Părul tău are nevoie de mai multă atenție

Ultimele noutăți de la Yves Rocher readuc în prim plan produse pentru îngrijirea podoabei capilare.Toate produsele sunt formulate cu peste 94% ingrediente de origine naturală, iar unele dintre ele au până la 99%, fiind totodatăși vegane.

Cercetătorii Yves Rocher în cosmetică vegetală® au perfecționat expertiza lor botanică pentru a avea grijă de părul tău.

“Încă de la crearea sa, marca Yves Rocher s-a angajat într-un proces de îmbunătățire și inovare continuă. Un proces care rămâne punctul nostru comun în a oferi consumatorilor o gamă de produse bazate pe expertiza unică a cercetătorilor noștri cu respect pentru natură și oameni. Încă din 2010, am fost pionieri în eliminarea siliconului din produsele noastre pentru păr, pentru a oferi o senzație naturală a părului.

Astăzi, pentru a răspunde nevoilor celui mai mare număr de utilizatori ai noștri, am ales să eliminăm sulfații din toate șampoanele noastre și să îi înlocuim cu formule care utilizează tehnologii naturale inovatoare. În mod similar, toate produsele sunt formulate cu peste 94% ingrediente de origine naturală, iar unele dintre ele au până la 99%, fiind totodată și vegane.

Ne-am inspirat din natură pentru a oferi o gamă largă de produse grupate în 8 categorii pentru a satisface nevoile tuturor tipurilor de păr. Cercetătorii noștri au formulat efi ciența fi ecărui produs prin măsurători instrumentale și au confi rmat aceste rezultate în funcție de teste de percepție a produsului pentru a garanta senzorialitatea și satisfacția generală a consumatorilor”, spune Philippe Msika, Head of Innovation & Development Research.

Experții în formule au dezvoltat o combinație de agenți tensioactivi botanici originali fără sulfați (derivați în special din ulei de cocos sau ulei de floarea soarelui), pentru o spălare delicată, cu cel mai mare respect pentru echilibrul dintre scalp și lungimea părului.

Formulele blânde, inspirate din lumea plantelor, au fost special concepute pentru a respecta echilibrul scalpului și a proteja fibra de păr.

Produsele pentru îngrijirea părului conțin agenți de condiționare care vor facilita descurcarea părului și îi vor aduce suplețe și strălucire. Acestea conțin, de asemenea, ingrediente active și uleiuri botanice pentru a oferi beneficii specifice fiecărui tip de păr.

8 game pentru îngrijirea părului 30 de produse experte pentru îngrijirea părului

Reparare: Motivul pentru care părul este deteriorat este adesea legat de natura părului, precum și de mai mulți agresori externi: descurcarea excesivă, folosirea aparatelor de încălzire, tratamentelor chimice, vopsirea repetată a părului. Datorită cunoștințelor lor unice despre lumea plantelor, cercetătorii Yves Rocher au selectat un arbust cu proprietăți extraordinare: Jojoba BIO, cunoscută pentru uleiul său incredibil de bogat cu proprietăți de refacere. Bogat în acizi grași, cum ar fi Omega 6 și 9, are o compoziție similară cu cea a sebumului. Hrănește intens părul uscat și fragil, redându-i strălucirea și suplețea. Datorită acestei bogății, repară părul deteriorat, făcându-l mai rezistent la viitorii agresori

Împotriva căderii părului – Cercetătorii noștri în Cosmetică Vegetală® au combinat Extractul de Agave Bio cu Lupin Alb și Ginseng. Care este secretul din spatele Agava Tequilana (Agava Albastră)? Conținutul său bogat în polimeri de fructoză, o sursă puternică de energie pentru plantă. Extractul de Agavă acționează la nivelul scalpului, locul de unde părul își capătă rezistența, iar Extractul de Lupin Alb stimulează creșterea părului și încetinește mecanismele care duc la căderea părului

Păr vopsit – Vopsirea părului îl poate deteriora: cuticulele fi brei de păr se deschid, pentru a permite culorii să fi e absorbită. Prin urmare, vopsirea în exces a părului poate slăbi fi bra capilară. În plus, spălarea frecventă a părului, precum și factorii agresori de mediu (oxidarea, soarele, poluarea, etc.) pot duce, în timp, la pierderea intensității și strălucirii culorii. Datorită cunoștințelor lor unice despre lumea botanică, Cercetătorii Cosmétique Végétale® au selecționat Oțetul de Zmeură pentru proprietățile sale de dedurizare a apei. Astfel, Oțetul de Zmeură revigorează strălucirea părului vopsit și tern. Combinat în formula sa cu uleiul infuzat de Gălbenele, netezește fibra capilară și o ajută să refl ecte mai multă lumină, acesta restaurează strălucirea naturală a părului tău.

