Cele mai noi articole din categoria Beauty News

 1 2 3 >  Ultima ›

Răsfață-te regește în clubul Royal Passport Sabon!

E biletul tău de acces la spectacolul celor mai atractive oferte și beneficii. Iată de ce merită să-ți faci chiar acum un card de fidelitate Sabon!

Ai auzit, probabil, de cardul Royal Passport, l-ai văzut lăudat și promovat în comunicările noastre, dar încă nu ești convinsă de motivele pentru care ai deține și tu unul?

Motorola lansează #motorealism, o campanie de comunicare despre prezentarea realității exact așa cum este ea

Motorola, compania care vizează democratizarea accesului la tehnologie, lansează #motorealism, o campanie de comunicare prin care își încurajează utilizatorii să fie exact așa cum sunt ei,  făcând apel la realitate, acceptare și autenticitate. Motorola a dezvoltat platforma online www.motorealism.ro, unde se vor regăsi o serie de episoade video în care sunt exemplificate diverse ipostaze care denaturează momentele reale în detrimentul unui fals care costă timp și efort.

De asemenea, pe platforma vor fi încărcate și regulile motorealismului, dar și i

S-a deschis noul magazin al mărcii VIPERA, cu produse pentru machiaj și de îngrijire în Centrul Comercial Drumul Taberelor, din București

Marca poloneză VIPERA cu produse pentru machiaj și de îngrijire este disponibilă într-un nou magazin exclusiv în București.

Începând cu luna septembrie 2021, produsele mărcii VIPERA sunt disponibile în magazinul exclusiv amplasat în Centrul Comercial Drumul Taberelor, la etaj. În portofoliul de produse se regăsește tot ceea ce este esențial pentru trusa de machiaj, de la produse pentru ten, ochi, buze sau unghii, până la produsede îngrijire care răspund nevoilor femeilor de toate vârstele.

Farmec își modernizează platforma de e-commerce, pe fondul creșterii comenzilor online

Farmec, una dintre cele mai mari companii românești din piață, continuă dezvoltarea platformelor de e-commerce, alimentat de creșterea comenzilor online. Compania anunță relansarea site-ului și lansarea propriei aplicații mobile, precum și diversificarea modalităților de livrare.

În primul semestru al acestui an, platforma de e-commerce a Farmec înregistrat peste 80 de mii de comenzi online, în valoare totală de peste 10 milioane de lei.

Păstrează parfumul verii cu noua colecție CITRUS BLOSSOM de la SABON

Vara a trecut, dar lumina ei încă mai scaldă cu blândețe grădinile și livezile. Iar vara din suflet nu pleacă niciodată, pe câmpurile veșnic verzi și pline de amintiri ale inimii, soarele răsare în fiecare zi...

Intră în grădina fermecată a imaginației tale de copil, într-un paradis al amintirilor frumoase, unde cerul este întotdeauna albastru, e veșnic vară, iar soarele surâde mereu pe cer. Delicatele flori de lămâi își eliberează cu nonșalanță parfumul în aerul cald al verii, iar tu visezi la ce va să fie și te legeni

Notino menține atmosfera de vară pe tot parcursul anului cu Pastel Collection

Vara a ajuns la final, ne-am întors din vacanțe și revenim la activitățile noastre zilnice. Notino, unul dintre cei mai mari retaileri online de parfumuri și cosmetice, înțelege nevoile noastre și își propune să ne ofere atmosfera de vară pe tot parcursul anului, lansând Notino Pastel Collection.

Noua colecție este special concepută pentru cei care vor să-și exprime veselia și energia prin look-ul lor și evocă, printr-o cromatică vibrantă, bucuria pe care o simțim în timpul vacanței de vară.

Farmec a înregistrat o cifră de afaceri de 135 milioane de lei în primele 6 luni

Farmec, una dintre cele mai mari companii românești din piață, a înregistrat o cifră de afaceri de 135 milioane de lei în primele șase luni din acest an, în ușoară creștere față de aceeași perioadă a anului trecut.

