Victoria's Secret dezvăluie „Bombshell Magic”: un parfum pentru sezonul festiv

Victoria's Secret, brandul de modă și frumusețe de renume mondial, este încântat să-și prezinte cea mai recentă capodoperă olfactivă: Bombshell Magic. Un parfum inspirat de bucuria pură a sezonului sărbătorilor, care îmbină notele de fructe și petale pentru a crea o mireasmă îmbătătoare ce surprinde magia sezonului.

Acest parfum ademenitor se deschide cu o explozie a accentelor de mure, un pop fructat care pregătește atmosfera pentru intensitatea oferită de nota vibrantă de bujor.

La bază, se regăsește o combinație luxuriantă de vanilie și paciuli ce înfășoară pe oricine într-o îmbrățișare caldă, lemnoasă, lăsând o impresie de neuitat.

Când am creat Bombshell Magic, ne-am inspirat din aerul glamour specific sărbătorilor. Ne-am imaginat accesoriul perfect: un parfum care să te pregătească pentru serile festive. O sursă de magie... până când sticla rămâne goală.” — Maeștri parfumieri, Adriana Medina și Linda Song.

Pe lângă parfum, Victoria's Secret a lansat în aceeași gamă și o serie de alte produse ce pot transforma complet starea de spirit în preajma sărbătorilor, și anume: un rollerball, un spray mist, o loțiune și o pudră cu finisaj strălucitor.

Fiecare dintre acestea se bucură de combinația unică de ingrediente, ce-ți vor oferi o experiență olfactivă memorabilă.

Parfumul Bombshell Magic este acum disponibil în magazinele Victoria's Secret și online pe victoriassecret.ro, tocmai la timp pentru sezonul sărbătorilor. E timpul să te lași înconjurată de magia sărbătorilor.


Autor: BoncafeStyleAdauga comentariu

Numele tau:

Comentariul tau:


Security Code:Blogurile BonCafe