BAKUCHIOL & melatonina - duo-ul imbatabil în lupta împotriva ridurilor

Tu cum și când ai grijă de pielea ta? Așa cum noi avem nevoie de hrană pentru a funcționa la capacitate maximă, pielea are nevoie de îngrijire în fiecare zi. Cu atât mai mult cu cât timpul nu stă pe loc, iar poluarea și stresul își spun și ele cuvântul. Există însă și o vestea bună. Deși inevitabile, semnele îmbătrânirii pielii pot fi contracarate cu tratamente anti-îmbătrânire deștept alese.  

Tu ai auzit până acum detalii despre bakuchiol? Află că este un bun aliat al pielii, mai ales la capitolul anti-îmbătrânire.

Ce este BAKUCHIOL și cum acționează?

       Din ce în ce mai utilizat în formularea produselor de îngrijire a pielii, bakuchiolul este o alternativă naturală la retinol, un excelent ingredient antirid și anti-acnee, care reduce aspectul ridurilor și stimulează regenerarea celulelor pielii.

       Bakuchiol este un fenol care este extras din semințele și frunzele plantei Psoralea Corylifolia (cunoscut sub numele de Babchi), o plantă larg răspândită în Asia, din India până în China.

       Având o compoziție uleioasă, Bakuchiolul este deosebit de ușor de utilizat în formularea produselor cosmetice. Folosit pur sau în combinație cu alte ingrediente (cum ar fi vitamina C sau melatonină), bakuchiolul stimulează producția de colagen și elastină și reduce petele întunecate de pe piele.

De ce este bakuchiolul o alternativă validă la retinol?

       Derivat din vitamina A, cu toate proprietățile retinolului, dar mai blând, bakuchiolul ajută la tonifierea pielii, hidratarea și suplețea acesteia. El poate fi folosit ca o componentă uleioasă atât în cremele de zi, cât și în cele de noapte. În îngrijirea zilnică a pielii, pe lângă recompactarea pielii, bakuchiol exfoliază pielea de la suprafață, stimulând regenerarea nocturnă și reducând ridurile fine.

Cum acționează asupra pielii?

       Bakuchiolul îmbunătățește producția de colagen și reduce semnificativ ridurile faciale. Vei vedea un aspect mai ferm și mai neted al pielii la scurt timp după ce începi rutina pe bază de bakuchiol. Un alt atuu al său? Încurajează rotația celulelor și reduce petele inestetice ale pielii, în special cele cauzate de expunerea excesivă la razele soarelui, deoarece este capabil să regleze producția de melanină, îmbunătățind aspectul feței în timp. În plus, are o acțiune antiinflamatoare, antioxidantă, antibacteriană.

Melatonina aduce un plus de valoare bakuchiolului

       Bakuchiolul este un ingredient eficient și cu atât mai util atunci când efectele sale sunt potențate de alți compuși cum ar fi melatonina.

       Melatonina are o capacitate excelentă de a se lega de lipide și de a pătrunde adânc, ajutând celulele în activități importante de reparare și protecție. În plus, administrarea sa crește producția celulară de enzime antioxidante, care ajută la curățarea celulelor și a fluxului sanguin de excesul de radicali liberi.  

       Și trebuie să mai știi că, melatonina încetinește îmbătrânirea celulară cauzată de deteriorarea UV.

Un mix puternic antiage

       Din grijă pentru frumusețe și din dorința de a te ajuta să ții anii pe loc, ISDIN a creat Fiolele ser reparator de noapte Melatonin Flavo-C - un tratament intensiv care combină efectele benefice ale melatoninei și ale vitaminei C, pentru a repara și proteja pielea în timpul somnului.

De ce l-ai alege?

       Melatonina este un hormon natural care reglează ritmurile circadiene și care ajută la regenerarea celulară; un antioxidant indirect care stimulează sistemul natural de apărare al pielii ajutând la combaterea radicalilor liberi produși de radiațiile UV, stresul oxidativ si poluare.

       Vitamina C este un puternic antioxidant care protejează pielea împotriva acțiunii dăunătoare a radicalilor liberi.

       Pe lângă melatonină și vitamina C, bakuchiolul vine să aducă un plus de beneficii pielii, prin proprietățile sale antiaging care redau elasticitatea și fermitatea pielii.

       În plus, extractul de Vigna aconitifolia (conținut în serum) are un puternic efect anti-rid, care stimulează regenerarea celulelor și îmbunătățește vizibil textura pielii.

        Totodată, fiolele cu serul reparator de noapte Melatonin Flavo-C stimulează sinteza colagenului și redau luminozitatea pielii. Ele sunt gândite ca o etapă de bază a rutinei de îngrijire a pielii înainte de culcare. Serul se folosește în fiecare seară pe pielea curată și uscată, evitând zona din jurul ochilor, prin masarea delicată a pielii, până când produsul este complet absorbit. Succes!

Produsele de îngrijire ISDIN pot fi achiziționate online și din farmacii.


Autor: BoncafeStyleAdauga comentariu

Numele tau:

Comentariul tau:


Security Code:Blogurile BonCafe