CATCHY, cea mai nouă lansare parfumată de la Vioris Parfumerie

Parfumurile Vioris sunt parfumuri produse în România, create de Viorica Opriş, parfumier cu experienţa de peste 30 de ani.

Experienţa ca parfumier, începută încă din perioada Farmec de dinainte de 1989, a adus doamnei Viorica Opriş capacitatea de a oferi publicului iubitor de parfumuri arome cu un rafinament aparte şi cu oarecare ecouri ale aromelor clasice ale anilor 90.

Stagiile de pregătire profesionale  de la Givaudan sau Harman&Reimer, doar o parte din cursurile făcute, i-au permis doamnei Opriş să se iniţieze în profesia de parfumier şi să îşi stabilească un nivel de profesionalism confirmat.

Cea mai nouă lansare în parfumurile de damă este CATCHY. Este un parfumat fructat, creat în vara anului 2022 cu scopul de a pune în valoarele aromele fructate şi efervescente.

Parfumul este tineresc şi aduce un aer de prospeţime celei care îl poartă.

Îmi place că debutează cu o undă savuroasă de lămâie, flori de portocal și zmeură, urmată de un buchet floral de trandafir și iasomie, acompaniat de note calde de piersică, ansamblu care este finisat și susținut de o bază combinată din catifelată vanilie, lemn de cedru și mosk.

Pe siteul Vioris găsiţi descrieri la fiecare parfum.

Formatul de 12 ml permite încercarea parfumurilor la un preţ foarte avantajos - în jur de 22 de lei/bucată, dar şi purtarea lui în poşeta sau în orice bagaj de călătorie.

Încercați-le, veţi simţi rafinamentul parfumurilor elegante, atent selectate la nivel de compoziţie şi cu o persistentă îndelungată!


Autor: BoncafeStyleAdauga comentariu

Numele tau:

Comentariul tau:


Security Code:Blogurile BonCafe