Soluţia Guerlain pentru o zonă exrem de fragilă

Începând de la vârsta de 35 de ani, apare o modificare imposibil de evitat, care marchează conturul ochilor.


Mai fină, această zonă este foarte solicitată, marcând expresia feţei.

Cu timpul, structurile cutanate de susţinere se fragilizează, iar matricea dermală se lăsă.

Pleoapele devin greoaie, ridurile se adâncesc, pungile de sub ochi devin mai vizibile, privirea este mai puţin scânteietoare. Pentru a evita acest scenariu catastrofic, se impune un ritual de îngrijire.

SUCCESS EYE TECH - Soin Anti-Rides Rehausseur Yeux este soluţia Guerlain, fructul unei tehnologii avangardiste, pentru a reface structura privirii.
 
Acest produs de îngrijire va sprijini reconturarea şi omogenizarea pleoapelor pe termen lung, pentru a ajuta la refacerea structurii iniţiale a pielii.
 
Se constată o acţiune imediată de întindere şi uniformizare a pielii, în timp ce pe termen lung, semnele trecerii timpului sunt atenuate. Privirea devine din nou vie şi scânteietoare, având o nouă intensitate.
 
Complexul Ambre Cellulaire Yeux sprijină redresarea structurilor cutanate care susţin conturul ochilor. Ridurile sunt întinse, iar pleoapele par ridicate.
 
Combinaţia de ingrediente active cu efect de drenare şi ajută la stimularea microcirculaţiei sanguine şi limfatice, care devine deficienta odată cu trecerea timpului şi se afla la originea pungilor şi a cearcănelor.
 
Dinamica microcirculaţiei sanguine şi limfatice este astfel refăcută, pentru o acţiune decongestionantă de înaltă performanţă. Cearcănele şi pungile de sub ochi sunt diminuate vizibil.
 
Metode de aplicare
 
Pentru o optimizare a rezultatelor, se impun metode speciale de aplicare, potrivit procedurilor de masaj specifice Guerlain, realizate încă de la deschiderea primelor institute.
 
Ritualul de aplicare (fiecare mişcare trebuie repetată de 5 ori) în jurul conturului ochilor se practică de preferat de două ori pe zi, între paşii de demachiere şi aplicare a produselor de îngrijire.
 
1.  Întindere şi lifting. Cu degetele mijlocii, se întinde produsul dinspre interior spre exterior, fără a uita de pleoape. O mişcare spiralată este recomandată pentru ridurile din colţul ochilor. La final, se efectuează o mişcare de întindere verticală, înspre tâmple.
 
2. Uşurarea şi ridicarea pleoapelor. Poziţionaţi trei degete pe sprâncene, apăsaţi pentru trei secunde şi îndepărtaţi degetele. La final, se efectuează o mişcare de întindere verticală, înspre tâmple.
 
3. Presiune cu efect de drenare pentru a reduce pungile şi cearcănele. Cu aceleaşi trei degete dedesubtul fiecărui ochi, tapotaţi începând cu inelarul şi terminând cu indexul. La final, se efectuează o mişcare de întindere verticală, înspre tâmple.
 
Secretele frumuseţii
 
Pentru a amplifica impactul produsului asupra simţurilor, se face o distincţie a utilizării sale în funcţie de momentul aplicării.
 
Dimineaţa, introduceţi degetele în apă rece (apoi le ştergeţi), pentru a resimţi prospeţimea texturii.
 
Seara, după un procedeu invers, ţineţi degetele în apă caldă, pentru a crea o senzaţie de confort. Aceste măsuri maximizează pătrunderea în piele a compuşilor activi.
 
SUCCESS EYE TECH poate fi de asemenea utilizat ca mască, o dată sau de două ori pe săptămână.
Se aplică produsul în strat mai gros, se lăsă 5 minute să acţioneze şi se masează apoi, urmând paşii descrişi mai sus.
 
Pentru o nouă intensitate a privirii, produsul de excepţie pentru îngrijirea conturului ochilor: SUCCESS EYE TECH conferă fermitate structurii ochilor.

Corespunzător gamei, este ambalat într-un recipient preţios ce alătură auriul şi albastrul nopţii.


Autor: L.I.Adauga comentariu

Numele tau:

Comentariul tau:


Security Code:Blogurile BonCafe

Isteria dietelor

Text trimis de Viorela Dobre Oriunde intorci capul, oriunde privesti, invariabil te va lovi sceptrul unei noi metode de slabire, un regim minune care sa te ajute sa te transformi dintr-o scrofita i... Citeste tot

I'm good or not!?

Eu nu sint o persoana normala-sau ceea ce se  numeste de regula  in societate  normal!nu stiu cum sint dar nu ma sperii una ,doua  din ce mi se intimpla  ;ma tem  cu adevarat doar cind mi se imbol...Citeste tot

Parfumuri versatile potrivite și pe timp de iarnă

În timpul vacanței de iarnă, am folosit două parfumuri extrem de versatile și le-am găsit potrivite și pentru anotimpul rece. Câteva pufuri și m-am îndrăgostit de aceste parfumuri care, după ce... Citeste tot

Cu ce te îmbraci de cutremur?

 

În martie 1977 aveam 4 ani. Deşi s-a întâmplat ceva îngrozitor atunci – celebrul cutremur de 7,2 grade pe scara ... Citeste tot

Picior peste picior, NIG de vorbă cu Petronela Rotar

Deşi citind-o pe Petronela Rotar, am avut un pic senzaţia de deja-vu(poate pentru că mi-a fost recomandată de un prieten drag care vede o oarecare asemănare între noi), nu o ştiam totuşi pe această fa... Citeste tot

Prietenii mei, barbatii

Cand eram mica nu l-am citit pe Leonard Cohen si nu stiam ca scrisese el intr-o carte, probabil in urma experientelor personale, ca "o prietenie intre un barbat si o femeie, daca nu e bazata pe sex, e...Citeste tot

Vacanțele mele în Elveția Franconă / My holidays in Franconian Switzerland

(the English version is available just after the Romanian one and is to be continued on the post regarding: "Those people" novel making off)

Era pr... Citeste tot