Cele mai noi articole din categoria Beauty News

 1 2 3 >  Ultima ›

AVON lansează Eve Become, parfumul inovator care se transformă împreună cu tine

AVON prezintă Eve Become, cel mai nou parfum din colecția Eve, dedicată femeilor care au puterea de a-și exprima frumusețea. Eve Become are la bază un acord olfactiv inovator, inspirat de frumusețea în continuă evoluție a unui fluture.

Aroma se transformă și înflorește odată cu purtătoarea pe tot parcursul zilei.

Ce sunt neurocosmeticele, noul trend în industria de frumusețe

Neurocosmeticele reprezintă cel mai nou trend în industria de frumusețe, având rolul de a combate semnele înaintării în vârstă și a trata anumite inflamații acționând într-un mod diferit față de produsele de îngrijire clasice. Diana Baicu, specialist în industria de frumusețe profesională, explică în ce mod acționează asupra terminațiilor nervoase de la nivelul pielii și de ce oferă efecte estetice spectaculoase.

”Atunci când vorbim despre îngrijirea pielii din perspectivă neurologică, această nișă se numește neu

CATCHY, cea mai nouă lansare parfumată de la Vioris Parfumerie

Parfumurile Vioris sunt parfumuri produse în România, create de Viorica Opriş, parfumier cu experienţa de peste 30 de ani.

Experienţa ca parfumier, începută încă din perioada Farmec de dinainte de 1989, a adus doamnei Viorica Opriş capacitatea de a oferi publicului iubitor de parfumuri arome cu un rafinament aparte şi cu oarecare ecouri ale aromelor clasice ale anilor 90.

Branduri noi din ianuarie la Notino

NOTINO INTRODUCE BRANDUL SUSTENABIL ORIGINS 

Frumusețea exterioară este o reflecție a stării de bine interioare, acesta este motto-ul brandului de cosmetice Origins, care de mai bine de 30 de ani folosește cele mai eficiente ingrediente naturale și creează produse de îngrijire a pielii pentru toți iubitorii (și nu numai) de cosmetice organice.

Victoria's Secret îți prezintă 4 parfumuri care îți vor transforma complet noul an

Luna ianuarie ne oferă fiecăruia dintre noi oportunitatea de a experimenta în materie de stil și prezență. E clipa când noi obiective și scopuri sunt puse pe hârtie și așteaptă să fie împlinite la început de an. Deși începutul e de cele mai multe ori dificil, Victoria's Secret e aici să te ajute.

Linia Bombshell reprezintă boost-ul pe care îl căutai. Prin cele 4 tipuri diferite de ape de parfum, vei avea asigurată o experiență menită să-ți transforme sau accentueze personalitatea, în funcție de alegerea ta.

Alintă-ți simțurile cu fascinantele arome de ceai Tea Ceremony de la SABON

Deschide-ți inima și savurează un străvechi și prețios ritual al ceaiului, apreciat de cei care iubesc atât să primească, cât și să dăruiască momente de autentică apropiere sufletească, celebrând frumusețea oferită cu generozitate de natură! De la cele mai simple până la cele mai sofisticate, fiecare cultură și-a dezvoltat propria abordare a clasicei ceremonii a ceaiului.

Adunând laolaltă oameni de pretutindeni și momente prețioase, această sărbătoare a aromelor fine a devenit punctul de plecare pentru atât de multe călătorii revelatoare, fie că pornim

Top Line România a fost desemnată cel mai performant distribuitor al Babor din lume

Top Line, compania lider în România în domeniul distribuției de produse și servicii de frumusețe profesională, a câștigat locul 1 la competiția internațională Babor GMBH. Top Line a fost desemnată cel mai performant distribuitor al brandului de profesional de skincare Babor în 2022, devansând companii din peste 80 de țări.

Pentru competiția globală de business au fost luați în calcul mai mulți indicatori de performanță, pe patru piloni esențiali, compania din România îndeplinind cele mai avansate criterii, în urma analizei juriulu

Winter Sale: La Sabon, plăcerea cumpărăturilor cu discount continuă!

