FOREO a lansat un dispozitiv IPL care este sold out instant

Cea mai recentă inovație FOREO se bucură de un succes neașteptat la doar 13 zile de la lansarea opțiunii de pre-sale. PEACH 2 reprezintă o altă modalitate prin care brandul setează noi standarde și obiceiuri în domeniul beauty-tech, combinând superb inovația și dorința de a avea un corp și o minte sănătoase și strălucitoare.

În 2023, FOREO a ales să își îmbogățească linia dedicată îngrijirii corpului, prin apariția dispozitivului LUNA 4 body. La câteva luni de la apariția acestuia, în centrul atenției apare un nou produs, și anume PEACH 2 - un dispozitiv IPL de epilare, care-și depășește detașat competiția.

Spre surprinderea tuturor, PEACH 2 este deja sold out, chiar dacă este doar în etapa de pre-sale. Asta înseamnă că oamenii pasionați de frumusețe și o rutină de îngrijire perfectă au încredere în capacitatea produsului și în rezultatele acestuia. Printr-o coincidență, FOREO celebrează 10 ani de existență în 2023, lucru ce se îmbină perfect cu succesul de neegalat al dispozitivului încă nelansat propriu-zis.

Acest fenomen este unul atât de important, încât FOREO a luat decizia de investi cât mai multe resurse și capacitate de muncă în crearea dispozitivului PEACH 2 - așa încât numărul de pre-comenzi să fie onorat cât mai rapid.

PEACH 2 este dovada clară a faptului că FOREO continuă să-și păstreze promisiunea de a crea produse care asigură soluții reale pentru clienții lor. FOREO și-a dorit de o bună bucată de vreme să dezvolte dispozitive din categoria IPL, mai ales pentru că, clienții FOREO au solicitat acest lucru.

Pentru a descoperi mai multe noutăți despre FOREO, lider la nivel mondial în domeniul beauty-tech, accesează www.foreo.com sau urmărește @foreo_official pe Instagram.


Autor: BoncafeStyleAdauga comentariu

Numele tau:

Comentariul tau:


Security Code:Blogurile BonCafe