Cele mai noi articole din categoria Make-up

 1 2 3 >  Ultima ›

Culoarea cu ochii imaginației: noua colecție Summer Make the Rules de la OPI

Colecția Summer Make the Rules de la OPI îți aduce energia jocului și trăirea pură a plăcerii!

Când vara declară legea, OPI îți oferă o viziune nouă despre culoare, impregnată de imaginație și împletind două cromatici diferite: pastelurile clasice și gama nuanțelor strălucitoare.

Manichiuri pentru mirese. Ce modele să porți în ziua nunții?

Te pregătești să faci marele pas din viața ta? Poate că ești deja în febra pregătirilor. Ești curioasă să descoperi cele mai frumoase tendințe ale unghiilor de mireasă din 2023? E absolut firesc! În ziua nunții tale, totul trebuie să fie perfect, așa că niciun detaliu nu trebuie lăsat la voia întâmplării, iar manichiura este unul dintre acestea.

Ce spun cele mai noi tendințe despre unghiile de mireasă 2023?

Irina Rimes devine ambasador AVON și prezintă Hydramatic, primul ruj mat din lume cu nucleu hidratant

AVON  anunță, în premieră, parteneriatul cu Irina Rimes, una dintre cele mai populare artiste din România. Irina s-a remarcat pe piața din România odată cu lansarea piesei „Visele”,  care s-a aflat timp de 3 luni pe locul 1 în topurile muzicale. „Visele” a fost considerată “Hitul anului”, cu peste 27 de milioane de vizualizări pe Youtube.

Irina este un artist plin de sensibilitate, iar farmecul său aparte i-a adus succesul de-al lungul carierei sale. În calitate de ambasador AVON, Irina va fi o sursă de inspirație

Manichiuri pe care ai să le iubești. Top 5 modele cu care să întâmpini primăvara

Primăvara e aproape! Și în ce alt mod poți sărbători acest lucru decât printr-o manichiură tematică, cu un design fresh, care să sărbătorească sosirea noului sezon?

În cazul în care ești lipsită de inspirație, avem pentru tine câteva propuneri interesante în rândurile de mai jos. Alege-ți preferatele și mergi într-un salon de manichiură, pentru a te bucura de cel mai bun rezultat.

7 manichiuri care au impresionat la New York Fashion Week, realizate cu CND de artistul Juan Alvear

Săptămâna modei de la New York a adus în atenția întregii lumi noile colecții ale designerilor internaționali și a setat noi trenduri inclusiv în privința manichiurilor. Renumitul nail artist Juan Alvear a realizat manichiuri impresionante pentru două din prezentările de modă din cadrul New York Fashion Week.

Modele au defilat pe podiumul de modă în cadrul show-urilor Dion Lee și The The Blonds’, purtând manichiuri în trend realizate cu ajutorul produselor CND și completate inclusiv cu aplicații de pietre semiprețioase.

Colorverse pentru unghiile tale: colecția de primăvară 2023 Me, Myself and OPI

Bine ai venit în Colorversul unghiilor tale! În primăvara anului 2023, colecția Me, Myself and OPI îți oferă culori într-un orizont al autoexprimării infinite.

Noua colecție de primăvară de la OPI, denumită sugestiv Me, Myself and OPI, îți prezintă o paletă de nuanțe inspirate de metavers, acolo unde culoarea nu cunoaște limite. Avem în față 12 nuanțe strălucitoare și pasteluri nefiltrate, în trei formule diferite OPI Gel Color, Infinite Shine și Nail Lacquer.

OPI prezintă opt nuanțe noi în colecția Nature Strong™ și o bază nouă pentru lac de unghii Botanical Base Coat

Odată cu fantastica popularitate a colecției Nature Strong™, OPI își extinde linia de lacuri de unghii de origine naturală & vegane cu o bază la fel de naturală – Botanical Base Coat – și opt nuanțe noi care o fac mai „înfloritoare“ ca niciodată.

Botanical Base Coat este o bază inspirată de cosmeticele pentru îngrijirea pielii și prezintă multiple beneficii. Aceasta ajută unghiile să arate mai sănătoase și mai netede, în timp ce acționează ca un primer pentru culoare, conferindu-i strălucire și protecție profesioniale.

Bonilash, secretul genelor și sprâncenelor de invidiat!

Rolul primordial al genelor și al sprâncenelor este de a fi prima linie de apărare naturală a ochilor împotriva impurităților din aer, dar și a altor pericole care pot amenința structura lor sensibilă și delicată. Cu toate acestea, de cele mai multe ori, accentul se pune pe aspectul estetic. De aceea, din cele mai îndepărtate timpuri, au fost căutate diverse metode de a le înfrumuseța și de a le scoate în evidență, deoarece dorința femeilor de a arăta bine, de a fi frumoase și seducătoare s-a păstrat, transmițându-se din generație în generație. Aici fa

Laminare gene și sprâncene: ce trebuie să știi despre această procedură non-invazivă

Un machiaj complet și bine realizat trebuie să aibă grijă atât de aspectul ochilor și al buzelor, cât și de cel al genelor și al sprâncenelor. Astfel, pentru a obține o privire pătrunzătoare și un make-up de efect, genele trebuie ondulate cu ajutorul unui rimel de calitate, iar firele sprâncenelor trebuie să fie perfect așezate, nu-așa?

În cazul în care îți faci genele și sprâncenele în fiecare dimineață și simți că pierzi prea mult timp cu înfrumusețarea lor, a venit momentul să te orientezi către procesul de laminare. 

Cum aplici OPI Infinite Shine pentru a avea parte de strălucire virtual infinită pe unghiile tale?

A fost odată un vis împlinit și o manichiură perfectă. Apoi, dintr-o dată, ai descoperit porțiuni ciobite. Îți sună cunoscut? Acestea sunt mici drame zilnice care pot fi evitate cu câteva obiceiuri bune și un profesionist alături, care să aibă grijă de mâinile tale și să-ți ofere cele mai bune sfaturi.

       Manichiura este un tratament de înfrumusețare care constă în modelarea, finisarea și curățarea unghiilor. Și nu doar atât! Este și un aliat excelent în menținerea unghiilor sănătoase și puternice. Un tratame


 1 2 3 >  Ultima ›

Blogurile BonCafe