Nail art, acasă și la salon. Cum să ai o manichiură deosebită cu noua colecție OPI Malibu?

Noua colecție de vară OPI Malibu lansată de Professional Brands se potrivește atât femeilor care preferă manichiuri simple, nesofisticate și practice, dar și celor care-și doresc ca unghiile lor să arate ca niște opere de artă.

E firesc ca în cea de-a doua situație să fie nevoie de mâna unui specialist care să știe cum să integreze elementele grafice, culorile vibrante și detaliile. Ce ai de făcut? Nu ezita să-ți faci o programare la salonul de manichiură pentru rezultate de excepție.

Artă pe unghii

Propunerea noastră? O manichiură care să te poarte direct pe plaja însorită din Malibu. Mai exact? Un design floral, cu iz boem, inspirat de câmpurile de crăițe, lavandă și toate plantele de pe coasta L.A.-ului.

Iată de ce ai nevoie ca să recreezi acest look: în primul rând de lacul semipermanent OPI Gel Color, iar specialistul urmează cu exactitate pașii esențiali din protocolul pentru obținerea acestui model.

Ai nevoie de:

 • - bază OPI Gel Color Stay Classic sau Stay Strong

 • - nuanța OPI Malibu Marigolden Hour

 • - nuanța OPI MALIBU PCH Love Song

 • - nuanța OPI MALINU Cliffside Karaoke

 • - topul OPI Gel Color Stay Shiny

 • - pensulă pentru modelul pe unghie

Cum se realizează?

1. Pregătește unghia și aplică un strat de bază Stay Classic sau Stay Strong.
Ține timp de 30 de secunde unghiile în lampă.

2. Cu ajutorul unei pensule și grație nuanței OPI MALIBU PCH Love Song, conturează forma petalelor și dă-le amplitudine și volum. Apoi polimerizează în lampă timp de 30 de secunde. Repetă procesul pentru fiecare petală în parte.

3. Cu o altă pensulă curată, folosește-te de nuanța OPI MALIBU Marigolden Hour și reconturează forma petalelor. Acesta este un mic truc pentru a crea profunzime J. Polimerizează din nou timp de 30 de secunde în lampă.

4. Acum a venit rândul nuanței OPI MALIBU Cliffside Karaoke. Ai nevoie de pointer ca să creezi polenul florilor. Polimerizează din nou în lampă.

5. Ulterior, aplică un strat de Stay Shiny Top Coat, lasă timp de 30 de secunde sub lampă și voila!

Cea mai simplă manichiură de realizat acasă

Dacă te numeri printre iubitoarele zilelor de vară și simți că talentul la desen te ajută, atunci află că poți crea acasă o manichiură de impact cu ajutorul elementelor grafice și a nuanțelor vibrante. Inspirată de apusurile din Malibu, această manichiură este ideală pentru persoanele care nu au timp să ajungă la salon, dar totuși își doresc să iasă în evidență.

Ai nevoie de:

 • - bază OPI Nail Lacquer Base

 • - nuanța OPI MALIBU Strawberry Waves Forever

 • - nuanța OPI MALIBU Marigolden Hour

 • - pensulă pentru detalii

 • - OPI Remover

Cum se realizează

1. Pregătește unghia.

2. Aplică un stat subțire de bază și las-o să se usuce.

3. Aplică OPI MALIBU Marigolden Hour în jurul cuticulei pentru a crea acel efect de manichiură French, dar invers, și lasă lacul să se usuce.

4. Lasă spațiu și aplică OPI MALIBU Strawberry Waves Forever pe restul unghiei. Lasă oja să se usuce și mai adaugă un strat. Repetă procesul.

5. Aplică topul și lasă din nou să se usuce.

#ColorIsTheAnswer

FII LA CURENT CU TOATE NOUTĂȚILE OPI!

Te așteptăm pe Facebook și Instagram pentru inspirație.

Pagina de Facebook OPI România : https://www.facebook.com/OPIRomaniaOfficial

Grupul de Facebook OPI Lovers România:

https://www.facebook.com/groups/OPILoversRomania

Pagina de Instagram OPI România : @opi_romania


Autor: BoncafeStyleAdauga comentariu

Numele tau:

Comentariul tau:


Security Code:Blogurile BonCafe

Isteria dietelor

Text trimis de Viorela Dobre Oriunde intorci capul, oriunde privesti, invariabil te va lovi sceptrul unei noi metode de slabire, un regim minune care sa te ajute sa te transformi dintr-o scrofita i... Citeste tot

I'm good or not!?

Eu nu sint o persoana normala-sau ceea ce se  numeste de regula  in societate  normal!nu stiu cum sint dar nu ma sperii una ,doua  din ce mi se intimpla  ;ma tem  cu adevarat doar cind mi se imbol...Citeste tot

Parfumuri versatile potrivite și pe timp de iarnă

În timpul vacanței de iarnă, am folosit două parfumuri extrem de versatile și le-am găsit potrivite și pentru anotimpul rece. Câteva pufuri și m-am îndrăgostit de aceste parfumuri care, după ce... Citeste tot

Cu ce te îmbraci de cutremur?

 

În martie 1977 aveam 4 ani. Deşi s-a întâmplat ceva îngrozitor atunci – celebrul cutremur de 7,2 grade pe scara ... Citeste tot

Picior peste picior, NIG de vorbă cu Petronela Rotar

Deşi citind-o pe Petronela Rotar, am avut un pic senzaţia de deja-vu(poate pentru că mi-a fost recomandată de un prieten drag care vede o oarecare asemănare între noi), nu o ştiam totuşi pe această fa... Citeste tot

Prietenii mei, barbatii

Cand eram mica nu l-am citit pe Leonard Cohen si nu stiam ca scrisese el intr-o carte, probabil in urma experientelor personale, ca "o prietenie intre un barbat si o femeie, daca nu e bazata pe sex, e...Citeste tot

Vacanțele mele în Elveția Franconă / My holidays in Franconian Switzerland

(the English version is available just after the Romanian one and is to be continued on the post regarding: "Those people" novel making off)

Era pr... Citeste tot