Cele mai noi articole din categoria Beauty News

 1 2 3 >  Ultima ›

Secretul Grădinilor Senzoriale Green Breeze. Sunny Lush

Deschide-ți inima către secretul grădinilor senzoriale, nișe naturale de neuitat care captează spiritul atemporal al primăverii și îți redau buna dispoziție cu fiecare ocazie.

Fiecare grădină are frumusețea ei unică, dar o grădină senzorială este concepută pentru a trezi toate simțurile, cu o alchimie încântătoare de plante, flori, arome, culori și neașteptate senzații...

Avon aniversează 20 de ani de la primul parfum Today Tomorrow Always cu lansarea noului parfum TTA Everlasting

Anul acesta Avon marchează o etapă semnificativă – sărbătorirea a 20 de ani de la lansarea primului parfum din colecția iconică Today Tomorrow Always (TTA). Odată cu această aniversare, Avon a lansat un nou parfum din colecție - TTA Everlasting.

Sărbătorește prietenia de-o viață cu TTA Everlasting, cel mai nou parfum Avon care trece de barierele iubirii clasice cu ajutorul notei de migdală. Chiar dacă vorbim despre prietena din copilărie, colega de banca din liceu, mama ori fiica, acesta este parfumul ideal pentru a-i arăta cât de mult prețuiești prietenia voastră.

Pe 13 februarie 2024 e Sabon Royal Passport Day!

Pregătește-te de cumpărături fericite cu 40% discount, alături de cardul tău de membru fidel!

Dacă ai stat în cumpănă până în ultimul moment și te-a prins Royal Passport Day (sau orice altă zi cu chef de shopping) fără card, îl poți achiziționa chiar în clipa în care faci cumpărăturile!

AVON lansează Lov|U Connected, parfumul despre iubirea pentru care distanța nu este o barieră

În luna februarie, luna iubirii, AVON lansează Lov|U Connected, parfumul care subliniază frumusețea micilor gesturi de iubire, chiar și atunci când distanța pare a fi o barieră. Acest parfum cu note floral-fructate este o odă adusă conexiunii dintre parteneri, indiferent de distanță, aducând cu sine magia și emoția iubirii, oricum și oriunde.

În lumea modernă, unde relațiile pot începe sau se pot dezvolta și prin intermediul rețelelor sociale, Lov|U Connected celebrează această evoluție, subliniind faptul că iubirea poate înflori oriunde, oricum.

Wally – O lume a parfumurilor culese din natură

La ce te gândești când auzi cuvântul "parfum’’? Care sunt notele care îți evocă cele mai calde și colorate amintiri? Oare mirosul dulce de flori de caise și cireșe, oare aroma fresh de citrice și mosc, sau poate îți place mirosul de lavandă și flori de câmp? Iubești parfumurile cu note florale sau fructate, îți place să te joci cu notele condimentate, oricare e pasiunea ta, oricum arată plăcerea ta, dacă iubești parfumurile bazate pe esențe culese din natură, atunci să știi că produsele Wally 1925 sunt pentru tine.

Povestea Wally &

Sărbătorile trec, dorința de răsfăț rămâne!

Sărbătoarea shoppingului la prețuri atractive continuă la Sabon cu reduceri substanțiale la o gamă extinsă de produse printre care sigur se numără și preferatele tale sau texturi și arome pe care abia aștepți să le încerci pentru prima dată!

Până pe 14  ianuarie te așteptăm, așadar, să te răsfeți cu reduceri de până la 35% cu cardul tău Royal Passport! Dacă nu ești încă membru al clubului nostru de clienți fideli, poți achiziționa cardul odată cu produsele și beneficiezi pe loc de oferte!

Cadouri last minute pentru Sărbători: surprinde-ți persoanele dragi cu seturile exclusive de beauty de la AVON

Cu sărbătorile de iarnă la ușă și timpul scurt, AVON îți vine în ajutor cu o selecție variată de cadouri perfecte pentru a răsfața fiecare iubitor de frumusețe din viața ta. Chiar dacă ai lăsat totul pe ultima clipă, nu trebuie să-ți faci griji! AVON are cadourile ideale care să le aducă un zâmbet pe față celor dragi.

De la cele mai îndrăgite parfumuri la seturi cadou pentru machiaj care te vor cuceri, dar și alte produse de beauty sau home, AVON promite să ofere experiențe memorabile în acest sezon festiv.

Un Crăciun ca în povești cu două noi colecții de la Yves Rocher

De Crăciunul acesta, Yves Rocher te invită să experimentezi îndeaproape una dintre cele mai uimitoare și puternice forţe a Naturii noastre: puterea amintirilor.

A fost odată ca niciodată… ascunsă în inima Bretaniei… o natură captivantă!

L'Oréal a achiziționat firma de cercetare daneză Lactobio, lider de piață în probiotice de precizie

L'Oréal a anunțat finalizarea procesului de achiziție a companiei daneze Lactobio, lider de piață în cercetarea probioticelor și a microbiomului, cu sediul în Copenhaga. Achiziția strategică se bazează pe 20 de ani de cercetare avansată realizată de L'Oréal în domeniul științific al microbiomului, perioadă în care compania și-a aprofundat cunoștințele despre microorganismele care trăiesc pe suprafața pielii, consolidând, astfel, poziționarea Grupului L'Oréal drept lider în acest domeniu. Achiziția aduce noi oportunități din p

The Body Shop – un dar pentru cineva drag, un bine pentru omenire

A sosit mult așteptata colecție de Crăciun de la The Body Shop. Seturi și produse pentru orice buget, cu două arome de sezon în ediție limitată: Cherries & Cheer și Pears & Share și trei calendare advent senzaționale, această colecție unică are menirea de a aduce o schimbare în bine pentru comunitățile Fair Trade partenere ale The Body Shop. 

100% din gama de Crăciun este îmbogățită cu ingrediente sau ambalaje din programul Fair Trade pentru comunități.


 1 2 3 >  Ultima ›

Blogurile BonCafe