Ce a făcut Raluca Bădulescu pentru a-și întineri pielea gâtului

Raluca Bădulescu a apelat la medicul său estetician pentru a rezolva instant o problemă estetică cu care se confruntă de ceva timp: pielea din zona gâtului și a decolteului și-a pierdut din hidratare și din fermitate, în special după procesul de slăbire prin care a trecut vedeta în ultimii ani. Astfel, Raluca a trecut pragul clinicii medicului său, Dr. Iancu Morad, pentru a urma cel mai nou tratament revoluționar, Skin Booster, care întinde și întinerește pielea, fără a apela la bisturiu.

A trecut ceva timp de când nu am mai ajuns la domnul doctor Morad. De data asta am apelat la dumnealui pentru că mă tot confruntam cu o problemă estetică ce nu îmi iau ieșea din cap. Aveam nevoie de o minune de tratament care să îmi întindă pielea de pe gât și din zona decolteului și să o hidrateze intens. Cred că și din cauză că am slăbit mult în ultimii ani, am pierdut din fermitate în aceste zone. Știam că a creat domnul doctor un tratament minune care întinerește pielea, fără operație, doar prin mici injecții, așa că m-am înființat la ușa clinicii dumnealui pentru a lua elixirul tinereții”, declară Raluca Bădulescu.

Îmbătrânirea pielii gâtului și a decolteului este un proces natural cauzat de mai mulți factori interni și externi.

Printre aceștia, expunerea la soare, ce deteriorează colagenul și elastina, proteinele care mențin pielea fermă și elastică, înaintarea în vârstă, hidratare insuficientă, oscilații de greutate.

Pielea din aceste zone este mai subțire și mai delicată decât cea de pe alte părți ale corpului. Aceasta o face mai vulnerabilă la deteriorare și pierderea elasticității.

De asemenea, și fumatul, alimentația necorespunzătoare și lipsa exercițiilor fizice pot accelera procesul de îmbătrânire a pielii prin afectarea circulației și a regenerării celulare”, declară medicul chirurg estetician Iancu Morad.

Pentru a reîntineri pielea gâtului și a decolteului, medicul a efectuat tratamentul inovator Skin Booster, pe bază de vitamine, oligoelemente, peptide și acid hialuronic. 

"În ultimii ani, marea majoritate a pacienților nu mai vin la clinică pentru proceduri care să le schimbe în vreun fel trăsăturile, ci mai degrabă pentru unele care să le întrețină frumusețea naturală și să încetinească procesul de îmbătrânire. Raluca a venit acum la mine și mi-a spus că este nemulțumită în special de lipsa fermității pielii din zona gâtului și a decolteului. În plus, vrea să își pregătească pielea pentru expunerea la soare din timpul verii. I-am recomandat o schemă personalizată de proceduri minim invazive care refac din interior calitatea pielii, prin stimularea producției de colagen și elastină", spune medicul chirurg estetician Iancu Morad (Luxury Aesthetics).Skin Booster, tratament pe bază de peptide care ne ajută să arătăm mai tineri"Procedura pe care am realizat-o a fost Skin Booster, o tehnică proprie, prin care injectăm un cocktail de vitamine și substanțe hidratante și revitalizante la nivelul pielii. Tratamentul este recomandat pentru hidratarea în profunzime a pielii, fie că vorbim despre față, gât sau decolteu. Acest cocktail este inserat în straturile profunde ale pielii pentru a o ajuta din interior să se refacă și să devină întinerită, mai fermă și netedă", încheie medicul chirurg estetician Iancu Morad (Luxury Aesthetics).


Autor: BoncafeStyleAdauga comentariu

Numele tau:

Comentariul tau:


Security Code:Blogurile BonCafe