Cele mai noi articole din categoria Beauty News

 1 2 3 >  Ultima ›

Bucură-te de savoarea fructelor! Nou de la Sabon!

Descoperă minuni neașteptate rătăcind pe străduțe pietruite, cu parfum magic, doar pentru a trăi experiențe multisenzoriale de neimaginat.

Oriunde te-ai afla, nu există alt loc în care ai prefera să fii...

Victoria’s Secret dezvăluie noua față a parfumului Bombshell, Camila Cabello, în prima campanie bilingvă a mărcii

Noua campanie pentru parfumul nr. 1 al Americii* celebrează Bombshell-ul din noi toți, la timp pentru primul magazin pop-up Bombshell Gardens din orașul New York

Victoria's Secret a anunțat cea mai nouă campanie Bombshell, care evidențiază parfumul bestseller al mărcii alături de cântăreața/compozitoarea Camila Cabello, nominalizată de trei ori la premiile Grammy, cu albume multi-platină și deseori în fruntea topurilor.

Farmec extinde portofoliul Gerovital cu o nouă gamă și lansează primele sale măști hidrogel

Farmec, una din cele mai mari companii românești, lansează o nouă gamă de produse de îngrijire a tenului, Gerovital Măști Hidrogel, și introduce primele măști de unică folosință din portofoliu, bogate în ingrediente naturale, cu beneficii cosmetice de hidratare intesivă, calmare și anti-îmbătrânire, disponibile în ambalaje cu un conținut redus de plastic.

Noile măști Gerovital sunt produse inovatoare, realizate cu tehnologia DermoScience Cryo Effect, un hidrogel special care, prin conținutul optim de ingrediente active de origine naturală, ajută la menți

Noua linie de îngrijire a buzelor, ritual de îngrijire de la SABON

Noutatea constă în noua irezistibilă linie de îngrijire a buzelor, o colecție de trei produse vegane luxoase ce dezvăluie adevăratul secret al buzelor numai bune de sărutat de la SABON!

Pielea buzelor este deosebit de delicată și sensibilă la factorii duri de mediu, fiind predispusă la uscare, deshidratare și descuamare.

Neutrogena® aniversează 50 de ani de hidratare

Cu ocazia aniversării a 50 de ani de la lansarea formulei norvegiene, Neutrogena® a creat crema de mâini hidratantă și igienizantă, care îmbină expertiza în hidratarea mâinilor, contribuind în același timp la igiena acestora.

Indiferent de circumstanțe, pielea noastră este afectată de mulți agenți externi, fie că este vorba despre schimbarea temperaturii, spălare constantă, expunere la soare, contact cu produse dăunătoare și substanțe chimice sau chiar contaminarea mediului.

Maria Nila prezintă Beauty Bags 2022

În această primăvară, Maria Nila lansează faimosul Beauty Bag într-o nouă versiune ce include, de asemenea, toate gamele Care & Style, împreună cu un Styling Bag ce conține produsele esențiale pentru look-uri de sezon.

Găsește-ți varianta perfectă pentru weekendurile și aventurile ce urmează!

Colecția OPI Playground Station by Roxana Bența: descoperă noile nuanțe de primăvară din portofoliul #OPIXBOX

Primăvara lui 2022 este momentul mult așteptat de noi toți pentru a simți din nou cu adevărat care este gustul libertății. Și ne referim aici la libertatea de a te mișca liber, de a călători, de a experimenta, de a reveni la stilul de viață sănătos și plin de culoare care ne oferă cei mai buni stimuli pentru a fi creativi și pentru a ne imagina lucruri noi, pentru a crea.

Așa a luat naștere colecția PLAYGROUND STATION by ROXANA BENȚA, care pune în evidență o gamă inedită de oje OPI, perfecte pentru acest sezon. Totul a pornit de la jocul creativ folosind culorile #OPIXBOX lansate rec

DOUGLAS deschide trei magazine noi în România

DOUGLAS îți continuă expansiunea în România și deschide trei magazine noi în afara Bucurestiului. În acest scop, a fost agreat un parteneriat cu Prime Kapital, dezvoltator imobiliar de top din Europa Centrală și de Est.

“Anul acesta ne-am propus să ne extindem prezența în țară. Astfel, continuăm să deschidem noi magazine în țară, în timp ce continuăm să investim în afacerea noastră de E-comm. În următoarele luni vom deschide trei noi magazine în locații atractive, întărindu-ne și mai mult poziția pe piață î

Cumperi produse SABON și ajuți! Exerciții de iubire, în parteneriat cu Asociația Magic

Trăim vremuri incerte și singurele certitudini pe care le putem avea sunt cele care pornesc de la ce simțim și de la cum acționăm pentru a ne face viața noastră, dar și pe a altor oameni, mai frumoasă. Nu știm ce ne oferă viitorul, dar știm că putem oferi, zi de zi, din multul sau puținul nostru, celor care au mare nevoie de ajutor.

Pentru că așa cum ne antrenăm mușchii trupului pentru a-i menține supli și sănătoși, e bine să-i antrenăm și pe cei nevăzuți, ai inimii: empatia, generozitatea, dorința de a schimba în bine destinele semenilor noștri. 

CND a lansat noua colecție, Rise & Shine, cu 5 nuanțe de lacuri de unghii perfecte pentru sezonul cald

CND a lansat în România noua colecție de lacuri de unghii, Rise & Shine, în cinci nuanțe energice, intense sau însorite, o paletă vibrantă și carismatică va aduce o revigorare pentru manichiura-pedichiura de primăvară.

Toate culorile sunt disponibile în variantele CND™ SHELLAC™ Brand Gel Semipermanent și CND™ VINYLUX™ Lac Clasic Reinventat.


 1 2 3 >  Ultima ›

Blogurile BonCafe

Isteria dietelor

Text trimis de Viorela Dobre Oriunde intorci capul, oriunde privesti, invariabil te va lovi sceptrul unei noi metode de slabire, un regim minune care sa te ajute sa te transformi dintr-o scrofita i... Citeste tot

I'm good or not!?

Eu nu sint o persoana normala-sau ceea ce se  numeste de regula  in societate  normal!nu stiu cum sint dar nu ma sperii una ,doua  din ce mi se intimpla  ;ma tem  cu adevarat doar cind mi se imbol...Citeste tot

Care este deodorantul tău preferat?

În contextul vieții cotidiene nu este niciun dubiu că nu am mai putea trăi fără să folosim un deodorant. Totuși, este absolut necesar să nu folosim deodorantele la întâmplare, trebuie să alege... Citeste tot

Cu ce te îmbraci de cutremur?

 

În martie 1977 aveam 4 ani. Deşi s-a întâmplat ceva îngrozitor atunci – celebrul cutremur de 7,2 grade pe scara ... Citeste tot

Picior peste picior, NIG de vorbă cu Petronela Rotar

Deşi citind-o pe Petronela Rotar, am avut un pic senzaţia de deja-vu(poate pentru că mi-a fost recomandată de un prieten drag care vede o oarecare asemănare între noi), nu o ştiam totuşi pe această fa... Citeste tot

Prietenii mei, barbatii

Cand eram mica nu l-am citit pe Leonard Cohen si nu stiam ca scrisese el intr-o carte, probabil in urma experientelor personale, ca "o prietenie intre un barbat si o femeie, daca nu e bazata pe sex, e...Citeste tot

Vacanțele mele în Elveția Franconă / My holidays in Franconian Switzerland

(the English version is available just after the Romanian one and is to be continued on the post regarding: "Those people" novel making off)

Era pr... Citeste tot