Sezamo lansează platforma Sezamo Chef printr-un concurs cu 150 de premii

Supermarketul online Sezamo a lansat Sezamo Chef, o sursă de inspirație conectată cu platforma de cumpărături online, clienții putând să achiziționeze toate ingredientele necesare preparării rețetelor, cu doar câteva clickuri.

Platforma Sezamo Chef conține peste 100 de rețete și este constant actualizată cu noi idei culinare deosebite pentru momente cheie din zi, precum mic-dejun, prânz și cină, dar și rețete sezoniere, rețete cu specific internațional, precum cele asiatice, dar și deserturi.

În plus, clienții care comandă de minimum 200 de lei până pe data de 2 mai pot câștiga un ajutor în bucătărie care să îi susțină la prepararea delicioaselor rețete, o friteuză cu aer cald Easy Fry&Grill 2 în 1 de la Tefal, cu 8 programe automate, temperatură ajustabilă de la 80°C la 200°C, aparat 2 în 1 pentru gătire cu aer cald sau grătar și rețete digitale integrate pentru extra inspirație.

Campania este activă în perioada 18 aprilie - 02 mai 2024, include 140 de premii, adică 10 pe zi, care vor fi oferite unor câștigători aleși prin tragere la sorți. Lista câștigătorilor va fi publicată aici. Celelalte 10 premii vor fi acordate pe pagina de Instagram a supermarketului online.

„La Sezamo, credem în promovarea unui stil de viață sănătos și echilibrat. Lansarea platformei Sezamo Chef și competiția asociată nu fac excepție. Vrem să le oferim clienților noștri nu doar produse de calitate, dar și resursele și inspirația necesare pentru a găti mâncăruri delicioase, sănătoase, fără ulei în exces și cu timp redus de preparare în confortul propriilor case. De aceea, am pregătit cel mai simplu mod de a cumpăra alimente: online, direct din rețetă. Astfel ne asigurăm că fiecare client cumpără exact ceea ce are nevoie, fără a uita un ingredient sau fără a cumpăra compulsiv. Și astfel punem umărul și la reducerea risipei alimentare”, a declarat Cristian Sălceanu, CEO Sezamo.

Clienții noi pot să testeze produsele supermarketului online gratuit, în limita a 200 de lei, pentru primele 4 comenzi, folosind un cod special, ofertă valabilă timp limitat, pe categoriile dedicate. În plus, comandând online, clienții vor economisi astfel timp prețios, fără a mai sta în trafic și în aglomerație.

Sezamo este un adevărat one-stop-shop de produse proaspete, o comandă la supermarketul online înlocuind până la 8 drumuri în oraș, la farmacie, măcelărie, băcănie, patiserie, piață, pescărie, pet shop.

Supermarketul colaborează cu furnizori și producători locali care împărtășesc viziunea lor privind sustenabilitatea.

Prin acest tip de parteneriate se asigură clienților cele mai proaspete și de cea mai înaltă calitate produse, în timp ce supermarketul sprijină astfel afacerile locale și reduce amprenta de carbon asociată transportului pe distanțe lungi.

Produsele sunt livrate către clienți din depozitul de 12.000 m2 situat în incinta CTPark, în nordul Bucureștiului, care include spații de depozitare ambientală și unități cu temperatură controlată, ce permit păstrarea produselor în condiții cât mai bune și reducerea costurilor de energie.


Autor: BoncafeStyleAdauga comentariu

Numele tau:

Comentariul tau:


Security Code:Blogurile BonCafe