Cu Illuma Clinique, piele mai fermă în numai o lună!

Illuma Clinique pune la dispoziția pacienților Profhilo Body, un tratament revoluționar pentru remedierea în doar 30 de zile a problemelor de laxitate a pielii.

Apropierea sezonului cald crește considerabil preocuparea oricui pentru estetica corporală. Gândul la garderoba de vară ne determină să ne reglăm stilul de viață și să ne transformăm corpul astfel încât să ne simțim cât mai confortabil în pielea noastră când ne-o vom expune soarelui și privirilor celorlalți. Din păcate, în ciuda celor mai intense eforturi de stil de viață, înaintarea în vârstă sau fluctuațiile de greutate aduc cu sine laxitatea pielii, un fenomen influențat de factori multipli (interni și externi), cu un impact extrem de important asupra psihicului: apariția sentimentului de frustrare.

Pentru a-i ajuta pe pacienți să întâmpine sezonul estival cu bucurie și apreciere față de propriul corp, Illuma Clinique introduce în portofoliu Profhilo Body, un tratament revoluționar bazat pe o abordare nouă în remedierea problemelor de laxitate a pielii. Acesta combină sesiunile de injectare realizate în clinică și procedurile de îngrijire pe care pacientul le face la domiciliu, ca tratament de întreținere.

Cu numai două sesiuni de injectare în decurs de o lună se obține o piele mai fermă, cu aspect hidratat, revigorat. Dacă va fi necesar, pentru rezultate optime vor fi recomandate tratamente de întreținere ulterioare, numărul acestora fiind decis de specialiștii clinicii pe baza evaluării făcute pacientului, în funcție de gradul de laxitate al pielii.

Această inovație pe piața procedurilor corporale se bazează pe o soluție care hrănește celulele și redă fermitatea pielii pe termen lung, având o compoziție cu o puritate ridicată, fără aditivi, ceea ce asigură pacientului un grad mare de siguranță prin limitarea efectelor secundare în timpul și după intervenție.

„Produsul a fost conceput ca o soluție pentru laxitatea pielii, însă este, de asemenea, potrivit pentru a fi utilizat în combinație cu alte tratamente estetice. Profhilo Body folosește un complex hibrid, unic pe piață, care și-a dovedit eficiența în restabilirea fermității pielii, iar efectele se mențin pe termen lung”, explică Alexandra Crâșmaru, fondator și manager Illuma Clinique.

Profhilo Body: un tratament rapid pentru rezultate pe termen lung

Oricare ar fi cauza laxității pielii – îmbătrânirea fiziologică a țesuturilor sau pierderea țesutului adipos – substanța activă potențează procesul de reparare a țesutului dermic, redând elasticitatea pielii și aspectul ferm, estetic. Soluția injectată va fi activă în țesuturi timp de aproximativ o lună după încheierea tratamentului, până când va fi complet metabolizată de organism.

Profhilo Body stimulează producția naturală de colagen și elastină, efectele sale de întinerire făcându-se simțite chiar și după ce soluția a fost descompusă în mod natural. După tratamentele inițiale este recomandată repetarea procedurii o dată la șase luni pentru menținerea rezultatelor.

Această procedură non-invazivă, efectuată prin injectarea superficială a substanței active în 5-10 puncte de pe zona tratată, este nedureroasă, senzațiile resimțite în timpul tratamentului fiind cele specifice intervențiilor de gen. Reacțiile adverse cel mai frecvent întâlnite în asociere cu tratamentul Profhilo Body sunt ușoare, precum: prurit (mâncărimi), edeme (umflături), eritem și/sau inflamație la locul injectării și dispar spontan la câteva zile de la intervenție. Riscul vânătăilor este mic, iar hematoamele care pot apărea în timpul injectărilor sunt rare.

Pentru obținerea celor mai bune rezultate, în vederea pregătirii pentru tratamentul Profhilo Body este recomandată evitarea consumului de alcool și tutun în timpul celor 72 de ore precursoare intervenției, precum și evitarea expunerii la soare, solar, saună, frig intens și efort fizic susținut timp de o săptămână după efectuarea procedurii.

„Te poți aștepta la îmbunătățiri vizibile ale aspectului pielii într-o lună de la prima sesiune pentru că, odată injectat, produsul începe să se răspândească și să producă schimbări în țesuturi. Dar cele mai bune rezultate vor fi observate după efectuarea și celei de-a doua sesiuni de tratament. Profhilo poate fi utilizat împreună cu alte protocoale estetice pentru a spori efectele obținute, iar medicul estetician este cel care va recomanda tratamentele complementare pentru a susține procesul de reîntinerire a pielii și reducere a laxității”, specifică Alexandra Crâșmaru, fondator Illuma Clinique.

Profhilo Body nu este recomandat femeilor însărcinate și celor care alăptează. Medicul estetician trebuie informat înainte de procedură despre orice condiție medicală existentă sau tratament medicamentos urmat de pacient pentru a putea preveni eventualele interferențe cu soluția implicată în procedura estetică.


Autor: BoncafeStyleAdauga comentariu

Numele tau:

Comentariul tau:


Security Code:Blogurile BonCafe

Isteria dietelor

Text trimis de Viorela Dobre Oriunde intorci capul, oriunde privesti, invariabil te va lovi sceptrul unei noi metode de slabire, un regim minune care sa te ajute sa te transformi dintr-o scrofita i... Citeste tot

I'm good or not!?

Eu nu sint o persoana normala-sau ceea ce se  numeste de regula  in societate  normal!nu stiu cum sint dar nu ma sperii una ,doua  din ce mi se intimpla  ;ma tem  cu adevarat doar cind mi se imbol...Citeste tot

Care este deodorantul tău preferat?

În contextul vieții cotidiene nu este niciun dubiu că nu am mai putea trăi fără să folosim un deodorant. Totuși, este absolut necesar să nu folosim deodorantele la întâmplare, trebuie să alege... Citeste tot

Cu ce te îmbraci de cutremur?

 

În martie 1977 aveam 4 ani. Deşi s-a întâmplat ceva îngrozitor atunci – celebrul cutremur de 7,2 grade pe scara ... Citeste tot

Picior peste picior, NIG de vorbă cu Petronela Rotar

Deşi citind-o pe Petronela Rotar, am avut un pic senzaţia de deja-vu(poate pentru că mi-a fost recomandată de un prieten drag care vede o oarecare asemănare între noi), nu o ştiam totuşi pe această fa... Citeste tot

Prietenii mei, barbatii

Cand eram mica nu l-am citit pe Leonard Cohen si nu stiam ca scrisese el intr-o carte, probabil in urma experientelor personale, ca "o prietenie intre un barbat si o femeie, daca nu e bazata pe sex, e...Citeste tot

Vacanțele mele în Elveția Franconă / My holidays in Franconian Switzerland

(the English version is available just after the Romanian one and is to be continued on the post regarding: "Those people" novel making off)

Era pr... Citeste tot