Răsfaţă-ţi buzele!

Nimic altceva nu e mai potrivit pentru buze decât Soft Sensation Liquid Care Gloss, primul gloss pentru îngrijirea buzelor de la Astor, un gloss premium de îngrijire, apropiat de superlativ!
 
Soft Sensation Liquid Care Gloss conţine un complex de colagen şi polipeptide, două substanţe ce hidratează buzele în profunzime, cu efecte imediate.

Buzele au un aspect tineresc, hidratat şi arată mai pline. Liniile fine şi ridurile sunt reduse, iar SPF 12 şi vitaminele A, C şi E oferă protecţie completă împotriva razelor dăunătoare ale soarelui şi a factorilor agresivi din mediul înconjurător.

Toate acestea intensifică efectul unui tratament pentru buze senzaţionale.
 
O textură uşoară, cremoasă care creează o peliculă protectoare şi conferă buzelor volum.
 
Formula aerată, uşoară, cremoasă măreşte efectul de volum, dând o senzaţie de catifelare senzaţională!
 
Mai mult, nu lasă urme şi nici senzaţia de lipicios. Doar confort pur şi buze mai pline!
 
Noul aplicator al  lui Liquid Care Gloss este flexibil şi uşor de folosit,pentru buze perfect acoperite şi bine conturate.
 
Preţ: 29.4 RON
 
Culoarea oferă volum, iar nuanţele dulci, ton în ton, cu micro-perle strălucitoare oferă un luciu natural, proaspăt, pastelat. Buzele sunt într-adevăr irezistibile.
 
Ambalajul lui Soft Sensation Liquid Care este un tub dreptunghiular foarte elegant. Capacul alb cu auriu şi bulele de pe ambalaj inspiră efectul de mărire şi protecţie potrivit 100 % conceptului, dar şi o notă de lux.
 
Pune-ţi senzualitatea în valoare cu Soft Sensation Liquid Care Gloss! 


Autor: L.I.Adauga comentariu

Numele tau:

Comentariul tau:


Security Code:Blogurile BonCafe