Sărbătorile continuă la Sabon cu reduceri substanțiale de sezon la o gamă extinsă de produse printre care sigur se numără și preferatele tale sau texturi și arome pe care abia aștepți să le încerci pentru prima dată!

Până pe 15 ianuarie te așteptăm, așadar, să te răsfeți cu reduceri de până la 50% cu cardul tău de fidelitate Royal Passport! Dacă încă nu deții unul, nu-i nimic, îl poți achiziționa odată cu produsele și beneficiezi pe loc de oferte!

Farmec lansează cardurile cadou, cu ocazia sărbătorilor de iarnă

Farmec, cel mai mare producător român de cosmetice, lansează cardurile cadou, noul beneficiu oferit de magazinele de brand, cu ocazia sărbătorilor de iarnă. Cardurile au valori de 50, 100 sau 200 de lei și pot fi achiziționate și utilizate în orice unitate Farmec și Gerovital din toată țara.

Noul serviciu va fi disponibil pe tot parcursul anului și răspunde cererii în creștere venite din partea consumatorilor și a interesului sporit al acestora față de experiența oferită de magazinele de brand, de la consiliere și recomandări personalizate de produse și ritualuri de &icir

Victoria's Secret lansează un nou parfum în ediție limitată

Luna decembrie reprezintă un motiv de sărbătoare din toate punctele de vedere. E momentul când ajungem la finalul unui an plin de provocări, distracții și amintiri ce vor dura o viață. E clipa când fiecare dintre noi ar trebui să fie recunoscătoare pentru ceea ce a reușit să realizeze în anul care aproape a trecut, dar și să-și reîncarce energia pentru ceea ce va urma.

Astfel, pe fondul festiv al acestui sezon, Victoria's Secret a conceput un parfum care să înglobeze toate motivele de sărbătoare enumerate mai sus, și anume, Bombshell Celebration.


 1 2 3 >  Ultima ›

Blogurile BonCafe

Isteria dietelor

Text trimis de Viorela Dobre Oriunde intorci capul, oriunde privesti, invariabil te va lovi sceptrul unei noi metode de slabire, un regim minune care sa te ajute sa te transformi dintr-o scrofita i... Citeste tot

I'm good or not!?

Eu nu sint o persoana normala-sau ceea ce se  numeste de regula  in societate  normal!nu stiu cum sint dar nu ma sperii una ,doua  din ce mi se intimpla  ;ma tem  cu adevarat doar cind mi se imbol...Citeste tot

Culorile anului 2023 în machiaj

Anul 2023 se anunță memorabil și la capitolul machiaj pentru că tendințele conțin multă îndrăzneală și imaginație. După doi ani în care machiajul a fost mai mult orientat spre îngrijire, în 2023 v

... Citeste tot

Cu ce te îmbraci de cutremur?

 

În martie 1977 aveam 4 ani. Deşi s-a întâmplat ceva îngrozitor atunci – celebrul cutremur de 7,2 grade pe scara ... Citeste tot

Picior peste picior, NIG de vorbă cu Petronela Rotar

Deşi citind-o pe Petronela Rotar, am avut un pic senzaţia de deja-vu(poate pentru că mi-a fost recomandată de un prieten drag care vede o oarecare asemănare între noi), nu o ştiam totuşi pe această fa... Citeste tot

Prietenii mei, barbatii

Cand eram mica nu l-am citit pe Leonard Cohen si nu stiam ca scrisese el intr-o carte, probabil in urma experientelor personale, ca "o prietenie intre un barbat si o femeie, daca nu e bazata pe sex, e...Citeste tot

Vacanțele mele în Elveția Franconă / My holidays in Franconian Switzerland

(the English version is available just after the Romanian one and is to be continued on the post regarding: "Those people" novel making off)

Era pr... Citeste tot