MagnaPharm aduce vești bune pentru pielea ta de la brand-ul Cantabria Labs!

Piața de produse dermatocosmetice din România a ajuns la 98 milioane Euro în noiembrie 2022, cu o creștere de 5,6% în unități și aproximativ 14,4% în valoare față de primele 11 luni ale anului 2021*. Este un sector dominat în principal de 3 mari jucători care dețin mai mult de 50% din piață, dar cu un mare potențial pentru brandurile internaționale cu knowhow puternic și relevanță la nivel global.

2022 a fost un an important pentru piața de produse dermatocosmetice din România, dar și pentru MagnaPharm Marketing & Sales ROMÂNIA care a lansat Cantabria Labs, un brand născut din pasiunea pentru inovație și dorința de a îmbunătăți sănătatea și calitatea vieții oamenilor.

Cu o experiență în industria farmaceutică de peste 25 de ani, MagnaPharm Marketing and Sales oferă servicii integrate de marketing, promovare medicală și în farmacii, comercializare/distribuție, reglementare și acces pe piața din România pentru un portofoliu de parteneri de renume din industria farmaceutică.

Cu o tradiție de peste 30 ani și o prezență extinsă la nivel international, în peste 80 de țări, brandul spaniol Cantabria Labs este lider în prescripțiile dermatologilor din țări precum Spania, Italia și Portugalia**.

Portofoliul de produse Cantabria Labs este diversificat, adresându-se femeilor, bărbaților, dar și copiilor și reunind 6 game:

• Heliocare – gama de protecție solară pentru întreaga familie, ce are grijă de pielea tuturor cu ajutorul tehnologiei inovatoare Fernblock®, tehnologie ce protejează împotriva radiațiilor solare (UVB-UVA-Lumină vizibilă-Infraroșu).

Biretix – gamă special concepută pentru a ajuta la prevenirea și reducerea acneei la adolescenți și adulți, ce combină tehnologia Retinsphere® (două molecule de acid retinoic) și BIOPEP-15 ce are efect antibacterian.

• Endocare - gama ce previne și reduce îmbătrânirea pielii, dar ajută și la regenerarea ei prin intermediul  tehnologiilor patentate și a ingredientelor active inovatoare ce acționează chiar și în cele mai profunde straturi ale pielii.

• Elancyl - gama de produse ce luptă împotriva aspectului inestetic al pielii: celulită, vergeturi și depozitele adipoase. Folosite în combinație cu tehnici de masaj medical ajută la combaterea imperfecțiunilor pielii.

Neoretin – gama concepută pentru a preveni și reduce îmbătrânirea pielii, luptă împotriva efectelor poluării și ajută la corectarea pigmentului. Formula inovatoare combină ingredientele active de regenerare a pielii cu efectul iluminator pentru a combate tenul neuniform și petele pigmentare.

• Iraltone - gama pentru îngrijirea părului și a scalpului. Formula are acțiune antioxidantă, purificatoare și ajută la eliminarea impurităților.

Produsele sunt distribuite exclusiv în România de către MagnaPharm Marketing & Sales și sunt disponibile în lanțurile de farmacii din toată țara, precum și online, pe site-urile farmaciilor.

Unii dintre factorii care ne-au atras în acest parteneriat strategic sunt tehnologiile pe care le dezvoltă constant laboratoarele Cantabria Labs, dar și expertiza pe care MagnaPharm o are în distribuția și reprezentarea companiilor farmaceutice de renume pe piața din România. De asemenea, standardele de producție, dar și adaptare la noile tendințe ale pieței au contribuit la decizia de a introduce portofoliul Cantabria Labs pe piața farmaceutică din România.” – Iris Matei, Regional Director Romania, Hungary and Serbia MagnaPharm.

*Sursă date: Analiză internă MAGNAPHARM folosind datele din sursa IQVIA SELL OUT DATA în România pentru perioada ianuarie – noiembrie 2022; unități și valoare în Euro conform definiției utilizate de MagnaPharm pentru piața de dermatocosmetice.

**Sursă date: https://www.cantabrialabs.com/.


Autor: BoncafeStyleAdauga comentariu

Numele tau:

Comentariul tau:


Security Code:Blogurile BonCafe

Isteria dietelor

Text trimis de Viorela Dobre Oriunde intorci capul, oriunde privesti, invariabil te va lovi sceptrul unei noi metode de slabire, un regim minune care sa te ajute sa te transformi dintr-o scrofita i... Citeste tot

I'm good or not!?

Eu nu sint o persoana normala-sau ceea ce se  numeste de regula  in societate  normal!nu stiu cum sint dar nu ma sperii una ,doua  din ce mi se intimpla  ;ma tem  cu adevarat doar cind mi se imbol...Citeste tot

Culorile anului 2023 în machiaj

Anul 2023 se anunță memorabil și la capitolul machiaj pentru că tendințele conțin multă îndrăzneală și imaginație. După doi ani în care machiajul a fost mai mult orientat spre îngrijire, în 2023 v

... Citeste tot

Cu ce te îmbraci de cutremur?

 

În martie 1977 aveam 4 ani. Deşi s-a întâmplat ceva îngrozitor atunci – celebrul cutremur de 7,2 grade pe scara ... Citeste tot

Picior peste picior, NIG de vorbă cu Petronela Rotar

Deşi citind-o pe Petronela Rotar, am avut un pic senzaţia de deja-vu(poate pentru că mi-a fost recomandată de un prieten drag care vede o oarecare asemănare între noi), nu o ştiam totuşi pe această fa... Citeste tot

Prietenii mei, barbatii

Cand eram mica nu l-am citit pe Leonard Cohen si nu stiam ca scrisese el intr-o carte, probabil in urma experientelor personale, ca "o prietenie intre un barbat si o femeie, daca nu e bazata pe sex, e...Citeste tot

Vacanțele mele în Elveția Franconă / My holidays in Franconian Switzerland

(the English version is available just after the Romanian one and is to be continued on the post regarding: "Those people" novel making off)

Era pr... Citeste tot