Dior Addict Lipcolor

Dior Addict, o expresie colorată originală inspirată direct din machiajul culiselor prezentărilor de modă Dior by John Galliano.

Încă o dată, energia creatoare Dior Addict ne invită în lumea secretă a podiumurilor cu o ofertă mai vibrantă ca niciodată.
 
Rujul Dior Addict a fost reinventat, aducând culoarea în prim plan cu un dinamism şi o strălucire  de inegalat.
 
Inspirat din secretele make-up artiştilor profesionişti, cu o formulă bazată pe ultimele cercetări ale Centrului de Inovaţii Dior, noul ruj Dior Addict Lipcolor uneşte extremele într-o singură aplicare: o textură imperceptibilă şi o culoare optimă.
 
Dior Addict Lipcolor oferă culoare optimă cu o perfectă fidelitate într-o singură aplicare, neavând importanţă culoarea naturală a buzelor.
 
Experţii echipei Dior Pro Make-Up deţin un secret profesional infailibil născut din experienţa culiselor prezentărilor de modă: înainte de a aplica rujul top modelelor, ei aplica o bază lejeră pentru a neutraliza culoarea naturală a buzelor şi a reda intens frumuseţea naturală, strălucirea şi intensitatea deplină a nuanţelor rujului.
 
Pentru a obţine acelaşi efect printr-o singură manevră, Centrul de Inovaţii Dior a creat Lip NeutralizerTM, un complex de culoare care filtrează şi neutralizează culoarea originală a buzelor pentru ca nuanţa rujului să fie cea exactă.
 
Într-un paradox intrigant, Dior Addict Lipcolor combină o textură ultra-fină cu spectacularitatea culorii. Care este secretul?
 
Dior a formulat rujul astfel încât o combinaţie unică „cântăreşte” cerurile şi uleiurile care au o vâscozitate mică comparativ cu aşa-zisele formule „clasice”, rezultând texturi uimitor de lejere care glisează lin pe buze.
 
Graţie acestei combinaţii de ingrediente fără precedent, Dior Addict Lipcolor aderă la buze învăluindu-le într-un voal aproape imperceptibil de culoare intensă.
 
Este o experienţă senzorială nouă: primul ruj cu o senzaţie de naturaleţe de “bare lips” plus o culoare vibrantă şi un confort optim.
 
Acest accesoriu veritabil inscripţionat cu logo-ul CD a fost modificat: dacă iniţial logo „CD” este inscripţionat în vârful capacului pe o sferă argintată inimitabilă, acum logo-ul este gravat într-un albastru adânc şi translucid, sclipitor şi vibrant – o culoare originală şi intensă care subliniază eleganţa mistică a rujului. Însoţit de un tub longitudinal fabricat din acelaşi metal sclipitor, este mai distins, sofisticat şi atrăgător ca niciodată. 
 
O extravaganţă de culori inspirate din prezentările de modă, o garderobă de nuanţe ultra-vibrante.
 
Ca şi în modă, culorile acoperă un spectru larg, oferind o panoplie de efecte personalizate. Depinzând de nuanţa, ele pot fi pure, perlate, sclipitoare, metalice sau cu efecte radioase pentru a se asorta oricărei stări şi oricărui look, clasic sau extravagant.
 
Dior Addict Lipcolor, un ruj multi-senzorial, disponibil într-o selecţie stilată de nuanţe intense şi vibrante. De pe podium pe stradă, machiajul buzelor este asigurat.

Cu 20 de nuanţe create de Tyen, director de creaţie pentru Make-up, inspirate din show-urile runway, fiecare femeie îşi poate exprima propria ei atitudine "Dior Addict".


Autor: L.I.Adauga comentariu

Numele tau:

Comentariul tau:


Security Code:Blogurile BonCafe