Rețeta blondului suprem cu noile nuanțe de la Palette Intensive Color Creme și șamponul Schauma Silver Reflex

Visați la un blond rece, spectaculos sau poate mai degrabă la un blond natural? Indiferent de alegere, descoperiți noile nuanțe de blond de la Palette Intensive Color Creme pentru un păr îngrijit și cu aspect sănătos. Pentru un blond perfect, la care visați de mult timp, vă propunem kit-ul blondului suprem format din nuanța preferată de la Palette Intensive Color Creme, Șamponul Schauma Silver Reflex, Tonerul Palette Blond Cenușiu și Spray-ul Palette Anti-îngălbenire.

           Gama Palette Intensive Color Creme

Gama Palette Intensive Color Creme se îmbogățește cu patru noi nuanțe de blond pentru a răspunde tendințelor în materie de culori de păr din această primăvară-vară.

Blond argintiu rece, Blond argintiu cenușiu, Blond foarte deschis, Blond deschis natural întregesc colecția spectaculoasă de culori Palette Intensive Color Creme, pentru un păr îngrijit și mereu la modă.

Cu sistem triplu de îngrijire, prin conținutul de cheratină, pantenol și ulei nutritiv, Palette Intensive Color Creme acoperă 100% firele albe și întărește, netezește și sigilează firul de păr, pentru o culoare frumoasă, de lungă durată.

 

►Tonerul Palette accentuează și îmbogățește blondul

Doriți să vă intensificați nuanța de blond și să aveți tonuri și mai accentuate de cenușiu sau platinat?

Vă recomandăm să utilizați Tonerul Palette Blond Platinat pentru un ton de blond rece și Tonerul Palette Blond Cenușiu pentru obținerea unor reflexe argintii.

Obțineți ușor și rapid o intensificare a culorii părului blond luminos și vibrant, care durează până la 8 spălări.

Sprayul colorant corector Palette Anti-Yellow

Spray-urile de combatere a tonurilor galbene sunt preferate de numeroase blonde. Sunt ușor de  aplicat și neutralizează tonurile galbene într-o clipă.

Pur și simplu pulverizați Sprayul colorant corector Palette Anti-Yellow pe părul aplicați pe părul uscat complet sau pe părul uscat cu prosopul.

Pentru o corectare perfectă a culorii, folosiți ulterior uscătorul de păr, astfel de sprayuri fiind activate la căldură.

Schauma Silver Reflex reduce tonurile nedorite de gălbui

Problema cea mai comună cu care se confruntă blondele este apariția un ton galben nedorit pe păr, de aceea este importantă utilizarea unui produs cu pigmenți violet. Cum funcționează? În spectrul culorilor, violetul este opusul galbenului, iar datorită acestui fapt, pigmenții violet au capacitatea de a neutraliza instantaneu tonurile nedorite de gălbui.

Șamponul Schauma Silver Reflex este conceput special pentru părul blond, decolorat sau cu șuvițe blonde. Formula avansată cu pigmenți violet reduce tonurile de galben și vă păstrează tonul rece al părului blond.

Tips&tricks – ce blond mi se potrivește cel mai bine?

Pentru a putea stabili care dintre nuanțele de blond este cea mai potrivită trebuie să aveți în vedere subtonul tenului. O veche regulă de aur spune: cu cât tenul este mai deschis, cu atât mai deschisă ar trebui să fie nuanța de blond, în mod ideal. Și vice versa, dacă aveți un ten cu subton cald, ar trebui să alegeți tonuri calde de blond. În cazul în care nu sunteți sigură care este tipul dvs. de ten, există o metodă simplă pentru a afla.

Priviți-vă venele de la încheietura mâinii. Dacă acestea sunt albastre/mov, aveți subton rece. Dacă acestea sunt verzui, aveți subton cald. Iar dacă nu sunteți sigură de culoarea venelor, cel mai probabil aveți subton neutru. În acest caz, avem vești bune! Înseamnă că aveți și mai multe opțiuni și este foarte probabil ca întreaga gamă de nuanțe de blond să vi se potrivească de minune!

KITUL PENTRU UN BLOND SUPREM:

⇒ Palette Intensive Color Creme

Patru noi nuanțe de blond întregesc colecția Palette Intensive Color Creme: Blond argintiu rece, Blond argintiu cenușiu, Blond foarte deschis și Blond deschis natural.

Preț recomandat: 12.19 Lei (TVA inclus)

TONER Palette Blond Platinat și Blond Cenușiu

Obțineți ușor și rapid o intensificare a culorii părului blond luminos și vibrant, care durează până la 8 spălări. Perfect pentru intervalul dintre vopsiri.

Preț recomandat: 16.49 lei (TVA inclus)

SPRAY colorant corector Palette Anti-Yellow

Spray colorant corector pentru îndepărtarea rapidă a tonurilor de galben și obținerea unui blond luminos.

Preț recomandat: 18.49 lei (TVA inclus)

ȘAMPON Schauma Silver Reflex COOL BLONDE  

Pentru păr natural, vopsit sau șuvițat blond. Pigmenții violet neutralizează tonurile galbene pentru un păr puternic, cu o nuanță de blond rece.

Pret recomandat, 400 ml: 20.99 lei (TVA inclus)


Autor: BoncafeStyleAdauga comentariu

Numele tau:

Comentariul tau:


Security Code:Blogurile BonCafe

Isteria dietelor

Text trimis de Viorela Dobre Oriunde intorci capul, oriunde privesti, invariabil te va lovi sceptrul unei noi metode de slabire, un regim minune care sa te ajute sa te transformi dintr-o scrofita i... Citeste tot

I'm good or not!?

Eu nu sint o persoana normala-sau ceea ce se  numeste de regula  in societate  normal!nu stiu cum sint dar nu ma sperii una ,doua  din ce mi se intimpla  ;ma tem  cu adevarat doar cind mi se imbol...Citeste tot

Versatilitate de vară

Cred că nu sunt singura care am așteptat cu nerăbdare să vină vara, mai ales anul acesta. Și cum s-a lăsat cam mult așteptată și a venit cu o vreme capricioasă, am ales de la Bonprix niște pie

... Citeste tot

Cu ce te îmbraci de cutremur?

 

În martie 1977 aveam 4 ani. Deşi s-a întâmplat ceva îngrozitor atunci – celebrul cutremur de 7,2 grade pe scara ... Citeste tot

Picior peste picior, NIG de vorbă cu Petronela Rotar

Deşi citind-o pe Petronela Rotar, am avut un pic senzaţia de deja-vu(poate pentru că mi-a fost recomandată de un prieten drag care vede o oarecare asemănare între noi), nu o ştiam totuşi pe această fa... Citeste tot

Prietenii mei, barbatii

Cand eram mica nu l-am citit pe Leonard Cohen si nu stiam ca scrisese el intr-o carte, probabil in urma experientelor personale, ca "o prietenie intre un barbat si o femeie, daca nu e bazata pe sex, e...Citeste tot

Vacanțele mele în Elveția Franconă / My holidays in Franconian Switzerland

(the English version is available just after the Romanian one and is to be continued on the post regarding: "Those people" novel making off)

Era pr... Citeste tot