Rezultatul a fost impulsionat de vânzările pe categoriile face care și curațenie, al căror volum cumulat a reprezentat aproximativ jumătate din cifra de afaceri, realizată în perioada ianuarie-iunie.

AVON lansează noua gamă de îngrijire a pielii OxyPure

AVON lansează noua gamă de skincare OxyPure, ce restabilește nivelul optim de oxigen din celulele pielii. Beneficiile principale ale produselor din această gamă, cu efect imediat, sunt obținerea unui aspect revitalizat și strălucitor al pielii. Gama de produse OxyPure este destinată tuturor tipurilor de piele.

Odată cu timpul, pielea tinde să piardă din elasticitate și să devină mai ternă, în special din cauza poluării. AVON vine în întâmpinarea acestei situații cu o gamă completă de îngriire pentru toate tipurile de piele.

L’Oréal România lansează MIXA, brandul expert în îngrijirea pielii sensibile, de aproape 100 de ani

L’Oréal România aduce un nou brand în portofoliul său, consolidându-și astfel poziția de lider dobândită pe piața locală a produselor cosmetice. De aproape 100 de ani, MIXA își menține angajamentul de a oferi produse sigure și eficiente, potrivite pentru toate nevoile pielii sensibile și adaptate pentru întreaga familie. 

Pentru a răspunde nevoilor și așteptărilor consumatorilor de pretutindeni, L’Oréal a creat un portofoliu excepțional de mărci organizat în patru divizii strategice, toate având drept numitor co

Max Factor o întâmpină pe Priyanka Chopra-Jonas, noul ambasador global și colaborator creativ al brandului

Max Factor o prezintă pe Priyanka Chopra-Jonas, actriță dinamică, activistă și producător executiv, ca noul ambasador global și colaborator creativ al brandului.

Priyanka se alătură Max Factor ca imagine a brandului de beauty și a lansărilor de produse programate pentru restul anului 2021 și nu numai, prima dintre ele fiind campania de promovare a noului fond de ten FaceFinity All Day Flawless Airbrush Finish 3in1.


 1 2 3 >  Ultima ›

Blogurile BonCafe

Isteria dietelor

Text trimis de Viorela Dobre Oriunde intorci capul, oriunde privesti, invariabil te va lovi sceptrul unei noi metode de slabire, un regim minune care sa te ajute sa te transformi dintr-o scrofita i... Citeste tot

I'm good or not!?

Eu nu sint o persoana normala-sau ceea ce se  numeste de regula  in societate  normal!nu stiu cum sint dar nu ma sperii una ,doua  din ce mi se intimpla  ;ma tem  cu adevarat doar cind mi se imbol...Citeste tot

7 zile de vis cu Malta Travel (part I)

Mă tot gândesc ce să vă împărtășesc mai întâi din info trip-ul la care am participat de curând, prin bunăvoința Malta Travel (www.malta.ro).

Cred că voi reveni cu încă un articol, pe

... Citeste tot

Cu ce te îmbraci de cutremur?

 

În martie 1977 aveam 4 ani. Deşi s-a întâmplat ceva îngrozitor atunci – celebrul cutremur de 7,2 grade pe scara ... Citeste tot

Picior peste picior, NIG de vorbă cu Petronela Rotar

Deşi citind-o pe Petronela Rotar, am avut un pic senzaţia de deja-vu(poate pentru că mi-a fost recomandată de un prieten drag care vede o oarecare asemănare între noi), nu o ştiam totuşi pe această fa... Citeste tot

Prietenii mei, barbatii

Cand eram mica nu l-am citit pe Leonard Cohen si nu stiam ca scrisese el intr-o carte, probabil in urma experientelor personale, ca "o prietenie intre un barbat si o femeie, daca nu e bazata pe sex, e...Citeste tot

Vacanțele mele în Elveția Franconă / My holidays in Franconian Switzerland

(the English version is available just after the Romanian one and is to be continued on the post regarding: "Those people" novel making off)

Era pr... Citeste tot