OPI prezintă noul Velvet Vision Gel Effects – Gel Magnetic de unghii, OPI Velvet Vision Gel Effects

Trendul în nail și mani de care vorbesc toți beauty editorii din lume – și totodată cea mai recentă obsesie a noastră – este aici și tocmai și-a făcut intrarea triumfală în familia OPI!

Atențiune, atențiune! OPI vă prezintă cel mai în trend produs de beauty inventat vreodată: Velvet Vision Gel Effects, un gel cu formulă magnetică, care creează un efect halucinant de strălucire catifelată pe unghii.

Inovația lansată în Korea și, care stârnește acum reacții pe întregul glob, este într-adevăr un produs de vis, grație efectului său wow care reflectă lumina în același mod în care ar face-o textura unei bucăți de catifea.

Realizat pe baza unei formule inovatoare și încorporând pulbere fină magnetică și pigmenți translucizi, noul gel OPI ni se dezvăluie în 6 nuanțe care dau tonul unei iluzii optice permanente. Cel mai mare atuu al noului gel OPI este zona de creativitate nelimitată pe care o inaugurează. Look-urile pe care le poți realiza cu noul Velvet Vision Gel Effects de la OPI sunt fără sfârșit.

Cele 6 nuanțe Velvet Vision Gel Effects

Psychic Plum – un violet catifelat, puternic și îndrăzneț

Teal Trance – un albastru-verde electric care dă o tentă cosmică unghiilor tale

Emerald Illusion – aduce o notă mistică de verde manichiurii tale, în timp ce Platinum Eclipse adaugă o dimensiune de argint pur.

Pentru un strop de magie roz, vei alege Mystic Magenta, iar pentru ceva mai soft, Mauvenetic Poles pune o tușă de aur pe unghiile tale.

Crearea efectului Velvet sau mai bine zis MAGIA

Cu OPI Velvet Vision Gel Effects nu e nevoie să aplici vreo bază sau vreun tratament pentru a crea mai multă strălucire pe unghie. Fiecare nuanță se aplică rapid, ușor și eficient. Singurul detaliu de care e nevoie să ții cont ca să obții efectul magnetic de final este să pregătești unghiile, să aplici lacul și apoi să ghidezi magnetul în jurul unghiei ca să poți bifa look-ul dorit.

Și acum vine partea amuzantă. Poți alege unghii catifelate uniforme sau poți crea variante de design unicat precum animal sau vegetal print. Și repetăm: poisbilitățile sunt nelimitate. Abia așteptăm să îți dezlănțui creativitatea.

Pentru mai multe informații urmărește retelele de socializare:

INSTAGRAM

@opi_romania

https://www.instagram.com/opi_romania/

FACEBOOK

OPIRomaniaOfficial

https://www.facebook.com/OPIRomaniaOfficial

TIK TOK

https://www.tiktok.com/@opi_romania


Autor: BoncafeStyleAdauga comentariu

Numele tau:

Comentariul tau:


Security Code:Blogurile BonCafe