Cele mai noi articole din categoria Skin&Body Care

 1 2 3 >  Ultima ›

Protecția solară nu este doar pentru vară: Cum și de ce să-ți protejezi pielea pe tot parcursul anului

În timp ce mulți dintre noi asociem protecția solară cu zilele însorite de vară și plajă, este esențial să înțelegem că soarele ne poate afecta pielea în orice moment al anului.

Indiferent că este primăvară  sau iarnă, tenul nostru are nevoie de protecție adecvată împotriva razelor UV pentru a preveni leziunile și îmbătrânirea prematură, precum și pentru a reduce riscul de boli ale pielii.

3, 2, 1… start! Pregătește-ți pielea pentru vară!

Nu lăsa vara să te ia prin surprindere! Fața ta are nevoie de o îngrijire specială primăvara, la granița dintre zilele friguroase petrecute pe pârtie și clipele fierbinți - și la propriu și la figurat - de pe plajă. Aerul rece al iernii nu a fost cel mai bun prieten al pielii tale. Dacă adaugi și umiditatea scăzută, înțelegi de ce simți că “te ține fața”, buzele ți se crapă și, în general, nu mai știi ce să faci să-ți simți pielea din nou suplă și strălucitoare. În plus, alergiile de primăvară pot inflama și usca și mai tare fața. Nu dispera!

&Icir

Masajul facial - cea mai bună metodă să încetinești timpul

Toată lumea este de acord că nu ești niciodată prea tânăr pentru a avea grijă de tenul tău. Avem 69 de mușchi pe față și pe gât și, se știe deja că, producția de colagen încetinește dramatic după 25 de ani. Singura armă pe care o avem la îndemână este masajul facial și multitudinea de creme, uleiuri și dispozitive hi-tech care există deja pe piață.

Este demonstrat științific că masajul facial poate reduce semnele îmbătrânirii și, spun specialiștii, reduce anxietatea. Totul e să ne creăm o rutină de îngrijire și să nu lăsăm să treacă nicio zi

Trezește-te cu un ten mai neted și revitalizat folosind noua Mască de noapte Artistry Skin Nutrition de la Amway

Somnul este o latură esențială a vieții și sănătății noastre. De fapt, în timp ce dormim, porii se deschid să evacueze toxinele și stresul, celulele nervoase se refac, iar celulele pielii se înnoiesc de 3 ori mai rapid.  

Din păcate, stresul vieții moderne poate afecta cantitatea și calitatea somnului de care are nevoie organismul pentru a-și reveni, iar obiceiurile nesănătoase pot avea un impact negativ asupra pielii, care are un rol foarte important, fiind prima linie de apărare a organismului împotriva agresiunilor mediului.

Călătorește fără bătăi de cap cu PEACH™ 2 go, performantul dispozitiv de epilare IPL de la Foreo

Aparatul perfect pentru femeile care călătoresc mult și au nevoie de o versiune mai compactă și mai prietenoasă a dispozitivului favorit de epilare IPL.

Viața tocmai a devenit mai ușoară pentru aceia dintre noi care suntem mereu pe fugă. FOREO, liderul mondial în domeniul beauty-tech, îți prezintă ultima sa inovație, PEACH™ 2 go.

Îngrijirea pielii este o prioritate!

O piele frumoasă și sănătoasă nu se datorează doar geneticii, ci și unei rutine de îngrijire adecvate. Tenul este oglinda sănătății noastre generale, iar îngrijirea adecvată este esențială pentru a ne menține aspectul proaspăt și radiant. Iată de ce îngrijirea tenului ar trebui să fie o prioritate în rutina noastră zilnică.

Sfatul specialiștilor El Studio pentru un ten de invidiat:

El e ALESUL pielii tale! Body Scrub by SABON

În 1997, am creat cel mai bun exfoliant de corp – un borcan magic care face minuni pentru piele! Astăzi, acest scrub a devenit bestseller la nivel mondial și e iubit de clienții noștri din întreaga lume. Atât de iubit, încât la fiecare 30 de secunde este vândut un exfoliant de corp marca SABON.

SABON lansează acum o nouă generație de scruburi de corp care nu doar exfoliază, ci oferă pielii o hrănire intensă încă de la prima utilizare.

Untul de corp de la The Body Shop – arată-i iubire pielii afectate de vremea rece

Iarna, pielea expusă la temperaturi scăzute se deshidratează și chiar se crapă mult mai ușor. Ai nevoie de o hidratare corespunzătoare, profundă și de durată.

Ocrotește-ți pielea cu cel mai iubit unt de corp (se vinde unul la fiecare 3 secunde undeva în lume) care conține unt de Shea cules și pregătit manual în Ghana prin programul Community Fair Trade. Body Butter, care are 97% ingrediente naturale, hrănește și cea mai uscată și afectată piele cu un efect de până la 96 de ore de hidratare.

Serum Queen Bee, pentru regina din tine

În stup, tot este mai bun se leagă de regina albinelor, matca supremă, ființa cea mai importantă din marea lume al albinelor. Stupul întreg culege, sintetizează și aduce tot ce este mai bun pentru a hrăni vitalitatea și fertilitatea Reginei, care are viața cea mai lungă și o frumusețe perfectă. Lăptișorul de matcă este cunoscut din cele mai vechi timpuri pentru proprietățile sale de rejuvenare și a fost folosit de cele mai frumoase femei ale lumii. Lui i se alătură mierea și propolisul, ale căror proprietăți sanogene și cosmetice sunt recunoscute și adorate, mai ales de noi, cei de

Gama NEUTROGENAcu formula norvegiană ne protejează pielea în zilele friguroase de iarnă

Zilele înnorate, vântul tăios și schimbările bruște de temperatură anunță o perioadă în care trebuie să acordăm o atenție specială pielii noastre, cu o rutină de îngrijire axată pe menținerea acesteia hidratată și catifelată. Gama Neutrogenaâ cu Formula Norvegiană combate efectele frigului pentru a lupta împotriva uscăciunii și deshidratării pielii, în special în cele mai expuse zone ale corpului.

Temperaturile scăzute din timpul iernii ne afectează direct și pot avea consecințe vizibile asupra pielii noastre. Frigul tăios ne afectează at&aci


 1 2 3 >  Ultima ›

Blogurile BonCafe