Cele mai noi articole din categoria Make-up

 1 2 3 >  Ultima ›

Stone nails: strălucire de senzație pentru unghiile gri

Primăvara ne răvășește. Trecem la look-uri mai pline de viață, mai colorate, ne schimbăm garderoba, adoptăm o nouă atitudine. Întinerim, iar manichiura nu face excepție.

       Trăim din plin tot ceea ce oferă acest anotimp vesel, colorat, plin de bucurie, iar efectele sale asupra unghiilor sunt deja observate: Nail-Art care emană vitalitate, inspirată de flori și folosind culoarea verde salvie pentru a celebra plantele aromatice, dar și de cea mai versatilă țesătură a sezonului, blugii, care este întruchipată în unghiile denim.

OPI anunță gama NOUĂ și îmbunătățită Infinite Shine® cu tehnologia Pre-Cured Gel: 70 de nuanțe rezistente precum cele obținute cu gel, dar păstrând și avantajul de a putea fi înlăturate ușor, fără pericol pentru unghii

OPI lansează o nouă formulă Infinite Shine cu o rețetă inovatoare, total îmbunătățită. Ei bine, noul Infinite Shine este umitor: are o durabilitate uimitoare și ni se dezvăluie în 70 de noi nuanțe, la care se adaugă o bază și un top-coat.

Noul Infinite Shine se fixează pe unghii precum gelul și rezistă până la 11 zile, dar se îndepărtează cu ușurință, precum lacul de unghii tradițional.

Avon lansează Make-up+Care, gama care îngrijește, uniformizează și protejează tenul

Avon a lansat, odată cu noul ruj Hydramatic Shine, gama Make-up+Care, o colecție inovatoare care redefinește frumusețea și merge dincolo de machiajul tradițional.

Concepute cu ingrediente active pentru îngrijirea pielii, produsele din gama îmbunătățesc aspectul pielii și o hidratează, chiar și după demachiere, deoarece ajută la tratarea și protejarea acesteia.

Unghii roz și alte nuanțe pastelate pentru o primăvară romantică

Odată cu sosirea primăverii, în aer plutește o atmosferă de renaștere și reînnoire și nu există o modalitate mai bună de a îmbrățișa acest spirit proaspăt și vibrant decât cu un stil unic și la modă pentru mâinile noastre. Este, în sfârșit, timpul să ne schimbăm manichiura pentru noul sezon!

Primăvara este ocazia perfectă de a scoate în evidență nuanțe noi. Unghiile din primăvara 2024 promit să aducă cu ele o gamă largă de tendințe îndrăznețe și atrăgătoare, de la culori luminoase și vibrante până la decorațiuni elaborate tipice s

Cum folosești pas cu pas tratamentele pentru unghii

 Să avem mâinile îngrijite și frumoase reprezintă înainte de toate respect: față de noi, față de cei din jur. Ne place și ne dă încredere! Din acest motiv, modul în care avem grijă de unghii este unul dintre pașii vitali pe care trebuie să îi facem. Și nu, nu este vorba despre a le colora sau picta mereu, ci pur și simplu despre a avea grijă de unghii și a le purta în stare perfectă.

Prea des trecute cu vederea, de fapt, îngrijirea unghiilor ar trebui să fie un aspect zilnic al rutinei de frumusețe. De fapt, așa cum dictează îngrij

Manichiura roșie: Alegerea perfectă pentru îndrăgostiți de Valentine's Day

Ziua Îndrăgostiților este aproape! Motiv pentru care pasionații de frumusețe caută mereu modalități de a-și exprima dragostea și stilul personal. Pentru mulți, manichiura devine un element crucial al aspectului lor, iar pentru cea mai romantică zi din an, nu există o alegere mai potrivită decât o manichiură roșie.

Manichiura roșie, clasică, dar nemuritoare

Oferă-le ochilor tăi aspectul unei nopți bune de somn cu noua cremă pentru ochi de la Avon – Anew Vitamin C

Oferă-ți momente prețioase de îngrijire cu noua cremă pentru ochi Anew Vitamin C. Simte-te revigorată cu crema iluminatoare pentru ochi, care contribuie la eliminarea aspectului cearcănelor și a umbrelor de sub ochi.

Formula inovatoare conține C Complex, antioxidanți și tehnologie de corectare a cearcănelor, oferind un aspect revitalizat și odihnit ochilor tăi. 9 din 10 femei au confirmat îmbunătățirea vizibilă a pielii ochilor.

OPI lansează xPRESS/ON: primele unghii artificiale de la OPI care se aplică prin presare și au culorile iconice și finisajele inovatoare marca OPI

OPI, brandul profesional #1 în domeniul unghiilor, prezintă noile unghii artificiale OPI xPRESS/ON! Cu OPI xPRESS/ON beneficiezi de nuanțe perfecte, de calitate profesională, nail art și efecte inovatoare disponibile pentru tine oricând, oricum.

Cu OPI xPRESS/ON, ai mereu la îndemână culoarea iconică, designul care lansează trenduri și o manichiură impecabilă profesională cu aspect de gel. Tot ce ai de făcut este să dai xPRESS -ie dorințelor tale. Start!

În 2024, nuanțele manichiurilor vor fi dintre cele mai îndrăznețe

S-a schimbat anul, s-a schimbat și fila din calendar, așadar e vremea să aflăm care sunt noile trenduri în materie de manichiuri! Ceva nou? Mai degrabă un mix între vechi și nou, mereu de actualitate! Și aceasta deoarece, în materie de manichiuri se pare că trendurile pe 2024 înseamnă o revenire la modelele clasice. Mai exact, este vorba despre o schimbare către o versiune mai minimalistă: Lucrurile devin simple și curate!

În ce direcție se îndreaptă tendințele acestui an?

În Noul An atrage toate privirile, cu Bonilash® - ser pentru stimularea creșterii genelor!

Atunci când ne simțim bine în corpul nostru, avem și încredere mai multă în puterea noastră de a realiza anumite țeluri legate de dezvoltarea personală sau profesională. De aceea, unul dintre aspectele pe care este bine să îl iei în considerare pentru anul 2024, vizează maniera în care îți poți crește încrederea în tine. Iar dacă o privire fermecătoare reprezintă sursa ta de putere personală, începe noul an cu îngrijirea genelor și a sprâncenelor tale!

Dacă ai avut dintotdeauna gene rare sau sprâncene discr


 1 2 3 >  Ultima ›

Blogurile BonCafe