The Body Shop te invită să adopți un copac

The Body Shop este un brand etic, preocupat de mediu și care încearcă să își reducă amprenta de carbon la minim, indiferent că vorbim despre procurarea materiilor prime, producția cosmeticelor sau a ambalajelor, sau piețele în care își desfășoară activitatea comercială.

În România, despăduririle sunt un subiect de îngrijorare, așa că The Body Shop dorește să susțină plantarea de arbori, atât de necesari pentru producția de oxigen, combaterea deșertificării și echilibrul climatic în general.

Pe 22 Aprilie este celebrată Ziua Pământului. Cu acest prilej, The Body Shop demarează o acțiune împreună cu ONG-ul "Viitor Plus", prin programul "Adoptă un copac".

Te invităm să fii și tu parte din această inițiativă. Cum? Simplu! Poți cumpăra și tu un arbore de câte ori faci cumpărături de la The Body Shop.

Mai mult, la orice comandă pe site sau achiziție în magazin de peste 400 de lei, The Body Shop va dona un copac.Fiecare client din cele două categorii va primi un certificat pentru fiecare copac plantat în pădurile românești.

Dacă tot vorbim despre arbori, îți recomandăm să încerci gama de produse The Body Shop care are la bază arborele de ceai, probabil cea mai populară, cunoscută și iubită gamă a brandului.

Produsele Tea Tree sunt îmbogățite cu ulei pur de arbore de ceai, provenit din Kenya prin programul nostru de Community Fair Trade. Acest ulei este renumit pentru proprietățile sale de curățare, antibacteriene și antiinflamatorii și este un ingredient deosebit de benefic pentru pielea grasă.

Începe-ți fiecare dimineață cu gelul de spălare facială revigorant Tea Tree Skin Clearing, continuă cu uleiul nostru iconic de arbore de ceai pentru o acțiune concentrată împotriva coșurilor, sau alege crema hidratantă ușoară Tea Tree In-Control Hydrator pentru o îngrijire completă a tenului.

Produsele din gama Tea Tree te vor ajuta să obții o piele vizibil mai netedă și întinerită zi de zi.

În ceea ce privește părul gras, șamponul Tea Tree Purifying & Balancing Gel Shampoo echilibrează scalpul, reducând grăsimea și oferind atât părului, cât și scalpului o senzație unică de curățenie și prospețime.

Cu un ten împrospătat și curat, simți cum ai tot mai multă încredere în tine cu fiecare zi. Așa că nu mai aștepta, acționează acum pentru binele tău și al mediului înconjurător, participă la campania "Adoptă un copac" și simte-te bine cu tine.

Te așteptăm atât în magazinele The Body Shop din AFI Cotroceni și ParkLake în București, sau cel mai nou magazin din Palas Iași sau pe thebodyshop.ro să îți alegi produsele preferate și să contribui la reîmpădurirea României.


Autor: BoncafeStyleAdauga comentariu

Numele tau:

Comentariul tau:


Security Code:Blogurile BonCafe