Pure detox – În zilele noastre, este greu să scapi de poluarea cauzată de fumat, ploaie, praf, microparticule, etc. Poluarea dăunează pielii, însă îți poate afecta negativ și părul. Regăsită mai ales în aer, aceasta determină scalpul să devină dezechilibrat și fragil. Ca o consecință directă, rădăcinile se pot îngrășa rapid, iar fi bra capilară se simte încărcată. Cercetătorii în Cosmetică Vegetală® au selecționat Algele Bio Purifi catoare din Bretania. Această algă este cunoscută și sub numele de Harponul lui Neptun, datorită cârligelor de pe ramurile ei spinoase, care îi permit să se agațe de carenele bărcilor. Această caracteristică unică i-a permis să călătorească peste oceane, iar cercetătorii noștri au descoperit-o pe coasta Bretaniei, nu departe de insula de la capătul lumii.

Delicat nutritiv – Tipul nostru de păr sau stilul de viață ne determină să avem nevoie să ne spălăm părul mai des. Spălarea părului în mod regulat poate determina în cele din urmă deteriorarea scalpului, limitarea secreției de sebum și alterarea fi brei capilare, făcând astfel părul mai uscat. Datorită expertizei lor unice despre universul botanic, cercetătorii în Cosmetică Vegetală® au selecționat Laptele de Castane Bio. Aceștia au fost fascinați de proprietățile sale nutritive și astfel l-au inclus în gama de îngrijire nutritivă

Împotriva mătreții – Mătreața conține fragmente minuscule de piele numite fulgi, care se desprind de pe scalp. Acest fenomen poate fi rezultatul stresului, al dietei necorespunzătoare, al unui dezechilibru hormonal sau al unei rutine de îngrijire a părului inadecvată. Datorită expertizei lor unice despre universul vegetal, cercetătorii în Cosmetică Vegetală® au selecționat Apa de Mentă Piperată Bio din La Gacilly pentru proprietățile sale răcoritoare. Aceasta ajută la reducerea disconfortului de pe scalpul care a devenit sensibil din cauza mătreții. Acest ingredient brevetat a fost încorporat în două formule care elimină mătreața și împiedică reapariția ei.

Volum–  Volumul părului are legătură directă cu mărimea fibrei capilare. Prin însăși natura sa, părul fi n se caracterizează prin fi bre subțiri, care sunt direct responsabile de lipsa densității. Cercetătorii în Cosmetică Vegetală® au selecționat Peptidele de Quinoa datorită proprietăților acestora de a adăuga textură. Cerealele de Quinoa sunt renumite pentru compoziția lor bogată în aminoacizi esențiali, dar și pentru proprietățile lor, ce ajută semnificativ în lupta împotriva fragilității părului. Este bine-cunoscut faptul că peptidele conținute de quinoa se atașează de fibrele capilare și le măresc densitatea, fără a le îngreuna.

Bucle – De la bucle până la încrețire, părul creț se bucură de o diversitate nelimitată. Buclele sale naturale se datorează formei curbate a foliculilor. Cercetătorii în Cosmetică Vegetală® au selecționat Inul Bio pentru proprietățile sale de redefi nire. Aceștia au descoperit bogăția semințelor sale, în care au fost concentrate toate benefi ciile, pentru a oferi un răspuns orientat către nevoile părului creț. Inul acționează asupra părului oferind suport* fibrei. Definite și stilizate din nou, buclele devin mai bogate în mod natural.

Ultimele noutăți pentru îngrijirea părului de la Yves Rocher

• Șampon nutritiv delicat fără sulfați (300 ml) - î mbogățit cu Lapte de Castane Bio, catifelează și hrănește părul, fără să-l îngreuneze.

• Mască reparatoare cu Jojoba Bio(200 ml) - reface fibra: hrănește, repară și întărește fibra până la vârfuri.

• Ser fortifiant termoprotector 230°C cu Jojoba Bio (100 ml) - reduce ruperile și protejează părul împotriva căldurii de  până la 230°C/446°F.

• Fluid pentru purificarea părului (150 ml) - îmbogățit cu Moringa, Fluidul pentru purificarea părului Pure Detox  elimină particulele care estompează strălucirea părului. Părul este ușor și își recapătă luminozitatea. Elimină de 2 ori mai multe particule poluante decât clătirea cu apă.

Balsam solid cu Uleiuri florale Bio (50 g) - este ușor de aplicat pe lungimi și nu îngreunează părul, descurcă firele și facilitează coafarea.

• Șampon uscat purificator cu Alge Bio (150 ml) - absoarbe sebumul de la rădăcini și redă părului prospețimea, volumul și luminozitatea.

Oferta lunii de la Yves Rocher: cumperi 2 produse și îl primești pe al 3-lea la 1 leu (valabilă până pe 7 mai 2024).


Autor: BoncafeStyleAdauga comentariu

Numele tau:

Comentariul tau:


Security Code:Blogurile BonCafe