Cele mai noi articole din categoria Skin&Body Care

 1 2 3 >  Ultima ›

Gama Neutrogena® cu retinol, cea mai recentă inovație a brand-ului, demonstrează versatilitatea acestui ingredient cu efecte anti-îmbătrânire

Retinolul este cunoscut ca fiind unul dintre cele mai bune ingrediente active pentru prevenirea și tratamentul diferitelor semne ale îmbătrânirii pielii. Este adesea recunoscut pentru capacitatea sa de a netezi ridurile, de a reduce intensitatea petelor, de a uniformiza textura pielii și de a o face mai elastică. Pe scurt, este un ingredient puternic, dar versatil.

Cu toate acestea, intensitatea sa îl face un ingredient mai puțin popular. Când începeți să-l utilizați, pielea trebuie să se obișnuiască treptat cu retinolul, deoarece, în funcție de concentr

Rutina suedeză de lifting facial de la FOREO îți va schimba complet aspectul tenului

Nu există nicio îndoială că serurile pentru față sunt cel mai bine păstrat secret în industria de beauty. Dar este oare suficient să le aplici zilnic pentru a avea rezultate imediate? Sau mai există pași pe care trebui să îi urmezi pentru ca produsul să fie împins în straturile mai adânci ale pielii, unde funcționează cel mai bine? FOREO crede că atunci când cele mai moderne tehnologii sunt combinate cu produsele de îngrijire, rezultatele sunt garantate. De aceea, rutina suedeză de lifting facial este unică pe piață.  

Beneficiile utiliz

Ajută-ți pielea să treacă mai ușor peste iarnă

Unul dintre cele mai de impact ingrediente pe care poți miza în timpul iernii este ureea. Este ingredientul nr 1 la la capitolul îngrijire pentru pielea uscată și keratoza pilară (“pielea de gaină).

Ureea are o dublă acțiune umectantă și hidratantă, ceea ce asigură un nivel de apă optim la nivelul pielii. Dar unde mai pui că tot magica uree te susține în dorința ta cea mai mare, aceea de a avea pielea fină și catifelată.

Săpunurile solide APIVITA – un must have pentru rutina de îngrijire și de înfrumusețare

Tu din ce tabără faci parte? Săpun lichid sau săpun solid? Pe care îl alegi? Uite, noi ne declarăm fani convinși ai săpunurilor clasice, solide. Și iată și ce pledoarie pro avem în favoarea acestora.

       Acestea sunt un mix de ingrediente naturale și organice și au la bază plante din flora Greciei, precum și prețioase extracte apicole. Da, săpunurile solide sunt un panaceu pentru piele și au toate motivele să devină de nelipsit din rutina ta zilnică de înfrumusețare.

Secretul pielii sănătoase? Curățarea Tenului

O piele sănătoasă strălucește din interior și este oglinda stării noastre generale de sănătate. Însă, în agitatul cotidian, tenul nostru este supus la numeroase agresiuni din mediu, de la poluare la expunerea la soare și substanțe chimice. În această luptă continuă, curățarea tenului devine un aliat de încredere, contribuind la menținerea sănătății și frumuseții pielii.

Eliminarea impurităților

Peptide Q10 îți alungă oboseala de chip

Se spune că ochii sunt oglinda sufletului, dar atunci când suntem într-un deficit de somn ei devin oglinda oboselii noastre. Călătoriile, stresul, zilele lungi la locul de muncă, mâncarea nesănătoasă și câteva ore de somn au un impact asupra pielii noastre. Mai exact, toate acestea se reflectă pe fața noastră: aspect obosit și lipsă de luminozitate.

Un chip ridat, un aspect tern si pungi accentuate, cauzate de faptul ca pielea din jurul ochilor este în mod natural mai subțire și predispusă la retenția de apă, pot trăda obiceiurile și preocupările noastre.

Secretele îmbătrânirii pielii: Cum să-ți păstrezi frumusețea și tinerețea

Îmbătrânirea pielii este un proces natural care ne afectează în timp pe fiecare dintre noi. Odată cu înaintarea în vârstă, mușchii faciali își reduc activitatea, pielea își pierde tonusul, iar conturul feței își pierde fermitatea. Cu toate acestea, există măsuri pe care le poți lua pentru a încetini acest proces și pentru a-ți păstra frumusețea naturală. În acest articol  vom explora factorii care contribuie la îmbătrânirea pielii și modalitățile prin care o poți ține sub control. Iată părerea specialiștilor El

Pure Blossom, noua linie de îngrijire a corpului de la Mara Blu

Mara Blu lansează la final de an o noua gamă de îngrijire şi de data aceasta vorbim despre produse destinate îngrijirii pielii corpului: Pure Blossom.

Noua gamă conţine un gel de duş si o loţiune de corp, un duo necesar în rutina de zi cu zi.

Descoperă cele 5 secrete de frumusețe ale spanioloaicelor!

Să ai grijă de corpul tău este un ritual valabil în fiecare anotimp. Soarele, frigul și aerul pot pune  presiune asupra pielii și o pot afecta în diferite moduri, lăsând-o aspră și uscată.

Știi deja: soarele poate provoca arsuri, riduri și multe alte neplăceri mai grave, pe când frigul reduce circulația sângelui,  usucă pielea și favorizeazî îmbătrânirea prematură a acesteia. Aerul poate conține poluanți, alergeni sau microorganisme care pot irita sau infecta pielea. Așadar, dacă vrei să își aperi piele de factorii de stres, a

Descoperă SheCosmetics, brandul-expert în îngrijirea mâinilor și picioarelor

Îngrijirea frumuseții picioarelor și a mâinilor fac parte din ritualul oricărei femei, prin urmare, este necesar să avem grijă adecvată de ele, cu produse special formulate pentru aceste părți a corpului.  

Pentru o îngrijire completă și corectă, brandul SheCosmetics pune la dispoziție două game destinate exclusiv nevoilor pielii mâinilor și picioarelor, transpuse într-o varietate de produse hipoalergenice, cu un conținut ridicat de ingrediente active de origine naturală (85% -95%), fără parabeni, PEG sau siliconi. De asemenea, produsele sunt vegane


 1 2 3 >  Ultima ›

Blogurile BonCafe