Carrefour aduce poveștile și personajele Disney mai aproape de fiecare

Carrefour dă startul unei noi campanii pentru cei mici și cei mari, ce aduce mai aproape de fiecare poveștile și personajele Disney preferate. Stickerele textile Fixeez cu eroii din lumea Disney și Pixar, care au marcat generații întregi, sunt acum disponibile pentru colecționari, dar și pentru cei care doresc să-și personalizeze propriile haine, accesorii sau decorațiuni.

Până pe 8 decembrie, Carrefour România demarează o nouă campanie prin care invită românii să privească mai des lumea prin ochii copiilor. Personajele Disney și Pixar sunt acum mai aproape, cu fiecare serie de cumpărături din magazinele Carrefour, online pe Carrefour.ro sau prin Bringo sub formă de 48 de stickere textile Fixeez, care se pot lipi de haine, accesorii sau obiectele preferate. Mai mult, atât pentru copii, dar și pentru copilul din fiecare, plușurile Disney pot fi achiziționate cu o reducere de 50% în schimbul dovezii a 5 pliculețe Fixeez sau a 5 puncte Act For Good.

„Ce mod mai bun de a ne reîntoarce la entuziasmul din copilărie dacă nu alături de personajele magice care ne-au încântat cu cântecele lor și ne-au inspirat prin curajul și bunătatea de care au dat dovadă în fiecare aventură? Ne bucurăm să venim către români cu campanii care să le ofere momente de relaxare și bucurie, astfel că noua noastră campanie Carrefour cu tematică Disney deschide calea pentru activități creative în familie sau de tip DYI pentru pasionații de design”, declară Narcis Horhoianu, Chief Marketing Officer și Membru în Comitetul Executiv Carrefour România.

Stickerele textile Fixeez sunt realizate 100% din PET reciclat, iar pliculețele, din hârtie certificată FSC, fiind prietenoase cu mediul înconjurător. Stickerele Fixeez sunt reutilizabile, pot fi lipite și dezlipite de câte ori imaginația inspiră consumatorii și pot fi strânse în săculețul Fixeez sau pot fi lipite direct pe gențile de cumpărături Disney, disponibile în magazinele Carrefour.

Mai mult, campania integrează și show-ul exclusiv Carrefour Lumea Disney se lipește de tine, de unde aflăm care sunt poveștile și personajele Disney preferate ale vedetelor. Acestea invită românii să să redescopere împreună poveștile magice și eroii animați care au făcut lumea mai bună.

„Pentru mine, magia Disney este cel mai bine exprimată în Frozen, pentru că ilustrează superb iubirea între frați. Mă face să mă gândesc și eu la frații mei și la reuniunile noastre de familie. David a fost cucerit de Mașini (Cars), de la prima animație din serie, poate și pentru că este mai competitiv, și mă bucur că desenele îi arată că munca în echipă e foarte importantă. Eva este o romantică, visează la povești cu final fericit în Paris, ar urmări Ratatouille de 3 ori pe zi.” declară artista Andra Măruță.

Video-urile campaniei pot fi vizualizate pe pagina de Youtube Carrefour România. Primul video al campaniei este disponibil aici.

Pliculețele cu stickerele Fixeez pot fi obținute prin achiziționarea produselor partenere semnalizate la raft sau pe platformele online Carrefour.ro și aplicația Bringo cu iconițele Fixeez. În plus, câte un pliculeț Fixeez este oferit la fiecare 100 RON cheltuiți în hypermarketurile Carrefour, 30 RON cheltuiți în Carrefour Market sau 20 RON cheltuiți în magazinele Carrefour Express. Dovada a 5 pliculețe Fixeez prezentată la casele de marcat sau 5 puncte Act For Good oferă 50% reducere la colecția de plușuri Disney.

Pentru a descoperi cât de mult s-au lipit de ei personajele din lumea Disney, românii sunt invitați să intre pe https://lp.carrefour.ro/disney/, unde există un quizz dedicat prin care se poate redescoperi magia Disney.

Campania este valabilă în perioada 21.10-8.12.2021, în limita stocului disponibil, exclusiv la: Carrefour, Carrefour Market, Carrefour Express, Bringo, disponibil în Appstore și GooglePlay , www.carrefour.ro.

Pentru mai multe detalii descarcă aplicația Carrefour (Appstore și GooglePlay).


Autor: BoncafeStyleAdauga comentariu

Numele tau:

Comentariul tau:


Security Code:Blogurile BonCafe

Isteria dietelor

Text trimis de Viorela Dobre Oriunde intorci capul, oriunde privesti, invariabil te va lovi sceptrul unei noi metode de slabire, un regim minune care sa te ajute sa te transformi dintr-o scrofita i... Citeste tot

I'm good or not!?

Eu nu sint o persoana normala-sau ceea ce se  numeste de regula  in societate  normal!nu stiu cum sint dar nu ma sperii una ,doua  din ce mi se intimpla  ;ma tem  cu adevarat doar cind mi se imbol...Citeste tot

Parfumuri versatile potrivite și pe timp de iarnă

În timpul vacanței de iarnă, am folosit două parfumuri extrem de versatile și le-am găsit potrivite și pentru anotimpul rece. Câteva pufuri și m-am îndrăgostit de aceste parfumuri care, după ce... Citeste tot

Cu ce te îmbraci de cutremur?

 

În martie 1977 aveam 4 ani. Deşi s-a întâmplat ceva îngrozitor atunci – celebrul cutremur de 7,2 grade pe scara ... Citeste tot

Picior peste picior, NIG de vorbă cu Petronela Rotar

Deşi citind-o pe Petronela Rotar, am avut un pic senzaţia de deja-vu(poate pentru că mi-a fost recomandată de un prieten drag care vede o oarecare asemănare între noi), nu o ştiam totuşi pe această fa... Citeste tot

Prietenii mei, barbatii

Cand eram mica nu l-am citit pe Leonard Cohen si nu stiam ca scrisese el intr-o carte, probabil in urma experientelor personale, ca "o prietenie intre un barbat si o femeie, daca nu e bazata pe sex, e...Citeste tot

Vacanțele mele în Elveția Franconă / My holidays in Franconian Switzerland

(the English version is available just after the Romanian one and is to be continued on the post regarding: "Those people" novel making off)

Era pr... Citeste tot