Buze voluptoase şi strălucitoare

Adoptă un look sexy, fabulos, strălucitor pentru buzele tale şi răsfaţă-le cu ajutorul formulei îmbunătăţite şi nelipicioase a noului Vinyl Gloss de la Rimmel London.
 
Celebrul Vinyl Gloss de la Rimmel, are acum o formulă unică, strălucitoare, pentru buze frumoase cu aspect umed şi plin de culoare. Dispune de o tehnologie ce te răsfaţă cu o mărire semnificativă a buzelor datorită complexului Vinyl Shine pentru buze perfect sculptate şi cu până la 80% mai strălucitoare.
 
Formula sa reflectă lumina şi păstrează intensitatea culorii, oferindu-ţi buze incredibil de sexy, care atrag toate privirile. Este ultima creaţie în materie de gloss ce face buzele cu până la 40% mai pline.
 
Cu uimitoarea textură a Vinyl Gloss, buzele se simt la fel de senzaţional precum arată. Formula de ultimă oră include aloe vera ce conferă o textură non-lipicioasă, nu irită buzele, se aplică uniform şi ramâne pe buze mai mult timp. Purtaţi-l cu încredere!
 
Pentru o senzaţie incredibilă de hidratare, Vinyl Gloss este, de asemenea, îmbogăţit cu un amestec de ingrediente, cum sunt untul de Shea si ulei de seminţe de struguri. Mai mult, acest luciu de buze irezistibil are acum o aromă delicioasă de vanilie, care miroase aşa de bine că-ţi vine să-l mănânci. Irezistibil!
 
Mereu în tendinţe, Vinyl Gloss are un look nou, cu un ambalaj mai lung şi mai subţire. Capacul negru, elegant, are în partea de sus un detaliu ce te duce cu gândul la efectul de mărire pe care îl promite produsul. Sticla transparentă, cu o bază subţire şi elegantă, este inscripţionată cu argintiu, pentru un look ultra-modern. Buzele sunt gata pentru petrecere în câteva secunde cu ajutorul noului aplicator mai moale ce face buzele să strălucească cu uşurinţă.
 
Vinyl Gloss este disponibil într-o paletă extinsă de 13 nuanţe - buzele nu vor conteni să strălucească! Alegeţi între nuanţe transparente, pasteluri, culori coral atrăgătoare sau, de ce nu, tonuri de roşu de neuitat.
 
Georgia May Jagger, fiica celebrului Mick Jagger de la Rolling Stones este noua imagine Vinyl Gloss şi poartă în toate materialele de promovare nuanţa Lovesick .
 

Pregăteşte-te să străluceşti. Crează-ţi un look sexy cu buze frumoase şi voluptoase, cu noul
Vinyl Gloss. Get the London look!


Autor: Luminita IliescuAdauga comentariu

Numele tau:

Comentariul tau:


Security Code:Blogurile BonCafe