Îngrijire FOREO în culoarea anului Peach Fuzz pentru un ten ca o piersică proaspătă

FOREO este întotdeauna în trend, așa că propunerile de produse pentru 2024 vin în culoarea anului – Peach Fuzz, adică puf de piersică, nimic mai potrivit pentru un ten sănătos, proaspăt și radios.

Începem recomandările cu aparatul PEACH 2, un aparat de epilat revoluționar.

PEACH 2 este un dispozitiv fără prescripție medicală destinat îndepărtării părului nedorit de pe corp și/sau puful facial.

Este potrivit pentru utilizare pe tonuri de piele deschise, medii și închise la culoare, până la tonul de piele 5 inclusiv. Este potrivit pentru părul natural negru sau șaten. Este posibil să nu fie la fel de eficient pe părul alb, gri, blond sau roșcat.

PEACH 2 este conceput pentru a ajuta la întreruperea ciclului de creștere a părului. Energia luminoasă este transferată prin suprafața pielii și absorbită de melanina prezentă în firul de păr.

Energia luminoasă absorbită este transformată în energie termică (în profunzime), care dezactivează foliculul pilos. Firele de păr tratate cad în mod natural în câteva zile, maxim 1-2 săptămâni.

Gelul de racire FOREO Peach Cooling Prepgel  este special conceput pentru a fi utilizat cu dispozitivele avansate PEACH de la FOREO.

Gelul răcorește și calmează pielea în timpul și după tratamentele IPL. Formula bogată asigură faptul că dispozitivul PEACH alunecă fără efort pe piele, fără să traumatizeze.

Gelul conține 17 extracte de plante îmbunătățite cu acid hialuronic și pantenol, care calmează pielea uscată și oferă un efect de răcire.

Pregatiți-vă cu el pielea pentru cea mai confortabilă epilare IPL și folosiți-l și pentru îngrijirea ulterioară.

Folosirea gelului reduce daunele provocate de căldură sau disconfortul provocat de tratament, ameliorează roșeața și oferă hidratare de lungă durată în profunzimea pielii iritate pentru regenerare și rezultate de durată.

LUNA 4 go este un produs ultra-igienic din silicon moale cu 8 intensități de pulsație T-Sonic reglabile manual, sporind o curățare perfect adaptată. Curățarea se personalizează în câteva secunde.

Murdăria, uleiul și excesul de sebum sunt îndepărtate în doar 1 minut, cu o perie ergonomică pentru 2 zone, care prezintă urmatoarele caracteristici:

• Puncte de atingere mai subțiri și mai groase, pentru a se potrivi tuturor tipurilor de piele.

• Pulsații T-Sonic ale LUNA 4 go, care se deplasează în piele, oferind o curățare mult superioară spălării manuale, îmbunătățind în același timp absorbția produselor de îngrijire a pielii.

• Fațetă cu silicon concentric de fermitate pe spate, pentru a canaliza pulsațiile T-Sonic pe zonele sensibile, pentru a diminua semnele vârstei, pentru o piele netedă, cu aspect mai tânăr.

• Încărcare USB practică.

Faceti cunoștință cu LUNA 4, cea mai avansată perie de curățare facială profundă 2 în 1. Peria sa moale și ultra-igienică din silicon se combină cu pulsațiile T-Sonic reglabile manual, care ajută la personalizarea tratamentului pentru fiecare zonă a feței sau tip de ten.

Modul Gentle, oferă o curățare reconfortantă, modul Deep pătrunde în straturile mai profunde ale pielii, pentru o curățare în pori, în timp ce modul Regular oferă ce e mai bun din ambele lumi.

Îndepărtați murdăria, uleiul și excesul de sebum în doar 1 minut. LUNA 4 – Peach pentru o piele sănătoasă, cu un echilibru perfect de hidratare și hrănire, care nu este nici prea uscată, nici prea grasă.

Dacă vă doriți și alte produse FOREO de îngrijire de cea mai înaltă calitate, descoperiți întreaga gamă pe www.douglas.ro  pentru un ten ca o piersică. 


Autor: BoncafeStyleAdauga comentariu

Numele tau:

Comentariul tau:


Security Code:Blogurile BonCafe