Cele mai noi articole din categoria Make-up

 1 2 3 >  Ultima ›

Maison Olfactif, Lip gloss cu peptide, noutatea verii

Maison Olfactif te invită în aceasta vară sa încerci un nou lip gloss, un produs de makeup de lux şi de asemenea cu efectele unui tratament pentru buze.

Fiecare lip gloss Maison Olfactif spune o poveste, plecând de la denumirile îndrazneţe sau cu efect cinematic.

Top 4 nuanțe perlate pentru unghii de mireasă

Se apropie ziua ce mare? Ziua în care vei străluci în rând cu soarele. Într-o astfel de zi, cu siguranță unghiile de mireasă sunt un detaliu esențial: acestea trebuie îngrijite și puse în valoare la maxim. Absolut! Unghiile pentru ziua nuntii sunt un detaliu important, iar tendințele pentru 2024 oferă mai multe opțiuni elegante.

Fiecare mireasă ar trebui să se simtă confortabilă, încrezătoare și radiantă, indiferent de alegerile sau preferințele sale personale.

KIKO Milano Gold Reflections, o nouă colecție de vară inspirată de ora de aur pe coasta italiană

În această vară, KIKO MILANO, distribuit exclusiv de Grupul FAIS în Grecia, Cipru, Bulgaria și România, prezintă Gold Reflections, colecția de vară premium și plină de farmec, inspirată de frumusețea energizantă a soarelui de pe coasta italiană.

O gamă de produse de înaltă performanță cu formule și texturi inovatoare, fiecare produs a fost creat pentru a canaliza spiritul verii italiene, cu raze care se reflectă pe comori minunate și le evidențiază frumusețea.

5 secrete pentru un makeup perfect

Adevărul este că exista un singur secret, în cinci pași. Un secret pe care-l cunosc (și îl și aplică!) toate vedetele pe care le-ai văzut vreodată strălucind pe covorul roșu: pregătirea pielii cu o rutină constantă și foarte bine adaptată particularităților tenului tău. Pentru că nici măcar Jennifer Lopez nu arată așa doar pentru că un make up artist celebru s-a învârtit două ore în jurul ei înainte de o ședința foto.

Oricât de bune ar fi produsele de machiaj folosite și talentul celui care le aplică, fără o investiție serioasă în timp și pr

Pășește în My Me Era cu ediția limitată de oje cu texturi cremoase și oje cu sclipici OPI care îți va scoate în evidență autenticitatea pentru vara 2024

În această vară, încearcă  oje îndrăznețe și lucioase cu ediția limitată a colecției OPI My Me Era. Inspirată de actul de a-ți exprima autenticitatea, gama extinsă va include 12  culori vibrante și 9  nuanțe lucioase îndrăznețe. Cu o paletă extinsă și finisaje și formule multiple, OPI My Me Era te pune în  lumina reflectoarelor, onorându-ți autenticitatea.

Paleta conține nuanțe jucăușe și intense pentru a te exprima cu bucurie și a ieși în evidență, cum ar fi rozul aprins, movul intens și portocaliul vibrant (My Me Era, I Can B

Stone nails: strălucire de senzație pentru unghiile gri

Primăvara ne răvășește. Trecem la look-uri mai pline de viață, mai colorate, ne schimbăm garderoba, adoptăm o nouă atitudine. Întinerim, iar manichiura nu face excepție.

       Trăim din plin tot ceea ce oferă acest anotimp vesel, colorat, plin de bucurie, iar efectele sale asupra unghiilor sunt deja observate: Nail-Art care emană vitalitate, inspirată de flori și folosind culoarea verde salvie pentru a celebra plantele aromatice, dar și de cea mai versatilă țesătură a sezonului, blugii, care este întruchipată în unghiile denim.

OPI anunță gama NOUĂ și îmbunătățită Infinite Shine® cu tehnologia Pre-Cured Gel: 70 de nuanțe rezistente precum cele obținute cu gel, dar păstrând și avantajul de a putea fi înlăturate ușor, fără pericol pentru unghii

OPI lansează o nouă formulă Infinite Shine cu o rețetă inovatoare, total îmbunătățită. Ei bine, noul Infinite Shine este umitor: are o durabilitate uimitoare și ni se dezvăluie în 70 de noi nuanțe, la care se adaugă o bază și un top-coat.

Noul Infinite Shine se fixează pe unghii precum gelul și rezistă până la 11 zile, dar se îndepărtează cu ușurință, precum lacul de unghii tradițional.

Avon lansează Make-up+Care, gama care îngrijește, uniformizează și protejează tenul

Avon a lansat, odată cu noul ruj Hydramatic Shine, gama Make-up+Care, o colecție inovatoare care redefinește frumusețea și merge dincolo de machiajul tradițional.

Concepute cu ingrediente active pentru îngrijirea pielii, produsele din gama îmbunătățesc aspectul pielii și o hidratează, chiar și după demachiere, deoarece ajută la tratarea și protejarea acesteia.

Unghii roz și alte nuanțe pastelate pentru o primăvară romantică

Odată cu sosirea primăverii, în aer plutește o atmosferă de renaștere și reînnoire și nu există o modalitate mai bună de a îmbrățișa acest spirit proaspăt și vibrant decât cu un stil unic și la modă pentru mâinile noastre. Este, în sfârșit, timpul să ne schimbăm manichiura pentru noul sezon!

Primăvara este ocazia perfectă de a scoate în evidență nuanțe noi. Unghiile din primăvara 2024 promit să aducă cu ele o gamă largă de tendințe îndrăznețe și atrăgătoare, de la culori luminoase și vibrante până la decorațiuni elaborate tipice s

Cum folosești pas cu pas tratamentele pentru unghii

 Să avem mâinile îngrijite și frumoase reprezintă înainte de toate respect: față de noi, față de cei din jur. Ne place și ne dă încredere! Din acest motiv, modul în care avem grijă de unghii este unul dintre pașii vitali pe care trebuie să îi facem. Și nu, nu este vorba despre a le colora sau picta mereu, ci pur și simplu despre a avea grijă de unghii și a le purta în stare perfectă.

Prea des trecute cu vederea, de fapt, îngrijirea unghiilor ar trebui să fie un aspect zilnic al rutinei de frumusețe. De fapt, așa cum dictează îngrij


 1 2 3 >  Ultima ›

Blogurile BonCafe