Cele mai noi articole din categoria News

 1 2 3 >  Ultima ›

50 Cent include Bucureștiul pe harta concertelor sale!

50 Cent, artistul incontestabil al hiphop-ului internațional este capul de afiș al evenimentului Summer in the City care va avea loc pe 18 august la Romaero, București.

Solistul va interpreta live câteva dintre cele mai faimoase hit-uri, precum „In Da Club”, „Candy Shop”, „Just a Lil Bit”, creând o atmosferă incendiară într-o  producție de amploare oferind un show imersiv și memorabil!

Bucurie pentru copii de 1 Iunie: Tunsori gratuite în saloanele El Studio din București

Ziua Internațională a Copilului vine cu o surpriză specială pentru cei mici. Lanțul de saloane El Studio, cu o tradiție de 20 de ani în domeniul înfrumusețării, oferă tunsori gratuite pentru toți copii în oricare dintre cele 12 locații din Capitală.

Această inițiativă, devenită deja o tradiție îndrăgită, este menită să aducă zâmbete și bucurie copiilor, cât și părinților deopotrivă.

Ce a făcut Raluca Bădulescu pentru a-și întineri pielea gâtului

Raluca Bădulescu a apelat la medicul său estetician pentru a rezolva instant o problemă estetică cu care se confruntă de ceva timp: pielea din zona gâtului și a decolteului și-a pierdut din hidratare și din fermitate, în special după procesul de slăbire prin care a trecut vedeta în ultimii ani. Astfel, Raluca a trecut pragul clinicii medicului său, Dr. Iancu Morad, pentru a urma cel mai nou tratament revoluționar, Skin Booster, care întinde și întinerește pielea, fără a apela la bisturiu.

”A trecut ceva timp de când nu am mai ajuns la domnul doctor

Birra Moretti lansează Birra Moretti Sale di Mare: cu un strop de sare de mare din Italia, pentru mai multă savoare

Birra Moretti aduce un strop de savoare mediteraneană pe piața berii din România prin lansarea unui nou sortiment - Birra Moretti Sale di Mare - bere blondă lager nefiltrată, care îmbină ingrediente de cea mai înaltă calitate cu un element surprinzător: un strop de sare de mare din Italia.

Provenind de pe coasta Italiei, sarea de mare se alătură malțului și hameiului pentru a crea un gust echilibrat și distinctiv, cu note subtile de citrice și pin. Birra Moretti Sale di Mare este o bere de culoarea mierii, ușor tulbure, aspect specific berilor nefiltrate, având un c

dm drogerie markt răsplătește loialitatea clienților în aplicație cu oferte și reduceri exclusive

dm drogerie markt România răsplătește fidelitatea clienților în aplicația „dm-ul meu”, demonstrând că economiile sunt acum mai ușor de realizat ca oricând. Opțiunea recent adăugată în aplicație le va oferi iubitorilor brandului dm o varietate de cupoane de reduceri, în funcție de volumul de cumpărături pe care îl fac, atât online, cât și în magazinele fizice din întreaga țară.

Astfel, toți cei care își vor descărca aplicația dm-ul meu și vor folosi codul de client la finalizarea cumpărăturilor, vor benefici

Sezamo lansează platforma Sezamo Chef printr-un concurs cu 150 de premii

Supermarketul online Sezamo a lansat Sezamo Chef, o sursă de inspirație conectată cu platforma de cumpărături online, clienții putând să achiziționeze toate ingredientele necesare preparării rețetelor, cu doar câteva clickuri.

Platforma Sezamo Chef conține peste 100 de rețete și este constant actualizată cu noi idei culinare deosebite pentru momente cheie din zi, precum mic-dejun, prânz și cină, dar și rețete sezoniere, rețete cu specific internațional, precum cele asiatice, dar și deserturi.

Florin Piersic devine imaginea Caraiman, noul brand de bere din portofoliul Bergenbier S.A.

Caraiman, noul brand din portofoliul Bergenbier S.A., parte a grupului Molson Coors Beverage Company, anunță un parteneriat de imagine cu actorul Florin Piersic. În lunga sa carieră de șase decenii, actorul s-a remarcat drept un adevărat povestitor, ce invită oamenii la momente de amintiri și relaxare. Prin această colaborare, Caraiman își propune să consolideze identitatea brandului și să ofere consumatorilor o bere și o experiență echilibrată.

„Suntem onorați să avem ocazia de a lucra cu un nume atât de important în România, precum Florin Piersic. Valo

Avon pornește campania „Friends vs. Followers” în liceele din România, odată cu lansarea parfumului TTA Everlasting

Odată cu lansarea parfumului TTA Everlasting, Avon demarează campania „Friends vs. Followers” în licee și universități, o inițiativă care promovează valoarea prieteniilor autentice și educația împotriva abuzurilor relaționale.

Today Tomorrow Always (TTA) – Everlasting este un parfum care celebrează legăturile de prietenie durabile. Inspirat de iubirea față de prieteni, acest parfum este o interpretare rafinată a conexiunilor sincere și a momentelor speciale petrecute alături de cei dragi, fie că vorbim despre cea mai bună prietenă din copilărie, colega de banc

„Sistemul Perfect” - Comedia anului 2024, se joacă în 29 martie la Sala Mare de la Palatul Copiilor

Comedia "Sistemul Perfect" este o explozie de umor și situații absurde, perfectă pentru a înveseli serile de primăvară! Adaptarea teatrală după piesa Sistemul Ribadier, a celebrului dramaturg francez Georges Feydeau este o poveste fabuloasă, cu o distribuție remarcabilă. Monica Davidescu, Aurelian Temișan, Silviu Biriș, Ovidiu Cuncea, Kira Hagi și Cosmin Vîjeu /Vasile Revnic invită spectatorii într-o călătorie învăluită în mister și plină de umor cu personaje complexe și povești captivante. De la răsturnări de situație neașteptate la replici savuroase, v

PENNY România susține lansarea aplicației mobile pentru Educație Financiară MiM

PENNY  România susține lansarea aplicației MiM, aplicație de educație financiară pentru români. Această inițiativă subliniază angajamentul PENNY de a contribui la educarea românilor pentru un stil de viață sustenabil, inclusiv prin promovarea obiceiului de cumpărături inteligente. Aplicația pentru educație financiară oferă acces la resurse și la instrumente de gestionare a finanțelor personale și în ceea ce privește procesul de cumpărături.

Disponibilă gratuit începând cu data de 18 martie 2024, ora 18:00, aplicația MiM vine în întâ


 1 2 3 >  Ultima ›

Blogurile BonCafe