OPI lansează colecția de sărbători pentru 2021!

Este sezonul sărbătorilor, iar OPI ne propune nuanțe holografice vii, speciale pentru petreceri. OPI prezintă colecția Celebration, cu 12 culori saturate, în ediție limitată, pentru ca fanii să poată alege una din culorile fascinante. Și pentru că e sărbătoare, sclipiciul nu putea să lipsească din ofertă, iar trei dintre lacurile Celebration sunt un mix de particule strălucitoare și confetti.

Pe când natura se îmbracă în albul iernii, visăm la unghii de un roz strălucitor pentru un boost de energie (Snow Day in LA, Big Bow Energy). Roșu este fascinant sub toate fațetele lui și se asortează perfect cu Crăciunul, fie că alegi nuanțe cremoase de fuchsia, de cireșe coapte sau tonuri holografice (Mylar Dreams, Maraschino Cheer-y, Paint the Tinseltown Red). Albastrul futurist este spectaculos și poate da la fel de bine tonul de sărbătoare (Ring in the Blue Year, LED Marquee, Ready, Fete, Go). Violetul regal este alegerea perfectă pentru un look plin de eleganță (OPI ♥ to Party, My Color Wheel is Spinning, All is Berry & Bright), în timp ce un negru cosmic holografic (Turn Bright After Sunset) te va face să trăiești mai intens facinația nopților de sărbătoare.

Trei lacuri cu sclipici, care ne duc cu gândul la confetti (Cheers to Mani Years, Confetti Ready și You Had Me at Confetti), adaugă o notă festivă oricărei nuanțe din această colecție. Lacurile au o bază translucidă pentru aplicarea ușoară peste orice culoare, particule vibrante de sclipici în tonuri de metale prețioase (Cheers to Mani Years), sclipici violet și auriu cu pete holografice (Confetti Ready), dar și nuanțe de sărbătoare: roșu, verde și auriu (You Had Me at Confetti) care aduc un strop de magie acestor sărbători.

Celebrarea celei de-a 40-a aniversare a noastră coincide cu cea mai specială perioadă a anului, în care ne bucurăm de o explozie de culoare și strălucire.”, exclamă Suzi Weiss-Fischmann, cofondatorul și ambasadorul OPI. „La OPI, colecția de sărbători joacă un rol important în tradiția noastră, dându-ne posibilitatea de a oferi culori strălucitoare, pline de farmec și bună dispoziție. Anul acesta reinventăm una dintre cele mai bine vândute nuanțe de roșu din toate timpurile, Big Apple Red. Cu noua nuanță OPI Paint the Tinseltown Red oferim roșului nostru iconic o nouă identitate, cu străluciri holografice, pentru un efect dinamic și captivant. Paint the Tinseltown Red este doar un exemplu de nuanță super-saturată din această colecție, care este strălucitoare și holografică”, adaugă Directorul Global al Colecțiilor OPI, Jill Bartoshevich.

„Pentru Sărbătorile 2021, vedem mai multe nuanțe futuriste, pe care nu le-am mai întâlnit în colecțiile clasice, care reflectă conceptul „artificial chic”, desprins din peisajul digital.”

Toate cele 15 nuanțe din Colecția #OPICelebration sunt disponibile în cele 3 sisteme de culoare OPI Gel Color, Infinite Shine și Nail Lacquer:

→ Snow Day in LA

Străluciri de gheață într-un alb perlat perfect pentru sărbătorile de iarnă.

 Turn Bright After Sunset

Negru cosmic holografic te va face să trăiești din plin emoția fascinantă de la miezul nopții în noaptea dintre ani.

 Big Bow Energy

Un roz cremos, încântător va atrage toți ochii asupra ta.

 Mylar Dreams

Cu acest fuchsia holografic vei putea să îți atingi visurile mai ușor.

 Maraschino Cheer-y

Acest roșu îndrăzneț este ca cireașa pe tort pentru o petrecere reușită

 Paint the Tinseltown Red

Un roșu captivant, holografic, care-ți va aduce un plus de strălucire.

 OPI to Party

Un vișiniu cremos, bogat, va fi sufletul petrecerii.

 My Color Wheel is Spinning

Acest violet holografic iese din acest vârtej fascinant festiv.

Ring in the Blue Year

Vei fi hotărâtă să dansezi până în zori cu această nuanță vibrantă de cobalt.

LED Marquee

Un albastru holografic vibrant care te face să strălucești.

All is Berry & Bright

Un violet cremos de fructe de pădure care răspândește bucurie.

Ready, Fete, Go

Începe petrecerea cu acest albastru holografic seducător.

Cheers to Mani Years

Să ai cel mai bun început de an cu acest sclipici confetti!

Confetti Ready

Un sclipici festiv care te va introduce în atmosfera de petrecere.

You Had Me at Confetti

Aduce un strop de magie prin aplicarea peste orice nuanță alegi pentru unghiile tale.

OPI Gel Color oferă o manichiură perfecta, cu finisare de lux, ce rezistă până la trei săptămâni, în timp ce OPI Infinite Shine oferă rezultate de culoare cu o super-strălucire, cu aspect de gel, dar printr-o aplicare tradițională.

Lacul de unghii clasic OPI Nail Lacquer are o formulă bogată, foarte pigmentată, pentru o aplicare uniformă, fără dungi.

Pentru mai multe informații urmăriți retelele de socializare:

INSTAGRAM

@opi_romania

https://www.instagram.com/opi_romania/

FACEBOOK

OPIRomaniaOfficial

https://www.facebook.com/OPIRomaniaOfficial

TIK TOK

https://www.tiktok.com/@opi_romania


Autor: BoncafeStyleAdauga comentariu

Numele tau:

Comentariul tau:


Security Code:Blogurile BonCafe

Isteria dietelor

Text trimis de Viorela Dobre Oriunde intorci capul, oriunde privesti, invariabil te va lovi sceptrul unei noi metode de slabire, un regim minune care sa te ajute sa te transformi dintr-o scrofita i... Citeste tot

I'm good or not!?

Eu nu sint o persoana normala-sau ceea ce se  numeste de regula  in societate  normal!nu stiu cum sint dar nu ma sperii una ,doua  din ce mi se intimpla  ;ma tem  cu adevarat doar cind mi se imbol...Citeste tot

Ce am purtat la întâlnirea cu foștii colegi de facultate

Începutul verii mi-a adus un eveniment pe care l-am așteptat cu multă bucurie, întâlnirea cu foștii colegi de facultate. M-am gândit mult cum ar fi potrivit să mă îmbrac, am deja o vârstă, ven... Citeste tot

Cu ce te îmbraci de cutremur?

 

În martie 1977 aveam 4 ani. Deşi s-a întâmplat ceva îngrozitor atunci – celebrul cutremur de 7,2 grade pe scara ... Citeste tot

Picior peste picior, NIG de vorbă cu Petronela Rotar

Deşi citind-o pe Petronela Rotar, am avut un pic senzaţia de deja-vu(poate pentru că mi-a fost recomandată de un prieten drag care vede o oarecare asemănare între noi), nu o ştiam totuşi pe această fa... Citeste tot

Prietenii mei, barbatii

Cand eram mica nu l-am citit pe Leonard Cohen si nu stiam ca scrisese el intr-o carte, probabil in urma experientelor personale, ca "o prietenie intre un barbat si o femeie, daca nu e bazata pe sex, e...Citeste tot

Vacanțele mele în Elveția Franconă / My holidays in Franconian Switzerland

(the English version is available just after the Romanian one and is to be continued on the post regarding: "Those people" novel making off)

Era pr... Citeste tot