Înapoi la școală și la rutinele bune de îngrijire!

Luna septembrie vine cu multe noi începuturi. Lăsăm vacanța în urmă, împachetăm costumele de baie și prosoapele până anul viitor, iar adulții și copiii se pregătesc pentru un nou an școlar. O luăm de la capăt, ne reconectăm cu prietenii și colegii de școală, cu programul și rutinele vechi − momentele de "rămas bun" dimineața în fața școlii, gustările în parc, cinele în familie și, fără nicio îndoială, una dintre cele mai plăcute activități pentru orice familie: ora de baie pentru cei mici.

Momentele acelea de joacă printre stropii de apă, râsete și aroma produselor Johnson's® rămân, cu adevărat, de neuitat. În ciuda grabei și a obligațiilor zilnice, ne întoarcem pentru o clipă la calm, în timp ce lucrăm la dezvoltarea cognitivă a copiilor jucându-ne și distrându-ne - deoarece acele momente de distracție și jocurile din timpul băii îi ajută să își dezvolte abilitățile cognitive, sociale, motorii și chiar emoționale. Ar putea exista ceva mai bun?

Iar, pentru a ne bucura la maximum de baie, Johnson's® are o gamă largă de produse diferite, care se adaptează nevoilor noastre. Pe lângă faptul că este delicat cu părul, Johnson's® Drops of Strength ajută și la întărirea firului de păr și la prevenirea ruperii; în timp ce Johnson's® Shiny Drops este aliatul perfect pentru a oferi părului copiilor un aspect sănătos, făcându-l strălucitor și moale. Pentru cele mai încâlcite fire de păr - Johnson's® No More Tangles: aceste produse au fost create pentru a descurca șuvițele încâlcite și a curăța delicat părul copiilor. Nu a fost niciodată atât de ușor să pieptănați părul copiilor. Iar pentru o baie plină de distracție și bule, nu uitați de Johnson's Johnson´s Baby Bubble Bath.

Încheiați-vă ziua cu copilul pe jumătate adormit, înfășurat într-un prosop și bucurându-se de mirosul produselor Johnson's®. Pentru că întoarcerea la școală înseamnă și întoarcerea la rutine bune.

► JOHNSON'S® Drops of Strength: Pe măsură ce copiii cresc, părul se schimbă. Părul și scalpul copiilor își continuă dezvoltarea până la vârsta de 12 ani, astfel încât au nevoie de o îngrijire specială. În comparație cu alte produse pentru adulți, produsele Drops of Strength au fost formulate pentru a fi mai delicate. De asemenea, ele întăresc firul de păr și ajută la prevenirea ruperii. Îmbogățite cu vitamina E, au fost create pentru a face părul copiilor puternic și sănătos.

Preț recomandat*: 19,99 Ron (Șampon), respectiv 13,99 Ron (Balsam – Spray)

► JOHNSON'S® Shiny Drops: Toată această gamă este îmbogățită cu ulei de argan și proteine de mătase. Această gamă este formulată pentru ca părul să strălucească și să devină mai fin, făcându-l să arate mai sănătos ca niciodată.

Preț recomandat*: 19,99 Ron (Șampon), respectiv 13,99 Ron (Balsam – Spray)

► JOHNSON'S® No More Tangles: Câștigă lupta cu părul încâlcit cu această gamă special creată pentru a ajuta la menținerea părului copiilor sub control. Această gamă lasă părul moale, ușor de manevrat și a fost formulată pentru descâlcirea părului în timpul băii.

Preț recomandat*:  19,99 Ron (Șampon), respectiv 13,99 Ron (Balsam – Spray)


Autor: BoncafeStyleAdauga comentariu

Numele tau:

Comentariul tau:


Security Code:Blogurile BonCafe

Isteria dietelor

Text trimis de Viorela Dobre Oriunde intorci capul, oriunde privesti, invariabil te va lovi sceptrul unei noi metode de slabire, un regim minune care sa te ajute sa te transformi dintr-o scrofita i... Citeste tot

I'm good or not!?

Eu nu sint o persoana normala-sau ceea ce se  numeste de regula  in societate  normal!nu stiu cum sint dar nu ma sperii una ,doua  din ce mi se intimpla  ;ma tem  cu adevarat doar cind mi se imbol...Citeste tot

Cu ce te îmbraci de cutremur?

 

În martie 1977 aveam 4 ani. Deşi s-a întâmplat ceva îngrozitor atunci – celebrul cutremur de 7,2 grade pe scara ... Citeste tot

Picior peste picior, NIG de vorbă cu Petronela Rotar

Deşi citind-o pe Petronela Rotar, am avut un pic senzaţia de deja-vu(poate pentru că mi-a fost recomandată de un prieten drag care vede o oarecare asemănare între noi), nu o ştiam totuşi pe această fa... Citeste tot

Prietenii mei, barbatii

Cand eram mica nu l-am citit pe Leonard Cohen si nu stiam ca scrisese el intr-o carte, probabil in urma experientelor personale, ca "o prietenie intre un barbat si o femeie, daca nu e bazata pe sex, e...Citeste tot

Vacanțele mele în Elveția Franconă / My holidays in Franconian Switzerland

(the English version is available just after the Romanian one and is to be continued on the post regarding: "Those people" novel making off)

Era pr... Citeste tot