Culorile dragostei pe unghiile nativelor din Vărsător, Pești și Berbec

Schimbăm anul, schimbăm norocul. Se spune că norocul este adus de destin, însă experiența ne-a arătat că el poate fi influențat sau atras prin tot ce facem, spunem, gândim și purtăm. Pietrele semiprețioase sau culorile pot fi talismanele noastre norocoase în 2022, anul în care cifra 2 predomină, impune și ne provoacă. 

2022 este un an special și fiecare zodie poate să învețe lecții interesante, dar poate să-și atragă și situații favorabile acționând cu înțelepciune și alegând culorile norocoase. Și cum Vărsătorul, Peștii și Berbecul sunt în lumina reflectoarelor până pe 20 aprilie, într-o perioadă în care dragostea plutește în aer, hai să vedem ce culori de unghii le avantajează pe nativele acestor zodii. 

Vărsătorul

Caracteristica lui de bază pune în evidență nevoia de libertate, exprimare și originalitate. Vărsătorul este un deschizători de drumuri, deci nici nu-i de mirare că tinde să nu respecte normele și să renunțe cu ușurință la ideile învechite despre viață. El va îndrăzni întotdeauna să adopte un stil nonconformist, ba chiar să și șocheze, cu atât mai mult în această perioadă. Reinventarea este cuvântul de ordine, rămâne de văzut care sunt planurile pentru care va alege să facă acest lucru. Este un semn optimist, care nu se teme de viitor și în funcție de ceea ce-i rezervă viața își stabilește obiectivele.

În 2022, e timpul pentru câteva schimbări, unele majore, altele doar conjuncturale, dar dacă vor să aducă un element de noutate, o pot face foarte ușor alegând o nouă culoare pentru unghii. De data asta este vorba de una delicată, ca o dragoste pură.

Specialiștii OPI le recomandă nuanța „Passion”, o nuanță suavă de roz, pe cât de clasică, pe atât de elegantă și feminină, care evocă iubirea.

Pești

Visătoare și cu puteri aproape magice, femeile „Pești” seduc cu o mare abilitate. Sunt firi care se simt împlinite atunci când își pot exprima creativitatea și latura artistică.

Femeile acestei zodii sunt delicate, pline de gingășie, dar în același timp misterioase și senzuale. Sunt un amestec perfect de delicatețe și forță, tumultoase ca apa mării, dar și încântătoare ca o zi senină de vară. Sunt romantice până-n vârful degetelor, așa că nu-i de mirare că vor alege de cele mai multe ori variațiuni de roșu pentru unghiile lor. Și cum perioada ne îndeamnă pe toți să călătorim pe valurile iubirii, nativele Pești vor porni la drum cu avânt și încântare. E momentul să iasă din rutină și să învețe ce va nou, cu totul extraordinar, ceea ce le va da forță, vitalitate și le va face să strălucească, să fascineze.

În 2022, specialiștii OPI le recomandă nuanțaOPI by Popular Vote”, un roz închis, trandafiriu, bogat și plin de senzualitate.

Berbecul

Este un semn de foc, prin urmare are multă energie și o mare dorință de realizare. Femeia acestui semn este puternică, dar și extrem de senzuală. Conjunctura astrală aduce o perioadă destul de aglomerată în care nativa va fi pusă la grele încercări. Agitația și stresul sunt la ordinea zilei. E timpul pentru a pune piciorul în prag, pentru a-și urmări obiectivele unul câte unul. Acționând în acest fel va reuși, altfel se va pierde în tumultul treburilor zilnice. Cât privește dragostea, Berbecul iubește cu intensitate, dar are nevoie de complimente pentru a-și încredința inima partenerului. Deși culoarea benefică a berbecului este verde, roșu este o altă culoare pe care o apreciază, și care le aduce și mult noroc în dragoste.

În 2022, specialiștii OPI le recomandă nuanțaStick To Your Burgundies”.

 


Autor: BoncafeStyleAdauga comentariu

Numele tau:

Comentariul tau:


Security Code:Blogurile BonCafe