7 culori must have pentru o manichiură vedetă în toamna lui 2021

Bordeau intens, tonuri profunde de verde, nuanțe vibrante de galben-muștar. Acestea sunt doar câteva dintre culorile vedetă pentru manichiurile toamnei lui 2021. Odată cu scăderea temperaturilor și cu explozia de schimbări cromatice din jurul nostru, manichiurile inspirate de natură devin alegerea ideală. Acum nu mai avem niciun motiv pentru care să nu ne putem bucura de o gamă variata de culori, de la cele pământii, la clasicul nude, culori de tranziție și texturi cu care să putem jongla. Iată pentru ce nuanțe ai putea să optezi toamna aceasta pentru manichiura ta.

Verde închis

”Nu ai cum să dai greș cu această nuanță complet neașteptată pentru orice ținută. Verdele închis se potrivește perfect cu orice ton de piele și este o modalitate ideală de a înlocui clasicul negru sau clasicul burgundiu”, afirmă cu tărie Diana Marandiuc, Education Manager OPI România.

Galben-muștar

O nuanță vibrantă care aduce în toamna lui 2021 un aer fresh și plin de entuziasm este galbenul-muștar. Imposibil să nu-ți cucerească retina încă de la prima vedere!

Tonuri de maro

Din nou, uită de tonurile burgundii și clasicul negru și nu te speria să dai o șansă culorilor pământii. Promitem că te vei îndrăgosti instant!

Albastru royal

”De ce să nu-ți transformi manichiura într-o bijuterie?”, crede Education Manager-ul OPI România. Cu tonurile de albastru royal iei prin surprindere întreaga garderobă și îi oferi un twist complet neașteptat. Nouă ne place și cu siguranță îți va plăcea și ție acest efect!

Culori metalice pământii

Toamna aceasta este vremea să strălucești și să-ți duci manichiura la un alt nivel. Optează pentru culorile metalice pământii pentru a te face remarcată în această toamnă. Să mai spunem că nici măcar nu ai nevoie de un specialist pentru a obține manichiura perfectă?

Tonuri neutre

Trebuie să recunoaștem că ne este destul de greu să stăm departe de tonurile neutre de bej sau crem, toate fiind potrivite cu orice ton și subton de piele.

Roșu sângeriu

Nu are cum să lipsească de pe lista favoritelor din toamna lui 2021 tonurile de roșu, iar nuanțele de roșu sângeriu se potrivesc perfect cu peisajul tomnatic. Dacă vrei o manichiură mai accentuată, glitter-ul auriu face echipă excelentă!


Autor: BoncafeStyleAdauga comentariu

Numele tau:

Comentariul tau:


Security Code:Blogurile BonCafe

Isteria dietelor

Text trimis de Viorela Dobre Oriunde intorci capul, oriunde privesti, invariabil te va lovi sceptrul unei noi metode de slabire, un regim minune care sa te ajute sa te transformi dintr-o scrofita i... Citeste tot

I'm good or not!?

Eu nu sint o persoana normala-sau ceea ce se  numeste de regula  in societate  normal!nu stiu cum sint dar nu ma sperii una ,doua  din ce mi se intimpla  ;ma tem  cu adevarat doar cind mi se imbol...Citeste tot

Parfumuri versatile potrivite și pe timp de iarnă

În timpul vacanței de iarnă, am folosit două parfumuri extrem de versatile și le-am găsit potrivite și pentru anotimpul rece. Câteva pufuri și m-am îndrăgostit de aceste parfumuri care, după ce... Citeste tot

Cu ce te îmbraci de cutremur?

 

În martie 1977 aveam 4 ani. Deşi s-a întâmplat ceva îngrozitor atunci – celebrul cutremur de 7,2 grade pe scara ... Citeste tot

Picior peste picior, NIG de vorbă cu Petronela Rotar

Deşi citind-o pe Petronela Rotar, am avut un pic senzaţia de deja-vu(poate pentru că mi-a fost recomandată de un prieten drag care vede o oarecare asemănare între noi), nu o ştiam totuşi pe această fa... Citeste tot

Prietenii mei, barbatii

Cand eram mica nu l-am citit pe Leonard Cohen si nu stiam ca scrisese el intr-o carte, probabil in urma experientelor personale, ca "o prietenie intre un barbat si o femeie, daca nu e bazata pe sex, e...Citeste tot

Vacanțele mele în Elveția Franconă / My holidays in Franconian Switzerland

(the English version is available just after the Romanian one and is to be continued on the post regarding: "Those people" novel making off)

Era pr... Citeste tot