Noua gamă Wild Cherry de la The Body Shop

Recunoscută pentru beneficiile sale dătătoare de sănătate, cireaşa sălbatică este oferită acum de The Body Shop în noua gamă Wild Cherry.

Gama, pe bază de ulei hrănitor de cireaşă sălbatică, stors din boabele de cireşe culese manual în micile ferme de familie de pe dealurile istorice ale Veronei, Italia, cuprinde produse hidratante, fără conservanţi, cu o aromă suculentă.
 
The Body Shop extrage uleiul uşor şi hrănitor din boabele rămase de altfel din industria gemului, aşa că te poţi bucura de bunătatea lor unică care altfel s-ar fi pierdut.
 
Gama are excelentele proprietăţi hidratante şi conţine şi multe ingrediente aprovizionate prin programul unic Community Trade, ce sprijină comunităţi marginalizate din întreaga lume.
 
Uleiul de cireaşă sălbatică, conţinut de întreaga gamă, are excelente proprietăţi hidratante şi antioxidante, fiind o bogată sursă de vitamina A şi E, cu conţinut ridicat de acizi graşi.
 
În timp ce The Body Shop menţine ambalajul la minim, produsele cheie din gamă sunt ambalate în recipiente 100% PCR (post-consumer recyclate, cel mai înalt standard în folosirea materialelor reciclate).
 
Gama conţine: unt pentru corp, gel de duş, exfoliant, loţiune pentru corp, săpun şi unt pentru buze.  
 
Untul pentru corp (Wild Cherry Body Butter) este o cremă intensă, parfumată ce hidratează, îngrijeşte şi parfumează pielea cu senzaţionalul parfum de cireaşă.
Se absoarbe uşor şi oferă hidratare de durată. Conţine ulei de cireaşă sălbatică, ulei de soia obţinut prin programul Community Trade din Brazilia şi ulei de măsline din Italia.
 
Preţ: 53,00 lei
 

Gelul de duş (Wild Cherry Shower Gel) nu conţine conservanţi, nu usucă şi lasă pielea curată, împrospătată, fină şi parfumată subtil.
Ca ingrediente conţine ulei de cireaşă sălbatică şi miere aprovizionată din Zambia prin programul Community Trade.
Folosiţi-l împreună cu buretele de baie pentru a spori spuma în timp ce exfoliaţi delicat pielea.
Preţ: 28,00 lei
 
 
 
Exfoliantul (Wild Cherry Body Scrub)  este perfect pentru îndepărtarea celulelor moarte ale pielii datorită conţinutului său de particule ce exfoliază natural precum seminţe de kiwi şi coajă de nucă sfărâmată.
Acestea sunt combinate cu uleiul hrănitor de cireaşă şi cu cel de nucă braziliană obţinut prin programul Community Trade.
 
Preţ: 60,00 lei
 
 
Loţiunea pentru corp (Wild Cherry Puree Body Lotion), uşoară, pe bază de gel, este uşor absorbită, îngrijeşte şi hrăneşte pielea pe care o lasă mătăsoasă şi suplă.
Cu un parfum delicat, conţine ulei de cireaşă sălbatică şi ulei de susan obţinut prin programul Community Trade, dar şi ulei de babassu organic obţinut prin acelaşi program – ce ajută la prevenirea pierderii hidratării şi uscarea pielii în timp ce-i redă acesteia supleţea.
 Preţ: 45,00 lei
 
 
Săpunul (Wild Cherry Soap) cu parfum fructat lasă pielea împrospătată şi parfumată delicat. Uleiul de cireaşă sălbatică, uleiul de palmier din Columbia şi uleiul de soia cultivată organic din Brazilia prin intermediul programului Community Trade ajută la restaurarea nivelului optim de hidratare făcând din asta o minunată experienţă.
 
Preţ: 13,00 lei
 
 
Untul pentru buze (Wild Cherry Lip Butter) intens hidratant conţine ulei de cireaşă sălbatică, unt de shea aprovizionat prin programul Community Trade ce catifelează şi ceară de albine obţinută prin acelaşi program ce îngrijeşte, se topeşte pe buze sporind hidratarea şi prevenind uscarea acestora.
 
 
Foloseşte noua gamă Wild Cherry în regimul tău – curăţă, exfoliază şi hidratează – pentru a maximiza beneficiile asupra pielii.
 


Autor: L.I.Adauga comentariu

Numele tau:

Comentariul tau:


Security Code:Blogurile BonCafe

Isteria dietelor

Text trimis de Viorela Dobre Oriunde intorci capul, oriunde privesti, invariabil te va lovi sceptrul unei noi metode de slabire, un regim minune care sa te ajute sa te transformi dintr-o scrofita i... Citeste tot

I'm good or not!?

Eu nu sint o persoana normala-sau ceea ce se  numeste de regula  in societate  normal!nu stiu cum sint dar nu ma sperii una ,doua  din ce mi se intimpla  ;ma tem  cu adevarat doar cind mi se imbol...Citeste tot

Parfumuri versatile potrivite și pe timp de iarnă

În timpul vacanței de iarnă, am folosit două parfumuri extrem de versatile și le-am găsit potrivite și pentru anotimpul rece. Câteva pufuri și m-am îndrăgostit de aceste parfumuri care, după ce... Citeste tot

Cu ce te îmbraci de cutremur?

 

În martie 1977 aveam 4 ani. Deşi s-a întâmplat ceva îngrozitor atunci – celebrul cutremur de 7,2 grade pe scara ... Citeste tot

Picior peste picior, NIG de vorbă cu Petronela Rotar

Deşi citind-o pe Petronela Rotar, am avut un pic senzaţia de deja-vu(poate pentru că mi-a fost recomandată de un prieten drag care vede o oarecare asemănare între noi), nu o ştiam totuşi pe această fa... Citeste tot

Prietenii mei, barbatii

Cand eram mica nu l-am citit pe Leonard Cohen si nu stiam ca scrisese el intr-o carte, probabil in urma experientelor personale, ca "o prietenie intre un barbat si o femeie, daca nu e bazata pe sex, e...Citeste tot

Vacanțele mele în Elveția Franconă / My holidays in Franconian Switzerland

(the English version is available just after the Romanian one and is to be continued on the post regarding: "Those people" novel making off)

Era pr... Citeste tot