Cum se folosesc corect fiolele pentru ten, unele din cele mai în vogă produse de skincare

În ultimii ani, fiolele pentru îngrijirea tenului au devenit unele din cele mai în vogă produse de skincare. Aplicate pe pielea curată, fiolele conțin concentrate de ingrediente active, în formule adaptate scopului estetic dorit, având, printre altele, rolul de a hidrata, detoxifia, de a oferi luminozitate, efect de lifting sau matifiere.

Diana Baicu, specialist în industria de frumusețe profesională, ne expică în ce mod pot fi acestea folosite pentru a obține un efect wow, rapid și vizibil.

Le alegem în funcție de condiția de moment a pielii, nu de tipul de ten

Dacă vrem să obținem un efect WOW într-un timp foarte scurt, cele mai potrivite sunt fiolele. Acestea conțin ingrediente active concentrate, concepute încât să targeteze exact nevoile pielii noastre. Important de știut este că, întotdeauna când folosim fiole, ne bazăm pe condiția pielii noastre, și nu pe tipul de ten. Adică nu pentru că avem ten uscat, mixt sau gras, ci analizând condiția tenului pe moment, care se schimbă chiar și în decurs de câteva zile. În funcție de diverși factori din viața noastră de zi cu zi, putem avea tenul deshidratat, sensibilizat, cu riduri mai pronunțate, fără fermitate sau iritat”, spune Diana Baicu.  

Cura de 14 zile din calendar. Cu care începem?

Dacă vrem să arătăm foarte bine pentru o anumită ocazie, sunt foarte mulți producători care au conceput cure în așa fel încât, dacă aplicăm timp de 14 zile, câte o fiolă pe zi, aflată în ferestrele ambalajului claendarului Babor, spre exemplu, numerotate de la 1 la 14, tenul nostru va arăta impecabil. Întotdeauna se începe cu fiole care au rolul de hidratare, apoi trecem la fiole care au rolul de a ne regla secreția de sebum și apoi la cele anti-aging și într-un final cele de lifting”, adaugă Diana Baicu.

Când le aplicăm? Mai folosim și crème?

Fiolele se folosesc mereu în cure de cel puțin 7 zile. Folosim fiole de același tip timp de o săptămână. Le aplicăm, în principiu, seara. În rutina noastră de înfrumusețare, după ce am curățat bine tenul, aplicăm fiola, după care întotdeauna aplicăm crema de față și crema de ochi. Putem să le aplicăm și dimineața, dar în acest caz nu vom avea același efect.

Când aplicăm fiole, trebuie să ținem cont de 3 factori în principiu. Tot timpul aplicăm toată fiola, tot conținutul ei. Ea este dozată în așa fel încât 2 ml să fie suficienți pentru față, gât și decolteu”, explică Diana Baicu.

Îmbinăm mai multe tipuri de fiole?

Putem avea și cure de fiole în care avem câte un tip de fiolă în fiecare zi, dar acestea au rolul de a descoperi cum se comportă tenul nostru când folosim o anumită fiolă.

Dacă vrem să obținem un efect WOW, aplicăm 3 fiole, una peste alta. Așteptăm câteva minute după ce am aplicat un tip de fiolă și o aplicăm pe următoarea. Trebuie să ținem cont ca ultima fiolă pe care o aplicăm să fie cea cu efect de lifting.

Există fiole cu efect de lifting al căror efect durează 6 ore. Efectul se vede maxim după o oră, iar până la 6 ore se menține constant”, spune Diana Baicu, specialist în industria de frumusețe profesională.

Care este diferența între fiole și serum?

Între serum și fiole este o diferență. Serumul se folosește în funcție de tipul de ten, pe când fiola în funcție de condiția pielii”, adaugă Diana Baicu.

Cură energizantă de 7 zile

Babor Precious Collection reprezintă cea mai energizantă cură de tratament 7 zile de la BABOR. Fiecare cutie Precious Collection conține 3 fiole Rose Gold, 2 fiole Gold, 2 fiole Platinum, fiecare cu 2 ml de concentrat.

