Armani beauty va asigura machiajul vedetelor la TIFF.23

Armani beauty, unul dintre brandurile de lux din portofoliul Grupului L’Oréal, are plăcerea de a anunța reînnoirea parteneriatului cu Transilvania International Film Festival în acest an în calitate de Official Beauty Partner pentru cea de-a 23-a ediție, ce va avea loc în perioada 14-24 iunie 2024 în Cluj-Napoca.

TIFF este primul și cel mai mare festival internațional de film din România, ce se află printre primele 40 de festivaluri de film din lume acreditate de FIAPF (Federația Internațională a Asociațiilor Producătorilor de Film).

Armani beauty va oferi vedetelor, celebrităților, actorilor, creatorilor de conținut și membrilor juriului, în perioada 21-22 iunie, la TIFF.23, un look semnătură brandului în cornerul exclusiv de beauty amenajat în incinta hotelului Radisson Blu, unde invitații speciali vor putea experimenta strălucirea emblematică Armani și vor descoperi inovațiile și noutățile brandului în premieră.

Parteneriatul dintre Armani beauty și Transilvania International Film Festival reprezintă consolidarea relației pe care brandul o are cu industria cinematografică și vine ca o celebrare a iubirii nemărginite pe care Giorgio Armani o are pentru cinematografie.

De-a lungul anilor, designerul a creat costume pentru o listă variată de filme; cel mai cunoscut fiind American Gigolo, din 1980, realizând garderoba actorului Richard Gere, dar și filme precum The Untouchables, Gattaca, Stealing Beauty, Shaft, The Batman Series, The Tuxedo, De-Lovely, Fair Game, The Social Network, Mission Impossible: Ghost Protocol, Hanna, A Most Violent Year,The Wolf of Wall Street și multe altele.

“Ne bucurăm că anul acesta Armani beauty este Official Beauty Partner al TIFF-ului. În timpul festivalului, Clujul se transformă într-un oraș plin de strălucire, iar Galele TIFF au fost mereu spații pentru exprimarea eleganței și a personalității tuturor celor care au călcat pe covorul roșu. Cu un partener ca Armani beauty alături avem încredere că momentele TIFF vor fi spectaculoase, au declarat reprezentanții TIFF.

„În acord cu echipa internațională Armani beauty, suntem bucuroși să continuăm parteneriatul cu TIFF (Transilvania International Film Festival), pentru al doilea an consecutiv, punând astfel România pe harta țărilor în care brandul susține și este, la rândul său, suținut de industria cinematografică. Ne propunem ca și în acest an, împreună cu echipa noastră de makeup artiști, să aducem pe covorul roșu al Galei TIFF machiajele semnatură Armani beauty. Iar consumatorilor noștri, pe parcursul lunii iunie, le vom oferi experiența unui machiaj demn de covorul roșu, prin intermediul partenerului nostru Douglas”, a declarat Anca Ștefan, Couture Brands Director L’Oréal Romania.

În cadrul TIFF.23, Armani beauty va crea momente elegante cu produsele iconice, dar si cu noutățile proaspăt lansate ale brandului: emblematicul fond de ten LUMINOUS SILK, noul fard lichid pentru obraji LUMINOUS SILK CHEEK TINT și PRISMA GLASS, noul luciu pentru buze, oferind la final un touch irezistibil și elegant cu parfumul feminin SÌ EAU DE PARFUM, atât pe covorul roșu, cât și în afara acestuia.

Fondul de ten LUMINOUS SILK este cunoscut ca fiind prima expresie a filozofiei Armani beauty în armonizarea nuanței tenului, oferindu-i luminozitate fără a-l încărca.

LUMINOUS SILK CHEEK TINT este un nou fard lichid pentru obraji, ce combină culori intense, în tonuri vibrante și ușor de estompat.

PRISMA GLASS este noul luciu de buze Armani beauty, cu o textură unică, de la gloss la ulei de buze, ce oferă volum și strălucire multidimensională buzelor.

SÌ EAU DE PARFUM, parfumul feminin emblematic Giorgio Armani, caracterizat prin notele sale chypre moderne, acum într-un nou format reîncărcabil.


Autor: BoncafeStyleAdauga comentariu

Numele tau:

Comentariul tau:


Security Code:Blogurile BonCafe