OPI prezintă noul Velvet Vision Gel Effects – Gel Magnetic de unghii, OPI Velvet Vision Gel Effects

Trendul în nail și mani de care vorbesc toți beauty editorii din lume – și totodată cea mai recentă obsesie a noastră – este aici și tocmai și-a făcut intrarea triumfală în familia OPI!

Atențiune, atențiune! OPI vă prezintă cel mai în trend produs de beauty inventat vreodată: Velvet Vision Gel Effects, un gel cu formulă magnetică, care creează un efect halucinant de strălucire catifelată pe unghii.

Inovația lansată în Korea și, care stârnește acum reacții pe întregul glob, este într-adevăr un produs de vis, grație efectului său wow care reflectă lumina în același mod în care ar face-o textura unei bucăți de catifea.

Realizat pe baza unei formule inovatoare și încorporând pulbere fină magnetică și pigmenți translucizi, noul gel OPI ni se dezvăluie în 6 nuanțe care dau tonul unei iluzii optice permanente. Cel mai mare atuu al noului gel OPI este zona de creativitate nelimitată pe care o inaugurează. Look-urile pe care le poți realiza cu noul Velvet Vision Gel Effects de la OPI sunt fără sfârșit.

Cele 6 nuanțe Velvet Vision Gel Effects

Psychic Plum – un violet catifelat, puternic și îndrăzneț

Teal Trance – un albastru-verde electric care dă o tentă cosmică unghiilor tale

Emerald Illusion – aduce o notă mistică de verde manichiurii tale, în timp ce Platinum Eclipse adaugă o dimensiune de argint pur.

Pentru un strop de magie roz, vei alege Mystic Magenta, iar pentru ceva mai soft, Mauvenetic Poles pune o tușă de aur pe unghiile tale.

Crearea efectului Velvet sau mai bine zis MAGIA

Cu OPI Velvet Vision Gel Effects nu e nevoie să aplici vreo bază sau vreun tratament pentru a crea mai multă strălucire pe unghie. Fiecare nuanță se aplică rapid, ușor și eficient. Singurul detaliu de care e nevoie să ții cont ca să obții efectul magnetic de final este să pregătești unghiile, să aplici lacul și apoi să ghidezi magnetul în jurul unghiei ca să poți bifa look-ul dorit.

Și acum vine partea amuzantă. Poți alege unghii catifelate uniforme sau poți crea variante de design unicat precum animal sau vegetal print. Și repetăm: poisbilitățile sunt nelimitate. Abia așteptăm să îți dezlănțui creativitatea.

Pentru mai multe informații urmărește retelele de socializare:

INSTAGRAM

@opi_romania

https://www.instagram.com/opi_romania/

FACEBOOK

OPIRomaniaOfficial

https://www.facebook.com/OPIRomaniaOfficial

TIK TOK

https://www.tiktok.com/@opi_romania


Autor: BoncafeStyleAdauga comentariu

Numele tau:

Comentariul tau:


Security Code:Blogurile BonCafe

Isteria dietelor

Text trimis de Viorela Dobre Oriunde intorci capul, oriunde privesti, invariabil te va lovi sceptrul unei noi metode de slabire, un regim minune care sa te ajute sa te transformi dintr-o scrofita i... Citeste tot

I'm good or not!?

Eu nu sint o persoana normala-sau ceea ce se  numeste de regula  in societate  normal!nu stiu cum sint dar nu ma sperii una ,doua  din ce mi se intimpla  ;ma tem  cu adevarat doar cind mi se imbol...Citeste tot

Ce am purtat la întâlnirea cu foștii colegi de facultate

Începutul verii mi-a adus un eveniment pe care l-am așteptat cu multă bucurie, întâlnirea cu foștii colegi de facultate. M-am gândit mult cum ar fi potrivit să mă îmbrac, am deja o vârstă, ven... Citeste tot

Cu ce te îmbraci de cutremur?

 

În martie 1977 aveam 4 ani. Deşi s-a întâmplat ceva îngrozitor atunci – celebrul cutremur de 7,2 grade pe scara ... Citeste tot

Picior peste picior, NIG de vorbă cu Petronela Rotar

Deşi citind-o pe Petronela Rotar, am avut un pic senzaţia de deja-vu(poate pentru că mi-a fost recomandată de un prieten drag care vede o oarecare asemănare între noi), nu o ştiam totuşi pe această fa... Citeste tot

Prietenii mei, barbatii

Cand eram mica nu l-am citit pe Leonard Cohen si nu stiam ca scrisese el intr-o carte, probabil in urma experientelor personale, ca "o prietenie intre un barbat si o femeie, daca nu e bazata pe sex, e...Citeste tot

Vacanțele mele în Elveția Franconă / My holidays in Franconian Switzerland

(the English version is available just after the Romanian one and is to be continued on the post regarding: "Those people" novel making off)

Era pr... Citeste tot