Spring Egg - Legendara ediție limitată de fiole BABOR

Babor Spring Egg reprezintă selecția optimă de fiole pentru recuperarea vitalității tenului după sezonul rece, luminozitate, energizare și lifting, într-o cură intensivă de 14 zile.

Prin combinația formulelor selectate, tenul devine bine hidratat, regenerat, protejat și fortifiat.

Ediția de anul acesta include:

→2 x Hydra Plus: Acidul hialuronic ajută la creșterea hidratării pielii, la calmarea și la apărarea împotriva deshidratării.

 →2 x Algae Vitalizer: Extractele de alge plancton asigură hidratare și revitalizează.

→1 x Perfect Glow: Fiolă cu efect de strălucire imediată: uniformizează imperfecțiunile și oferă o strălucire proaspătă, naturală.

→1 x Stress Control: Complexul inteligent de rezistență la stres protejează împotriva îmbătrânirii pielii cauzată de stres, ajută la relaxarea trăsăturilor faciale și reduce roșeata, efect imediat.

→1 x Active Night: Extractul din alge negre crește nivelul de energie al pielii, care este important pentru regenerarea pielii în timpul nopții.

→2 x 3D Firming: Are un triplu efect împotriva semnelor îmbătrânirii: ridurile sunt reduse, țesutul este fortifiat și contururile sunt ferme.

→2 x Lift Express: Fiolă de lifting cu efect imediat. Minimizează vizibil adâncimea ridurilor și îmbunătățește conturul cu efect imediat.

→1 x Precious Collection Rose Gold: Fiolă cu aur roz reîncarca nivelul de energie al pielii, întărește bariera pielii și ajută pielea să stocheze hidratarea. Pigmenții reflectă lumina și dau o strălucire delicata.

→1 x Precious Collection Gold: Netezește pielea din interior spre exterior și tenul devine strălucitor și dens.

→1 x Precious Collection Platinum: Efect de lifting imediat, conferă luminozitate și tonifică structura pielii.

Toate produsele de tip fiolă Babor sunt dispponibile în Romnia pe www.topline.ro, în magazinul Top Line din București și în saloanele și clinicile partenere Top Line din țară.


Autor: BoncafeStyleAdauga comentariu

Numele tau:

Comentariul tau:


Security Code:Blogurile BonCafe

Isteria dietelor

Text trimis de Viorela Dobre Oriunde intorci capul, oriunde privesti, invariabil te va lovi sceptrul unei noi metode de slabire, un regim minune care sa te ajute sa te transformi dintr-o scrofita i... Citeste tot

I'm good or not!?

Eu nu sint o persoana normala-sau ceea ce se  numeste de regula  in societate  normal!nu stiu cum sint dar nu ma sperii una ,doua  din ce mi se intimpla  ;ma tem  cu adevarat doar cind mi se imbol...Citeste tot

Ce am purtat la întâlnirea cu foștii colegi de facultate

Începutul verii mi-a adus un eveniment pe care l-am așteptat cu multă bucurie, întâlnirea cu foștii colegi de facultate. M-am gândit mult cum ar fi potrivit să mă îmbrac, am deja o vârstă, ven... Citeste tot

Cu ce te îmbraci de cutremur?

 

În martie 1977 aveam 4 ani. Deşi s-a întâmplat ceva îngrozitor atunci – celebrul cutremur de 7,2 grade pe scara ... Citeste tot

Picior peste picior, NIG de vorbă cu Petronela Rotar

Deşi citind-o pe Petronela Rotar, am avut un pic senzaţia de deja-vu(poate pentru că mi-a fost recomandată de un prieten drag care vede o oarecare asemănare între noi), nu o ştiam totuşi pe această fa... Citeste tot

Prietenii mei, barbatii

Cand eram mica nu l-am citit pe Leonard Cohen si nu stiam ca scrisese el intr-o carte, probabil in urma experientelor personale, ca "o prietenie intre un barbat si o femeie, daca nu e bazata pe sex, e...Citeste tot

Vacanțele mele în Elveția Franconă / My holidays in Franconian Switzerland

(the English version is available just after the Romanian one and is to be continued on the post regarding: "Those people" novel making off)

Era pr... Citeste tot