Şi Dior a creat look-ul "Nude"

Să aruncăm o privire pe podium, unde John Galliano a inventat look-ul "Nude". Este o alură care nu are nimic de-a face cu sobrietatea şi austeritatea, dar foarte multe în comun cu sofisticarea şi redarea sublimului natural.
 
Şifon fin, asemenea unui model al pielii, un efect delicat de atragere a privirii, cu accente carnale, prin voaluri şi dantela care mai mult descoperă decât acoperă formele feminine, restructurând, redesenând, ascunzând imperfecţiunile şi accentuând curbele naturale, din unica dorinţă de a crea silueta ideală.
 
Astfel, având punctul de inspiraţie în modă, a fost creată gamă de fonduri de ten Diorskin Nude.
 
Iată care este definiţia "Nude" în accepţia lui Tyen, Makeup Creation Director al Casei Dior:
 
Care este definiţia dumneavoastră pentru "Nude"?
 
Tyen: Exprimă puritate şi transparenţă – pielea e gata pentru a fi atinsă, mângâiata, sărutată, e asemenea pielii unui înger. Nu alunecăm în zona senzualului, e mai degrabă vorba de candoare.
 
Ce face această versiune "Nude" diferită faţă de cea din anii 90 cu acelaşi nume?
 
Tyen: Atunci, “Nude” era un camuflaj, era ceva artificial, resculptat, iar trăsăturile erau şterse. Versiunea din 2009 este asemenea unui voal pe piele. Devine transparent, cu un efect că de organza, primind o strălucire fină cu un efect mătăsos. Nu suntem în căutarea unui look "Nude", ci mai curând a ideii de piele naturală şi de machiaj transparent, fără a se observă acoperirea. Pentru asta, am renunţat la pudrele compacte mate, care par greoaie şi înlătura transparenţa. Pe de altă parte, rujul este permis, desigur. Un roz sau un roşu transparent amplifică tonul natural sănătos al buzelor. Iar aplicarea mascarei pentru a crea gene curbate este cea mai drăguţă metodă pentru a obţine efectul de piele nemachiată.
 
Cum reprezintă campania publicitară cu Monica Bellucci ideea Dior "Nude"?

Tyen: Am ales să o fotografiem pe Monica nud, foarte fin machiată şi cu părul în dezordine, pentru că are ceva foarte pur, la o distanţă apreciabilă de senzualitatea provocatoare. Ea este frumoasă prin sine însăşi, reprezintă un anumit adevăr, are o strălucire a inocenţei. Prin această fotografie, observăm că ideea de "Nude" este independentă de vârsta sau de culoarea părului; o femeie nu e necesar să aibă 20 de ani şi să fie blondă pentru a fi pură!

(surse foto: beaut.ie; vogue.co.uk)


Autor: ElyaAdauga comentariu

Numele tau:

Comentariul tau:


Security Code:Blogurile BonCafe