Gama Vipera Cos-Medica pentru îngrijirea şi machiajul tenului acneic

Portofoliul de produse de pe www.ViperaCosmetics.ro s-a mărit cu produse din Gama Cos-Medica pentru îngrijirea şi machiajul tenului acneic. ViperaCosmetics.ro este magazin online dedicat mărcii VIPERA, cu produse şi accesorii pentru machiaj şi îngrijire.

Anii de cercetare şi expertiza au făcut ca dermatologii şi specialiştii VIPERA sa dezvolte o gamă funcțională de îngrijire a pielii, sub numele Cos-Medica, eficientă în lupta cu acneea.

Cos-Medica se adresează problemelor pielii sensibile, caracterizată prin eruptii pustulare, comedoane şi cicatrici.

Produsele pentru machiajul tenului din gama Cos-Medica, fondul de ten, corectorul şi pudra compactă sunt produse pe baza minerală, special concepute pentru problemele tenului acneic.

Aceste produse acoperă şi uniformizează imperfecțiunile, în timp ce vindecă sursa problemelor tenului. Având o formulă fără uleiuri, reglează excesul de sebum, luptând cu acneea pe măsură ce o acoperă.

Au efect bacteriostatic, calmant şi hidratant. Redau pielii aspectul natural, mat, uniform şi fără rugozități.

Cauzele apariției acneei includ: * producția excesivă de sebum * cheratoza excesivă a conductelor foliculilor de păr care duce la înfundarea glandelor sebacee * formarea infiltratului inflamator în jurul glandelor sebacee.

Produsele din gama Cos-Medica pentru tenul cu predispoziție acneică ajută la procesul de vindecare, hrănesc şi protejează pielea.

Dermato-cosmeticele VIPERA Cos-Medica sunt o cale sigură pentru a obține un ten perfect fără acnee. Expertiza dermatologilor, cosmetologilor şi bio-tehnicienilor au contribuit la obtinerea unor formule unice care folosesc ingrediente active şi componente benefice pentru redobândirea pielii sănătoase şi frumoase.

Produsele Cos-Medica pentru îngrijirea pielii predispusă la acnee sunt orientate către îmbunătățirea, hrănirea şi protecția tenului; sunt eficiente şi sigure pentru utilizare.

Aplicarea unui machiaj pe tenul predispus la acne este întotdeauna diferit de machiajul pe un ten normal: acesta necesită mai multă atentie, răbdare şi grijă.

Ingredientele active folosite în formulele de machiaj pentru ten acneic atenuează problema utilizarii tratamentelor dure pentru piele, utilizand o formulă naturală, ce conferă în acelaşi timp beneficii calmante şi perfectante pentru piele.

Dedicată inovării, cercetarii şi testării continue, marca VIPERA este o marcă poloneză care şi-a început activitatea în urmă cu mai bine de 30 de ani.

Folosind cele mai noi tehnologii în procesul de producție, compania îmbogățeşte constant portofoliul de produse pus în sprijinul femeilor de toate vârstele pentru a le evidenția frumusețea naturală şi pentru a le proteja totodată sănătatea.

Produsele VIPERA folosesc ingrediente blânde cu tenul, ochii, unghiile şi mâinile.

Web: www.ViperaCosmetics.ro

Facebook: www.Facebook.com/ViperaCosmetics.ro

Instagram: www.Instagram.com/ViperaCosmetics.ro

Locație magazin fizic: Bucureşti, Calea Victoriei 17: Magazinul Victoria, parter


Autor: BoncafeStyleAdauga comentariu

Numele tau:

Comentariul tau:


Security Code:Blogurile BonCafe

Isteria dietelor

Text trimis de Viorela Dobre Oriunde intorci capul, oriunde privesti, invariabil te va lovi sceptrul unei noi metode de slabire, un regim minune care sa te ajute sa te transformi dintr-o scrofita i... Citeste tot

I'm good or not!?

Eu nu sint o persoana normala-sau ceea ce se  numeste de regula  in societate  normal!nu stiu cum sint dar nu ma sperii una ,doua  din ce mi se intimpla  ;ma tem  cu adevarat doar cind mi se imbol...Citeste tot

Parfumuri versatile potrivite și pe timp de iarnă

În timpul vacanței de iarnă, am folosit două parfumuri extrem de versatile și le-am găsit potrivite și pentru anotimpul rece. Câteva pufuri și m-am îndrăgostit de aceste parfumuri care, după ce... Citeste tot

Cu ce te îmbraci de cutremur?

 

În martie 1977 aveam 4 ani. Deşi s-a întâmplat ceva îngrozitor atunci – celebrul cutremur de 7,2 grade pe scara ... Citeste tot

Picior peste picior, NIG de vorbă cu Petronela Rotar

Deşi citind-o pe Petronela Rotar, am avut un pic senzaţia de deja-vu(poate pentru că mi-a fost recomandată de un prieten drag care vede o oarecare asemănare între noi), nu o ştiam totuşi pe această fa... Citeste tot

Prietenii mei, barbatii

Cand eram mica nu l-am citit pe Leonard Cohen si nu stiam ca scrisese el intr-o carte, probabil in urma experientelor personale, ca "o prietenie intre un barbat si o femeie, daca nu e bazata pe sex, e...Citeste tot

Vacanțele mele în Elveția Franconă / My holidays in Franconian Switzerland

(the English version is available just after the Romanian one and is to be continued on the post regarding: "Those people" novel making off)

Era pr... Citeste tot