HOT NEWS! Wella Professionals completează gama ULTIMATE REPAIR cu cea mai inovatoare mască intens reparatoare

Cea mai apreciată și mai de impact gamă din portofoliul Wella Professionals, Ultimate Repair, se întregește prin lansarea unui produs vedetă: masca intens reparatoare pentru părul deteriorat, Ultimate Repair Mask.

Efectele ei imediate? Repară, fortifică și netezește părul aflat în nevoie.

ULTIMATE REPAIR Mask folosește o tehnologie adaptivă care oferă părului tău o reparare personalizată. Știi deja că părul se deteriorează în mod inegal. Uneori, mai tare spre vârfuri, alteori mai mult în zona mediană, unde facem abuz de elastice de păr. Și, pe măsură ce părul crește, abuzurile la care îl supunem se acumulează. Acum, soluția vine de la Ultimate Repair Mask.

Agenții ei de reparare adaptivi targetează zonele cele mai afectate ale firului de păr și le repară în funcție de necesități, lăsând părul moale, lucios, strălucitor, vibrant și ușor de coafat.

Noua mască Ultimate Repair este o cremă de lux, care repară părul deteriorat de urmările razelor UV, ale instrumentele de coafare cu aer fierbinte, ale extensii, elasticelor și ca urmare a decolorării. Aceasta susține un păr vizibil mai neted, mai sănătos și mai ușor de coafat prin tehnologia adaptivă vizată.

Beneficiile îngrijirii părului cu masca Ultimate Repair Mask

• Repară părul atât din interior, cât și din exterior

• Descurcare umedă de 6x mai ușoară

• Reducere instantanee a încrețirii

• Vizează zonele cele mai deteriorate pentru a repara legăturile din interior și pentru a umple părul în exterior

Ultimate Repair Mask benefeciază de o formulare de excepție: tehnologie brevetată și tehnologie adaptivă cu AHA și Omega 9 pentru întărirea și reconstruirea părului atât din interior, cât și în exterior.

Noua mască este testată dermatologic și este benefică pentru toate tipurile și texturile de păr:  fin, mediu, aspru, drept, ondulat, creț, gros, uleios

Gama Ultimate Repair și-a câștigat pe bună dreptate reputația de soluția ideală destinată îngrijirii unui păr de legendă. Ea vine să repare pe interior și să revitalizeze pe exterior. Cu 99% mai puțin păr deteriorat, pentru o podoabă capilară de 12 ori mai netedă cu extra strălucire.

Nu-i așa că te simți excelent în zilele în care părul tău arată bine? Te privești mai prelung în oglindă, zâmbești mai larg și ai impresia că poți înfrunta orice îți va ieși în cale.

Dar atunci când nu se așază cum vrei, pentru că e prea uscat și deteriorat? Îți sabotează look-ul și stima de sine, corect? Nici nu e de mirare că repararea părului se află pe primul loc în topul grijilor noastre.

ULTIMATE REPAIR este o gamă inovatoare care reunește munca a peste 300 de  cercetători, 500 de brevete, dar și a 140 de ani de încredere în expertiza profesională a părului. Gama Wella Professionals revoluționează prin modul în care abordează repararea părului.


Autor: BoncafeStyleAdauga comentariu

Numele tau:

Comentariul tau:


Security Code:Blogurile BonCafe