconă / My holidays in Franconian Switzerland

(the English version is available just after the Romanian one and is to be continued on the post regarding: "Those people" novel making off)

Era pr... Citeste tot