Ce nuanțe de ojă se poartă toamna aceasta

Micile bucurii ale unei femei nu țin cont de sezon, dar fac bine la starea de spirit. Manichiura este una dintre ele. Acordă-i atenție! Ultimele tendințe pentru toamnă oferă  nuanțe versatile care te vor ajuta să fii în ton cu vremea de afară. 

Sezonul acesta, alege tonuri delicate și fluide de lila și roz mixate cu nuanțe calde, dar metalice de toamnă, de la roz metalizat la marouri bogate aurii. Tente îndrăznețe de zmeuriu, burgund și verde pin sunt contrabalansate de nuanțe prăfuite de bleu închis și gri.

ˮCuloarea unghiilor este accesoriul suprem în acest sezon și poate reprezenta baza  look-ului tău de toamnă. Pe măsură ce îți afirmi individualitatea prin modă, unghiile tale ar trebui să îți sublinieze garderoba impecabilă și să atragă atenția asupra întregului look. Culorile neutre sunt o alegere fresh și modernă pentru pentru manichiura din acest sezonˮ, spune Diana Marandiuc, Education Manager OPI România.

Am ales pentru tine nuanțele de ojă care se vor purta în sezonul rece, care îți vor completa look-ul și îți vor conferi un plus de sofisticare.

Primul pas pentru a fi în tendințe este înlocuirea nuanțelor aprinse în favoarea celor mate, inspirate de culorile toamnei.

Pe măsură ce se răcește vremea, optează pentru lacurile în tente de albastru. Fără îndoială, această culoare este un must have pentru toamnă. Nuanțele nude rămân în trend în perioadă rece. Vei vedea cât de bine pun în valoare și pielea bronzată. Se poartă și nuanțele de roz pal, dar și cele de roz sidefat. Acestea te vor ajuta să faci tranziția de la vară la toamnă foarte ușor.

Nu ezita să îți alegi nuanța de lac favorită pentru această toamnă. Ai la îndemână noua colecție Downtown LA, ale cărei culori te poartă direct pe străzile din Los Angeles, astfel încât să ne putem impregna de atmosfera din acest oraș fabulos, unde cultura și modernul trăiesc în simbioză.


Autor: BoncafeStyleAdauga comentariu

Numele tau:

Comentariul tau:


Security Code:Blogurile BonCafe