Noua atitudine smoky by TERRY

Experienţa unică a lui BY TERRY pentru creaţii în culori hipnotice a selectat extractul de safire pentru puritatea şi nuanţele sale adânci ca noaptea.

Aflându-se în cutii de bijuterii pentru a împodobi ochii,aceste trio-uri de fard de pleoape intense şi strălucitoare amplifică vibraţiile misterioase şi luminoase ale culorilor minerale de înaltă definire.
 
Secretul acestor cutiuţe preţioase constă în doza perfectă de pigmenţi amplificaţi de extractul din perle, cel din pietre preţioase şi cel de omogenizare a luminii, pentru a sublima ochii cu delicateţe.
 
Este ideal pe pleoape, creează culori vibrante, puternice, de o frumuseţe incomparabilă.
 
Aceste ingrediente dintre cele mai pure, mai intrigante şi mai impresionante au fost îmbogăţite cu un complex STAY ON, pentru a fi asigurată culoarea de durată, care nu se întinde şi nu se strânge pe pleoapă.
 
Având o formulă extrem de concentrată, agenţii corectori de omogenizare reflectă lumina cu un rezultat fără greş, atrag lumina, sculptează şi amplifică instantaneu aspectul ochilor.
 
Pentru beneficii de îngrijire a pielii, aceste surse de lumină sunt îmbogăţite cu un ingredient activ protector, unul antioxidant şi un agent emolient, toate având scopul de a înfrumuseţa ochii.
 
Pudră alunecă pe pleoape fără a cauza vreo tensiune, fără a lăsa vreo urmă nepotrivită, fiind doar o strălucire delicată cu rezistenţa împotriva împrăştierii.
 
Pensula cu două vârfuri, unul pentru aplicarea nuanţei, altul pentru subliniere, permite obţinerea rezultatelor profesionale pe timp de zi sau de noapte: ochi fumurii sau glamour nude, cu amestecuri de nuanţe, linii şi straturi de fard.
 
Aplicaţi nuanţa medie ca o bază în jurul conturului ochiului, trasând o linie fină aproape de linia genelor. Iluminaţi arcadă cu nuanţa cea mai deschisă.
 
Patru bijuterii
 
No.1 – Dazzling Sapphire
Frozen Tourmaline – Dazzling Sapphire – Rosy Quartz
Armonia „organicului” se deschide cu un ten de culoarea laptelui.
Un strop de safir pe linia genelor, pentru a seduce prin strălucirea albastrului ochilor.
 
 No.2 – Lamé Emerald
Smoky Onyx – Lamé Emerald - Moon Glow
Armonia pielii abia bronzate şi ochi lucitori, delicat amplificaţi de explozia vibrantă a argintului din Moon Glow.
Pentru a completa efectul, alăturaţi discret Lamé Emerald – înconjurat de Smoky Onyx.
 
 
 
No.3 – Incandescent Diamond
Softened Gold – Incandescent Diamond – Moon Crystal
Armonia pielii cu pistrui şi a părului roşcat.
Trei culori preţioase care se joacă cu strălucirea, transparenţa, discreţia şi glamour-ul.
 
 No.4 – Sparkling Amethyst
Fiery Coral – Sparkling Amethyst – Lunar Beryl
Armonia culorilor condimentate, marouri vulcanice care se încălzesc şi devin senzuale doar în compania pietrelor litorale.


Autor: L.I.Adauga comentariu

Numele tau:

Comentariul tau:


Security Code:Blogurile BonCafe